Παπακώστα: Το κέντρο της Αθήνας ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω

Παπακώστα: Το κέντρο της Αθήνας ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗαθηνα
9

Η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε πως την εξέπληξε αρνητικά αυτό που συνάντησε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Το κέντρο της Αθήνας ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω», ανέφερε χαρακτηριστικά η υφυπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Και συνέχισε: «Σήμερα η αστυνομία και η πυροσβεστική, έχει ανεβάσει στροφές, κάθε μέρα εξαρθρώνει συμμορίες, κάθε μέρα χτυπά το οργανωμένο έγκλημα, κάθε μέρα δρα στην παραβατικότητα. Σας προκαλώ να πάτε τώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, στο Πεδίον του Άρεως, στην ΑΣΟΕΕ, πηγαίνετε όπου θέλετε, αυτό που παρέλαβα εγώ ήταν ένα μπάχαλο. Το Πεδίον του Άρεως κατειλημμένο, στο Μοναστηράκι έκλεβαν, αυτά έχουν αλλάξει».

Η Κατερίνα Παπακώστα είπε επίσης ότι πλέον μπαίνει μία τάξη σε πολλά ζητήματα, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τα θέματα ασφάλειας στο κέντρο της πόλης, όσο και σε ό,τι έχει σχέση με τον στόλο των περιπολικών που βάσει των καταγγελιών των αστυνομικών υπαλλήλων, είναι παροπλισμένος λόγω φθοράς και βλαβών.

Πολιτική
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
για το εμπόριο ηρωίνης πάντως δεν έκανε κάτι, είχε εντολή από άνωθεν να μην τους ενοχλήσει φαίνεται.είναι ιδιαίτερα προκλητικό να δηλώνει δημόσια κάτι τέτοιο ενώ πωλείται ηρωίνη ελεύθερα στο κέντρο της αθήνας και το κέντρο πολιτισμού έχει καταντήσει να είναι μόνιμος χώρος χρήσης σε κεντρικότατο σημείο.θα έπρεπε να ντρέπεται η συγκεκριμένη κυρία
Σημασία έχει να εξαρθρώνονται οι συμμορίες και να πιάνουν τους εμπόρους. Δεν έχει νόημα να κυνηγούν τους χρήστες από εδώ και από εκεί και να τους στέλνουν όλο σε άλλες περιοχές.Πιστεύω ότι με τους νέους χώρους επιτηρούμενης χρήσης που ψηφίστηκαν να εκλείψει οριστικά και το φαινόμενο της χρήσης στο δρόμο.
"Σας προκαλώ να πάτε τώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, στο Πεδίον του Άρεως, στην ΑΣΟΕΕ, πηγαίνετε όπου θέλετε, Πηγή: www.lifo.gr"Ναι, να πάτε. Οπλισμένοι όμως και μόνο αν είστε 2 μέτρα αντρες. Παρεμπιπτόντως, την προκαλώ να περάσει νύχτα από την Τοσίτσα, στο στενό δίπλα από το Αρχαιολογικό Μουσείο.