ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Η Αργεντινή δεν θα λάβει πρόσκληση για την κηδεία της Θάτσερ

Η Αργεντινή δεν θα λάβει πρόσκληση για την κηδεία της Θάτσερ Facebook Twitter
3

Όπως υποστηρίζει το Ρόιτερς η πρόεδρος της Αργεντινής δεν θα λάβει πρόσκληση για την κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ, μετά από βέτο που άσκησε η οικογένεια της εκλιπούσης σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ότι το πρωτόκολο προβλέπει την αποστολή πρόσκλησης σε χώρες με τις οποίες η Βρετανία έχει φυσιολογικές σχέσεις, όμως, πρέπει να τηρηθούν οι επιθυμίες της οικογένειας.

Βρίσκονται πάντως σε εξέλιξη συζητήσεις για το αν θα μπορούσε να προσκληθεί κάποιός άλλος κατώτερος αργεντινός αξιωματούχος.

Η Θάτσερ, ηγείτο της Βρετανίας στον νικηφόρο πόλεμο των Φόκλαντς.

Η κηδεία της, με στρατιωτικές τιμές, θα αρχίσει με μια νεκρική πομπή που θα περάσει από περιοχές του Λονδίνου και θα καταλήξει στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στη βρετανική πρωτεύουσα.

3

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Φλέγεται ξανά η Μέση Ανατολή: Νέα πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν για 7η νύχτα

Ο μόνος τρόπος για να διαπραγματευτεί κανείς με το Ιράν είναι μέσω της στρατιωτικής δύναμης, λέει ο Τραμπ - Η Τεχεράνη απαντά ότι δεν θα υποκύψει στις απειλές της Ουάσιγκτον
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια