Η Αργεντινή δεν θα λάβει πρόσκληση για την κηδεία της Θάτσερ

Η Αργεντινή δεν θα λάβει πρόσκληση για την κηδεία της Θάτσερ Facebook Twitter
3

Όπως υποστηρίζει το Ρόιτερς η πρόεδρος της Αργεντινής δεν θα λάβει πρόσκληση για την κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ, μετά από βέτο που άσκησε η οικογένεια της εκλιπούσης σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ότι το πρωτόκολο προβλέπει την αποστολή πρόσκλησης σε χώρες με τις οποίες η Βρετανία έχει φυσιολογικές σχέσεις, όμως, πρέπει να τηρηθούν οι επιθυμίες της οικογένειας.

Βρίσκονται πάντως σε εξέλιξη συζητήσεις για το αν θα μπορούσε να προσκληθεί κάποιός άλλος κατώτερος αργεντινός αξιωματούχος.

Η Θάτσερ, ηγείτο της Βρετανίας στον νικηφόρο πόλεμο των Φόκλαντς.

Η κηδεία της, με στρατιωτικές τιμές, θα αρχίσει με μια νεκρική πομπή που θα περάσει από περιοχές του Λονδίνου και θα καταλήξει στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στη βρετανική πρωτεύουσα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια