ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2019 | 15:12

ΝΑΙ, ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ

Εξομολογούμαι πως θα ήθελα πολύ να συναναστρέφομαι ευάλωτους ανθρώπους.Αυτούς που οι άλλοι ελαφρά τη καρδία αποκαλούν μίζερους.Όσο μεγαλώνω δεν αντέχω καθόλου τους χάχες και τους υποκριτικά χαρούμενους.Άλλο κάποιος να είναι χαρούμενος και να έχει κάποιες αισιόδοξες σκέψεις κάποιες φορές, αυτό μου αρέσει.Αλλά πραγματικά αγαπώ πολύ τους τσακισμένους ανθρώπους.Ο καλύτερός μου φίλος, ο Τ. που ήρθε στη ζωή μου τρία χρόνια πριν, είναι τσακισμένος από τη ζωή αλλά έχει απίστευτες γνώσεις, καλλιτεχνική αισθητική, αγάπη για τους τσακισμένους επίσης, καθόλου τρέντι, καθόλου θύμα της τεχνολογίας, αγάπη για τα βιβλία και είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Άργησε να έρθει στη ζωή μου, άργησα να τον γνωρίσω κι έχουμε μια όμορφη φιλική σχέση. Απεχθάνεται το κουτσομπολιό και δεν είναι χαρούμενος με ηλίθια πράγματα. Αυτό το εκτιμώ πολύ.Κι όποτε τύχει να γνωρίσω κι άλλους ''προβληματικούς'' μπαίνουν μέσα στην καρδιά μου κι ανυπομονώ να τους συναντάω επαναλαμβανόμενα.Δεν αντέχω καθόλου τους κουλ και τους χάχες και τους χαζοχαρούμενους.Χαίρομαι πολύ όταν με πλησιάζουν για να μου πουν κάποια ρεαλιστική σκέψη για την κοινωνία που είναι υποκριτική ή όταν μου εκμυστηρεύονται κάποιο πρόβλημα.Μακριά από χάχες κι επιτυχημένους.
36
 
 
 
 
σχόλια
Καλα εξομολογουμενε, ποτε ειπα εγω οτι ειμαι χαζη; απλα σ ευχαριστησα που με θεωρεις ΕΣΥ χαζη, γιατι απο αυτη τη μειωτικη σου συμπεριφορα μπορεσα να καταλαβω και κατι παραπανω για τους τοξικους ανθρωπους και ειδικα για το επιπεδο σου...οσο ζω μαθαινω! Εσυ ποτε θα μαθεις οτι τα γραπτα μενουν κι οτι οσο συνεχιζεις εκτιθεσαι;Με χαρα σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο που μου εδωσες με μια ευχη: Να καταλαβεις καποτε οτι ουδεις τελειος, ουδεις αλανθαστος και οπως λεει η αγαπημενη μου αντζελα (χρεωσε τη μου κι αυτη οπως τον φουρθιωτη εσυ που δε βλεπεις τιβι και ασχολεισαι μονο με ποιοτικα) ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ χεχε. Δεν εισαι Θεος, μη συμπεριφερεσαι σα να σου χρωσταμε συγγνωμες κιολας με ολα αυτα που γραφεις.Τελος θα σε συμπεριλαβω στην προσευχη μου, νομιζω ολοι πρεπει να το κανουμε για ανθρωπους σαν και εσενα, να γινεις καποτε καλα και να αναρρωσεις απο τον καρκινο της μισανθρωπιας.
Μάθε να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Είσαι χαζή και μάλιστα εντελώς.Κι αν είναι να προσβληθεί κάποιος, τότε αυτός είμαι εγώ που έγραψες αυτό το πράγμα για τον φίλο μου επειδή είσαι ανόητη και κακιά:Συμβουλη: αν ειναι μεγαλυτερος σου περιμενε κινηση ανεξομολογητου ερωτα απο πλευρας του...να σου δειξει ποσο ξεχωριστη και τιμωμενη εισαι!! Πηγή: www.lifo.grΕπίσης να συμπληρώσω ότι δεν υπάρχει λέξη <<ανεξομολόγητος>>, αυτό που έγραψες δηλαδή.Είσαι και χαζή και αμόρφωτη.
Ο,τι πεις, εχεις απολυτο δικιο, εισαι πολυ ανωτερος μου, εσυ κι ο φιλος σου κι ο κοσμος ολος, το αναγνωριζω. Δε πρεπει να γραφω, να εκφραζομαι γιατι κανω λαθη και οπως λες και βγαζω κακια μικρε αγγελε.Με εβαλες στη θεση μου! Ομως νιωθω πληγωμενη και τσακισμενη απο αυτην την φρικτη συνειδητοποιηση. Ποναω ψυχικα και σωματικα για το κακο που σου προκαλεσα.Θες να γινουμε φιλοι;Μα τι ρωταω, εσυ αγαπας τους τσακισμενους ανθρωπους...ειναι αυτονοητο!! Γραψε μου μηνυμα καλοψυχε νεε μου φιλε!Αφου με συγχωρησεις πρωτα καλοκαρδε τυχαιε περαστικε!Υγ. Το μηνυματακι σου που εστελνες στον εξω απο δω τον αλλο χρηστη και εγραφες οτι πρωτη εγω αποκαλεσα τον εαυτο μου ηλιθιο που πηγε;κοβεις ραβεις....κοβεις ραβεις...
Η εισαι ανηλικος, οποτε πραγματικα σου ζητω συγγνωμη....η καποιο προβλημα εχεις σοβαρο.Δεν κανεις αυτοκριτικη καθολου, μονο να βριζεις ξερεις.Σε λυπαμαι :( Εγω αν και χαζη οπως εσυ με αποκαλεις τα βγαζω περα και αντεχω στη ζωη αντιμετωπιζοντας τους ανθρωπους ως ενα σημειο με κατανοηση (τους επιθετικους σαν και του λογου σου με ειρωνεια-την οποια δεν καταλαβες κιολας,δεν την πιανει το υψηλο σου επιπεδο).Εσυ δεν θ αντεξεις με την λογικη που εχεις. Ποσο λυπαμαι που σε λυπαμαι τοσο, αληθεια :(Ηταν το τελευταιο μηνυμα, δε θελω να σε στεναχωρησω αλλο ουτε να κοντραριστω αλλο μαζι σου.
Εσύ έχεις πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Έγραψα μια εξομολόγηση, δε σου άρεσε, δεκτό.Το να κάθεσαι και να γράφεις ότι ο φίλος μου θα μου κάνει εξομολόγηση για ''ανεξομολόγητο'' (δεν υπάρχει καν αυτή η λέξη, ανομολόγητο θα εννοούσες) έρωτα επειδή έγραψα ότι έχουμε κοινά στοιχεία, ήταν η ειρωνεία σου προς εμένα και θες να κάνω και αυτοκριτική;Εσύ να κάνεις αυτοκριτική, ανόητο άτομο που γράφεις τέτοια πράγματα:Συμβουλη: αν ειναι μεγαλυτερος σου περιμενε κινηση ανεξομολογητου ερωτα απο πλευρας του...να σου δειξει ποσο ξεχωριστη και τιμωμενη εισαι!! Πηγή: www.lifo.grΜου γράφεις αυτές τις σαχλαμάρες (πες το ειρωνεία, πες το όπως θες, εγώ το λέω ηλιθιότητα του μυαλού σου) και μετά θες να κάνω και αυτοκριτική;Εσύ να κάνεις αυτοκριτική που γράφεις τέτοιες σαχλαμάρες.
Τα likes στα δικά σου μηνύματα φαντάζομαι θα είναι από τις φίλες σου (αλήθεια σε ποιό σχολείο πάτε;)Θα τους λες εκεί που βγαίνετε για καφέ:<< Κορίτσια, του ξαναέγραψα απάντηση αυτού από τις εξομολογήσεις, να, δείτε, μπείτε όλες και κάντε λάικ στο σχόλιό μου, να φαίνεται ότι έχω πέραση>>.Και μπαίνουν οι φίλες σου και κάνουν λάικ στο σχόλιό σου, γιατί έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από την εξομολόγηση κι όμως τα σχόλιά σου, οι απαντήσεις σου προς εμένα έχουν likes.Κάποια έξυπνη έχεις στην παρέα σου ή είναι όλες χαζές σαν και σένα;
Τέτοιου είδους ελιτισμοί δεν μου αρέσουν καθόλου και νομίζω δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο. Σταματήστε μερικοί εκεί έξω να το παίζετε ανώτεροι επειδή βλέπετε γιαπωνέζικο σινεμά. Ο κάθε άνρθωπος περνά τη ζωή του όπως θέλει. Αλίμονο αν είμασταν όλοι ίδιοι. Και η ταύτιση των φιλότεχνων ανθρώπων με τη μιζέρια είναι τουλάχιστον τραγική. Η δική σου μιζέρια τουλάχιστον απορρέει από την χολή που βγάζεις.
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν και χάχες /χαζοχαρούμενοι που περνούν και αυτοί τον δικό τους γολγοθά ?Ο κάθε άνθρωπος απένατι στις δυσκολίες τις ζωής του έχει διαφορετικές άμυνες και διαφορετική οπτική και τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζει .Επίσης επιτυχημένος μπορεί να θεωρηθεί ο κάθε άνθρωπος σε κάποιον τομέα της ζωής του αρα είναι σα να τους βάζεις όλους σε καραντίνα ...Εγώ ένα θα ήθελα μόνο να σου πω ,μην πέφτεις στην λούμπα να επαναλαμβάνεις ότι έχεις δεχθεί και δεν σου αρέσει .Άλλωστε η ελευθερία του ενός ξεκινά εκεί που τελειώνει του άλλου .Αγάπα όποιον θες, μα μη μισείς κανέναν ..
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν και χάχες /χαζοχαρούμενοι που περνούν και αυτοί τον δικό τους γολγοθά ? Πηγή: www.lifo.grΑγαπητή <<Εγώ λέω:>> όποιος άνθρωπος περνάει το δικό του γολγοθά, δεν είναι χάχας/χαζοχαρούμενος.Άλλο οι ευχάριστοι ή χαρούμενοι άνθρωποι κι άλλο οι χάχες.Οι χάχες/χαζοχαρούμενοι είναι αυτοί που κοροϊδεύουν τους εσωστρεφείς κι ευάλωτους ανθρώπους.
Επίσης επιτυχημένος μπορεί να θεωρηθεί ο κάθε άνθρωπος σε κάποιον τομέα της ζωής του αρα είναι σα να τους βάζεις όλους σε καραντίνα ... Πηγή: www.lifo.grΗ πλειοψηφία της κοινωνίας έχει άλλα στάνταρντς σχετικά με την επιτυχία. Προσωπικά συμφωνώ με αυτό που λες.Πιστεύω ότι έχεις αντίληψη, είσαι έξυπνο άτομο, ξαναδιάβασε την εξομολόγηση.
