Οι «Ράδιο Αρβύλα» τρολάρουν τον Πολάκη για το κάπνισμα με ναργιλέδες και τσιγάρα χασίς

Οι «Ράδιο Αρβύλα» τρολάρουν τον Πολάκη για το κάπνισμα με ναργιλέδες και τσιγάρα χασίς Facebook Twitter
2

Το «Ράδιο Αρβύλα» πήρε θέση σχετικά με την διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του  Ευρωπαίου Επιτρόπου για θέματα Υγείας Βιτένις Αντριουκάιτις σχετικά με το κάπνισμα σε δημόσιο χώρο, μέσα από ένα άκρως σατιρικό βίντεο.

«Σε ποια άλλη χώρα ο υφυπουργός Υγείας καπνίζει δημοσίως μέσα στο υπουργείο, σε συνεντεύξεις Τύπου, σε όλους τους δημόσιους χώρους, καπνίζει γενικότερα δεξιά κι αριστερά, και όταν εμφανίζεται ένας Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα υγείας να του πει, "Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν", η απάντησή του είναι, "Θα το κόψω το τσιγάρο όποτε εγώ γουστάρω"; Καλά το μαντέψατε η χώρα αυτή είναι η Ελλάδα και ο υφυπουργός ο Παύλος Πολάκης», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης. 

Στο βίντεο που ακολούθησε, ο «αναπληρωτής υπουργός Υγείας» παρουσιάζεται να κάθεται στο γραφείο του σε μια ατμόσφαιρα θολή από τον πολύ καπνό, κρατώντας ταυτόχρονα τρία τσιγάρα στα χέρια του, ενώ ενδιάμεσα φαίνεται να κάνει και μερικές ρουφηξιές από ναργιλέδες και τσιγάρα με χασίς. 

Σε κάποιο σημείο του βίντεο μάλιστα, στις συνεχείς και επίμονες  ερωτήσεις του δημοσιογράφου Αντώνη Κανάκη, ο Παύλος Πολάκης απαντά: «Είπε κάτι το βοθροκάναλο;».

Δείτε το βίντεο:

 
It's Viral
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια