Με μια ρήση του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σχολίασε η Κατερίνα Παπακώστα την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

 

«Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ λέει "θα σε καλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος". Αυτό το πνεύμα απηχεί σε μένα η επίμαχη δήλωση. Αυτό το πνεύμα παρακμής του πολιτικού λόγου συμπίπτει με την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και δημιουργεί τους ανάλογους συνειρμούς», ανέφερε η Κατερίνα Παπακώστα σχολιάζοντας την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. 

 

«Οσοι, όμως, οχυρώνονται πίσω από τους ΑμΕΑ, ως ασπίδα του Αχιλλέα, δεν θα αποφύγουν στο τέλος να αποκαλυφθεί η κρυφή τους ατζέντα, η οποία στηρίζεται στον κοινωνικό δαρβινισμό, διότι πιστεύουν ότι οι ΑμΕΑ κοστίζουν», πρόσθεσε η η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

 

Mε αυτόν τον τρόπο η Κατερίνα Παπακώστα πρόσθεσε το όνομα της στην μακρά λίστα των μελών του υπουργικού συμβουλίου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνουν αποστάσεις από τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη. 

 

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης ορίων στον δημόσιο διάλογο ενώ και ο Νίκος Φίλης είχε πάρει νωρίτερα αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη.

 

«Αδικεί τον εαυτό του, δεν εκπροσωπεί το δημοκρατικό ήθος και το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει το έργο των οικογενειών και των ΑΜΕΑ», είχε δηλώσει ο πρώην υπουργός.