Μαχαίρωσαν 27χρονο για να του κλέψουν την τσάντα στο κέντρο της Αθήνας

Μαχαίρωσαν 27χρονο για να του κλέψουν την τσάντα στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
4

Δύο άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μαχαίρωσαν και στη συνέχεια λήστεψαν 27χρονο, αργά χθες το βράδυ, στην οδό Μπουμπουλίνας, στην Αθήνα.

Το θύμα περπατούσε στον δρόμο όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του οι δύο δράστες, οι οποίοι τράβηξαν την τσάντα του.

Ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να την κρατήσει και τότε εκείνοι τον μαχαίρωσαν στο χέρι και τον θώρακα, πήραν την τσάντα του και το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στον «Ερυθρό», ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αναρωτιέμαι που και πως ακριβώς "διενεργούνται οι έρευνες" και τι άλλο πρέπει να συμβεί ώστε να υπάρξει σοβαρός έλεγχος της παραβατικότητας στο κέντρο της πόλης;Τον περασμένο Μάιο, δυο δρόμους πιο πάνω, με λήστεψαν υπό την απειλή πιστολιού. Τον Αύγουστο με ξανασημαδεψαν με πιστόλι επειδή, άθελά μου, βρέθηκα μπροστά σε διάρρηξη διαμερίσματος, την ώρα που εξελισσόταν. Τα περιστατικά και οι αφηγήσεις είναι αναρίθμητες. Υποθέτω πως ευθυνόμαστε πλέον και ως κάτοικοι που συνεχίζουμε να μένουμε στην περιοχή; Για την ιστορία να πω πως μερικούς ακόμα δρόμους πιο ψηλά και εκτός της οικίας γνωστού πολιτικού, υπάρχει μόνιμη φρουρά αστυνομικών, 24/7.