Μαχαίρωσαν 27χρονο για να του κλέψουν την τσάντα στο κέντρο της Αθήνας

Μαχαίρωσαν 27χρονο για να του κλέψουν την τσάντα στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
4

Δύο άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μαχαίρωσαν και στη συνέχεια λήστεψαν 27χρονο, αργά χθες το βράδυ, στην οδό Μπουμπουλίνας, στην Αθήνα.

Το θύμα περπατούσε στον δρόμο όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του οι δύο δράστες, οι οποίοι τράβηξαν την τσάντα του.

Ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να την κρατήσει και τότε εκείνοι τον μαχαίρωσαν στο χέρι και τον θώρακα, πήραν την τσάντα του και το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στον «Ερυθρό», ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αναρωτιέμαι που και πως ακριβώς "διενεργούνται οι έρευνες" και τι άλλο πρέπει να συμβεί ώστε να υπάρξει σοβαρός έλεγχος της παραβατικότητας στο κέντρο της πόλης;Τον περασμένο Μάιο, δυο δρόμους πιο πάνω, με λήστεψαν υπό την απειλή πιστολιού. Τον Αύγουστο με ξανασημαδεψαν με πιστόλι επειδή, άθελά μου, βρέθηκα μπροστά σε διάρρηξη διαμερίσματος, την ώρα που εξελισσόταν. Τα περιστατικά και οι αφηγήσεις είναι αναρίθμητες. Υποθέτω πως ευθυνόμαστε πλέον και ως κάτοικοι που συνεχίζουμε να μένουμε στην περιοχή; Για την ιστορία να πω πως μερικούς ακόμα δρόμους πιο ψηλά και εκτός της οικίας γνωστού πολιτικού, υπάρχει μόνιμη φρουρά αστυνομικών, 24/7.