ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2019 | 23:19

Δεν βρίσκω την κατάλληλη γυναίκα

Γειά σας είμαι 21 χρονών και... να μπω κατευθείαν στο θέμα, είμαι μόνος από επιλογή. Από το λύκειο και μετά έκανα 3 σχέσεις και η μία μάλιστα με σημάδεψε ιδιαίτερα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα και ο χωρισμός με κατάστρεψε. Κλείστηκα στον εαυτό μου και γενικά μέσα σε λίγο καιρό από παιδάκι έγινα άντρας, καθώς πέρασα πολλές καταστάσεις λόγω οικογενειακων πρόβληματων και ήμουν μόνος σε όλο αυτό. Τέλος πάντων πάνε 3 χρόνια και από τότε δεν στεριωνω πουθενά. Μου αρέσει να κάθομαι μόνος και ν ασχολούμαι με τον εαυτό μου και ιδιαίτερα το πάθος μου, την γυμναστική! Παρόλα αυτά ξέρω ότι έχω ανάγκη μια γυναίκα αλλά έχω πολύ υψηλά στάνταρ, αφού ξέρω ότι αξίζω πολλά και αδυνατώ να βρω την 'ιδανική'. Αντικείμενικα είμαι ένας άντρας ομορφος που ξέρει να κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα αλλά δεν την βλέπω να έρχεται και γενικότερα δεν βρίσκω σε καμία ενδιαφέρον. Κάθε φορά που βγαίνω με κοιτάνε ωραίες κοπέλες και ιδιαίτερα στο γυμναστήριο αλλά ασυναίσθητα το παίζω ντίβα'. Επιασα τον εαυτό μου ν λειτουργεί σαν γκόμενά και ντρέπομαι για αυτό αλλά δεν το κάνω επίτηδες. Καμία συμβουλή?
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα προβλήματα που ανέφερες και πιο συγκεκριμένα το αντίκτυπο που είχαν στο ψυχισμό σου ή το γεγονός πως το πέρασες μόνος σου όλο αυτό, ίσως να έχει κάποια σχέση με την αποστασιοποίηση σου από τις σχέσεις και με τη δυσκολία που πιθανόν έχεις με το αντίθετο φύλο. Αν έχεις την παραμικρή πεποίθηση πως αυτά τα δύο συνδέονται καλό θα ήταν να μιλήσεις με κάποιον ειδικό. Θα βοηθήσει στα σίγουρα.Αν όχι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμερίσεις λίγο το "εγώ" σου στην άκρη για να μπορέσεις να δεις πέρα από αυτό, να γνωρίσεις και να δώσεις ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους για να διευρύνεις θετικά την κριτική σου ικανότητα και να μην τη δεσμεύεις μέσα σε ένα καλούπι που λέγεται "έχω υψηλά στάνταρ". Ακόμη και αν δεν ταιριάξεις με κάποια κοπέλα, θα σε βοηθήσει στο να ανοιχτείς αλλά και στο να έρθεις πιο κοντά στους άλλους ανθρώπους.
αφου λειτουργεις σαν γκομενα οπως λες...ξεκινα να την πεφτεις σε αντρες!!μεχρι κ ντιβα χαρακτηρισες τον εαυτο σου,ομορφε "αντρα" στα 21 που ξερεις να κανεις χαρουμενη μια γυναικα...(γελανε κ τα τσιμεντα χαλκιδος)

Απεργία την Πρωτομαγιά