Εχω καταλαβει τι ακριβως λες. Κανεις σου ειπα ομως ενα λαθος, οπως λες οτι χαχας ειναι αυτος που θα κραξει τον ευαλωτο ο ευαλωτος που κραζει τον χαχα τι ειναι ?Μπορουμε γενικως θελω να πω να υπαρχει ο καθενας στην κοσμοθεωρια του χωρις εκατερωθεν να κραζουν οι μεν τους δε. Προσωπικα διαβαζοντας σε δεν βλεπω μνησικακια αλλα πονο και απογοητευση και εν μερει κατανοω και την οποια αγανακτηση σου. Απλα ειναι πολυ σπουδαιο να ξερεις γενικως στους ανθρωπους η μεγαλοψυχια. Εστω και αν δεν την δεχτηκες να τη δειχνεις.. Αυτο σε ξεχωριζει παντα στο τελος σαν ΑΝΘΡΩΠΟ, αν υπαρχει τελος παντων κατι ανωτερο για να μας κρινει. Τα λογια του Ιησου, εστω και αν δεν ειμαι θρησκα κατ εμε κρυβουν τη φιλοσοφια του τι πραγματικα θα επρεπε να ειναι ο ανθρωπος.. Και τι ειπε ?Οταν καποιος σου δωσει ενα χαστουκι γυρνα του και το αλλο μαγουλο.. Οσες φορες εχω καταφερει να το πραξω αυτο γιατι δεν ειναι καθολου ευκολο εχω δει στα ματια του αλλου την σιωπηλη και ανομολογητη παραδοχη της μικροτητας του και αυτο πιστεψε με ειναι η μεγαλυτερη επιβεβαιωση της οποιας ανωτεροτητας μπορει να επιδειξει καποιος σε εναν πραγματικα μικροπρεπη ανθρωπο. Τους μικροπρεπεις δεν τους πολεμας με μικροπρεπεια φιλε μου.Αυτο να θυμασαι.
Επίσης μού έχεις χρεώσει και εσύ όπως και άλλοι κι άλλες εξομολογήσεις οι οποίες δεν είναι δικές μου και παρ όλα αυτά εσύ και κάποιοι άλλοι νομίζετε πως τις γράφω εγώ, όταν μιλούν για παρόμοια θέματα.Τουλάχιστον η συγκεκριμένη είναι δική μου.Ήθελα, έγραψα.Ήθελες, σχολίασες.Καλό βράδυ.
Εγώ πάλι να πω πως είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει να είναι με όποιον γουστάρει εφόσον φυσικά δεν ενοχλεί τους άλλους..Επίσης αν κάποιοι ωφελιμιστικά και μόνο τους αρέσουν οι selfies και σε άλλους οι ταινίες οποιουδήποτε είδους δικαίωμα τους επίσης!
Ηλιθιοτητα κι ανωριμοτητα ειναι να κρινεις αυτο που κανει τους αλλους χαρουμενους σαν ηλιθιο.Δεν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου, ψαχνεσαι ακομα και προσπαθεις να ξεχωριζεις απο τη μαζα. Ψαχνεις την ταυτοτητα σου. Στα 20 δικαιολογειται.Εισαι μερος της μαζας και μαλιστα αφελης που πιστευεις οτι ενας ανδρας σου εκανε την τιμη να σε θεωρει φιλη του, να σου μιλησει, να σε ξεχωρισει. Οι σχεσεις ωριμων ανθρωπων ειναι σχεσεις ισοτιμες, οτιδηποτε αλλο ειναι αποτελεσμα χειριστικων ανθρωπων.αν ησουν ωριμη και ξεχωριστη , αν υπηρχε αγαπη στα ματια σου (αλλη μπαρουφα αυτο αλλα τεσπα ας το χρησιμοποιησω) θα μιλουσες για τους ανθρωπους με αγαπη και κατανοηση γλυκια μου...Συμβουλη: αν ειναι μεγαλυτερος σου περιμενε κινηση ανεξομολογητου ερωτα απο πλευρας του...να σου δειξει ποσο ξεχωριστη και τιμωμενη εισαι!!
Να, ας πούμε τέτοια χαζά άτομα κράζουμε.Εσύ νομίζεις ότι η εξομολόγηση μιλάει για ερωτική σχέση κι ότι την έγραψε γυναίκα. Για φιλική σχέση μιλάει.Να, τέτοιους χαζούς ανθρώπους κράζουμε, κοινό του κοσμοπόλιταν και των ριάλιτι που δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.Ευχαριστώ για το σχόλιο και την επιβεβαίωση της χαζομάρας που μαστίζει τους περισσότερους εδώ μέσα αλλά κι εκεί έξω.Άλλο διαβάζεις, άλλο καταλαβαίνεις.
