ΕΡΤ: On air παραιτήθηκε ο Κώστας Αρβανίτης, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

ΕΡΤ: On air παραιτήθηκε ο Κώστας Αρβανίτης, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές Facebook Twitter
6

Ζωντανά στον «αέρα», παραιτήθηκε σήμερα από την ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, που θα κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Άλλη Διάσταση» που παρουσίαζε μέχρι σήμερα ο ίδιος, το κανάλι συνδέθηκε απευθείας με το συνεργείο έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, όπου ανακοινώθηκαν οι πρώτοι δεκαέξι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές

Καθώς ο ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης Κώστας Σκουλάς μετέδιδε τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων ευρωβουλευτών που επέλεξε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, έφτασε και στο όνομα του παρουσιαστή Κώστα Αρβανίτη.

«Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω. Να πω συγχαρητήρια;» αναρωτήθηκε ο Κώστας Σκουλάς. «Άστα να πάνε στο δι@@@@», απάντησε ο παρουσιαστής.

Λίγο αργότερα (στο 3:03 του βίντεο που ακολουθεί) ο Κώστας Αρβαντίτης διέκοψε ευγενικά τον συνάδελφό του και την κανονική ροή της εκπομπής.

«Κώστα, θα μου κάνεις μια χάρη; Το ήξερα εγώ από προχτές. Θέλω να διακόψουμε την κουβέντα αυτή και να τη συνεχίσετε σε πέντε λεπτά γιατί δεν μπορείς να κρατάς δημόσιο χώρο όταν παίρνεις μια τέτοια απόφαση (...) πρέπει να αποχωρήσω», του απάντησε ο κ. Αρβανίτης. 

«Παίρνω τον Οβελίξ μου και σας χαιρετώ, ΕΡΤ για πάντα, ΕΡΤ παντού», είπε ο δημοσιογράφος, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με τη φράση «γεια σας παιδιά».

Οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει ένα μικρό βίντεο – αφιέρωμα για να αποχαιρετήσουν τον παρουσιαστή.

 
TV & Media
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
«Άστα να πάνε στο δι@@@@» απάντησε ο παρουσιαστής."Τραβάτε με κι ας κλαίω, καλά την βολέψαμε" εννοούσε μάλλον...Η εποχή της "επανάστασης" και της σοβαρής δημοσιογραφίας πέρασε και για αυτόν, ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί.
Για να μην ξεχνιόμαστε:https://www.youtube.com/watch?v=nXVK6XXL_QwΠέρα από το τί είναι η Ξαφά και αν την συμπαθούμε ή όχι, πέρα από το αν μας αρέσουν αυτά που λέει ή όχι, πέρα από το αν συμφωνούμε ή όχι, παρατηρείστε επίπεδο δημοσιογραφίας, που αλλού, στην αγαπημένη ΕΡΤ. Έτσι χτίζονται οι καριέρες, έτσι κατακτώνται οι ψήφοι και οι καρέκλες, γατάκια. Τι νομίζετε, μπρίκια κολλάμε;ΥΓ: "Ναι, αλλά ο Σκάι..."ΥΓ2: Αηδία...
Εξώφθαλμα υποκριτικό. Από τη στιγμή που γνώριζε από πριν για την υποψηφιότητα του όφειλε να έχει αποχωρήσει-αν αυτό είναι τέλος πάντων ένα ζητούμενο σε έναν ωκεανό υποκρισίας-πριν την αναγγελία της είδησης από τον ρεπόρτερ. Σε επικοινωνιακή δουλειά να βρισκόμαστε. Παλιά καραβάνα της υποκρισίας έχει δώσει τέτοια διαπιστέυτήρια ήδηγ από το αλήστου μνήμης κακοσκηνοθετημένο "Σημίτης ο Πρωθυπουργός!"