Δε μιλησα για ερωτικη σχεση εξυπνακια, για φιλια μιλησα η οποια δεν ξεκινα επι ισοις οροις οταν σου δηλωνει καποιος οτι σε ξεχωρισε, δεν το βλεπεις; ειναι χειριστικο ολο αυτο.δεν πειραζει, συνεχισε να κραζεις ελευθερα μεγαλε.οταν αποκτησεις θεση στο πανελ του φουρθιωτη σαν κριτης στειλε μηνυμα να σε παρακολουθησω.
αν ησουν ωριμη και ξεχωριστη , αν υπηρχε αγαπη στα ματια σου (αλλη μπαρουφα αυτο αλλα τεσπα ας το χρησιμοποιησω) θα μιλουσες για τους ανθρωπους με αγαπη και κατανοηση γλυκια μου... Συμβουλη: αν ειναι μεγαλυτερος σου περιμενε κινηση ανεξομολογητου ερωτα απο πλευρας του...να σου δειξει ποσο ξεχωριστη και τιμωμενη εισαι!! Πηγή: www.lifo.grΠραγματικά κι άλλι έχουν γράψει ανόητα σχόλια εδώ μέσα, το δικό σου παίρνει βραβείο ανοησίας.Αγάπη στα μάτια για την κινηματογραφική τέχνη εννοούσε η εξομολόγηση, αυτό μού είπε, εσύ το πήρες ως αγάπη στα μάτια έτσι στο άσχετο.Ούτε που καταλαβαίνετε τι διαβάζετε.Να, την πλειοψηφία της χαζομάρας κράζουμε, άτομα σαν και σένα δηλαδή, που άλλο διαβάζουν κι άλλο καταλαβαίνουν.
Και κράζουμε το τηλεοπτικό κοινό και τους τύπους των selfies, να κράζουμε άσχετους ποζεράδες είναι το αγαπημένο μας. Πηγή: www.lifo.gr - Μ αρέσει που δεν του αρέσει και δεν σας αρέσει το κουτσομπολιό. Και που έχετε και καλλιτεχνική αισθητική και την εξαντλείτε κράζοντας κόσμο που δεν σας γνωρίζει, ούτε σας ενοχλεί. Ποιος σε έχρισε κριτή να χαρακτηρίζεις κόσμο και να τον κατατάσσεις σε επίπεδα, όταν το "αγαπημένο σου" είναι το φτηνό κουτσομπολιό; Γούσταρε ό, τι θες, ζήσε όση μίρλα θες, αλλά το τι θα δει, γουστάρει, κάνει και σπαταλάει χρόνο ο καθένας -εφόσον δεν ενοχλεί κανέναν - κέφι του και καραμπουζουκλίκι του! Δική του είναι η ζωή, όπου θέλει την ξοδεύει, σου κλέβει το γέλιο ο "χάχας" ή τις selfie ο "ποζεράς"; Σου κλέβουν τι ακριβώς; Γράφεις τόσο καιρό - και με κεφαλαία, μην και περάσει απαρατήρητο - για μοναξιές και τρίχες κατσαρές, αλλά ενσυναίσθηση καμία, μόνο κράξιμο για τον υπόλοιπο κόσμο, που βγαίνει, γελάει, ζει όπως θέλει τέλος πάντων. Κι αφού το παίζεις και ψαγμένος και καλλιεργημένος και με "αγάπη και γνώση", θα έπρεπε να ξέρεις ότι κανένας άνθρωπος των τεχνών,του διαλόγου και του πνεύματος δεν αφιέρωσε ούτε μισή γραμμή για να σχολιάσει το επίπεδο άλλων ανθρώπων. Πόσο μάλλον να κατακρίνει ή να κουτσομπολέψει. Η χολή είναι γνώρισμα άλλης ιδιοσυγκρασίας και ναι, απομακρύνει τους πάντες.
Ποιος σε έχρισε κριτή να χαρακτηρίζεις κόσμο και να τον κατατάσσεις σε επίπεδα, Πηγή: www.lifo.grΑυτός που έχρισε κι εσένα να με κρίνεις, έχρισε κι εμένα κριτή. Δικαίωμά σου να με κράζεις, δικαίωμά μου να σχολιάζω ό,τι θέλω με όποιον θέλω.Όταν έρχονται ενοχλητικοί άνθρωποι γύρω μας και χτυπάνε τα κινητά τους στις προβολές ή φωνασκούν και λένε άσχετα πράγματα, ναι ,τους κράζουμε γιατί είναι άξεστα ζώα η πλειοψηφία. Δικαίωμά μας.Αύριοπ ου θα πάμε στο Μικρόκοσμο το σινεμά θα του πω ότι με έκραξε κι ο άσσος του μπαστουνιού και θα κράξουμε και σένα, γιατί μάλλον είσαι ποζεράς και σε πείραξε αυτό που λέω. Τους ποζεράδες τους απεχθανόμαστε, ειδικά όταν έρχονται να κάτσουν δίπλα μας κι είναι και ενοχλητικοί.
Θα πάει Μικρόκοσμο και θα κράζει εμένα. Καλλιεργημένος άνθρωπος, εκφράζεται με το "κράζω", "ποζεράς", "ζώα". Χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς προσβλητικούς και μισογύνικους όπως στην κοπέλα πιο κάτω, προβάλλοντας το επιχείρημα "χαζή". Ετεροχρονισμένη εφηβεία ή απλό, τυχαίο περαστικό (επιτυχής επιλογή, μπράβο) κλασσικό attention whore, μάλλον το δεύτερο. Απλά, λιτά και ξεκάθαρα. Όσες αίθουσες κι αν googlάρεις και όσους σκηνοθέτες, συγγραφείς, μουσικές κι αν κάνεις clopy-paste (γιατί εσύ δεν λες τίποτα βασικά) το επίπεδό σου θα κυμαίνεται στο "χαζή" και το "ζώα", δηλ. ύλη νηπιαγωγείου. Και το νου σου, μην φυσήξει κανείς την μύτη αύριο και θίξει την κινηματογραφική αισθητική σου,ναι;
Τα έχουν πει οι Στίχοιμα. Αφιερωμένο, ποζερά.Και προτιμάω αυτό το βάσανο να μοιάζει ρεπόΝ'ακούς τα άλογα που κρύβει της καρδιάς το καπόΚι'όσα παράλογα σου είπα, άλλα τόσα θα πωΔεν είμαι απ'τούς ευγενικούς, ότι χτυπάει το χτυπώΔεν είμαι απ'τους κομπλεξικούς, ότι αγαπάει το αγαπώ Εσύ ψάχνεις για τυφλούς μα όποιον κοιτάει τον κοιτώΤον εαυτό μου αν αξίζει να μιλήσει ρωτώΚαι άμα χωράς σε μια οθόνη τότε εγώ δεν χωρώ Κοστολογώ φθηνά κάθε δικαιολογία φθηνήΒλέπω το τέλος σαν τέλος και την αρχή σαν αρχήΚαι η καρέκλα μου για πάντα ας παραμένει κενήΜε μια κουβέντα σεμνή, και βλέμμα σχιζοφρενή
Ελα στο ΠΟΦΠΑ, στην κινηματογραφική ομάδα του Πανεπιστημιακού Ομίλου των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών.Και στις πολλές προβολές που πηγαίνουμε σε διάφορα σινεμά και σε φεστιβάλ και παντού, είμαστε οι δυο γαμάτοι τύποι με γνώσεις και καλλιτεχνική αισθητική.
Βέβαια αν είσαι επιφανειακό άτομο δεν πρόκειται να σου δώσει σημασία.Εμένα με πλησίασε και μου μίλησε πριν τρία χρόνια στην Ταινιοθήκη στην προβoλή ταινίας του Μάικλ Τσιμίνο ''heaven's gate'' κι όπως μου είπε είδε στα μάτια μου πως έχω γνώση και αγάπη.Και κράζουμε το τηλεοπτικό κοινό και τους τύπους των selfies, να κράζουμε άσχετους ποζεράδες είναι το αγαπημένο μας.