Απεργία την Πρωτομαγιά

Μάγισσες συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη και καταράστηκαν τον Κάβανο

Μάγισσες συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη και καταράστηκαν τον Κάβανο Facebook Twitter
1

Μια ομάδα από μάγισσες συγκεντρώθηκε το Σάββατο στη Νέα Υόρκη, και καταράστηκαν το νέο μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Μπρετ Κάβανο. 

Η «τελετή» πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Catland Books στο Μπρούκλιν, ενώ μεταδόθηκε και ζωντανά στο Facebook και το Instagram.

Οι διοργανωτές επεσήμαναν ότι πρόκειται για μία «ενέργεια αντίστασης και επιμονής». 

Η Ντακότα Μπρασιάλε -συνιδρύτρια του καταστήματος Catland Books, το οποίο πουλά είδη μαγείας, και μία από τους διοργανωτές της τελετής- δήλωσε στο BBC ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της κατάρας, όμως πρόσθεσε ότι «έχει στόχο να ξεσκεπάσει τον πραγματικό Μπρετ Κάβανο, να του προκαλέσει κακό».

Στο μεταξύ, ένας καθολικός ιερέας και εξορκιστής στην Καλιφόρνια, ο πατέρας Γκάρι Τόμας, σκοπεύει να αντιστρέψει την κατάρα, προσευχόμενος για τον Κάβανο στη διάρκεια της σημερινής λειτουργίας.

Ο διορισμός του Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικυρώθηκε από το Κογκρέσο παρά τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις, τις οποίες ο ίδιος διαψεύδει.

Όταν οι διοργανωτές ρωτήθηκαν πότε αναμένουν να τεθούν σε ισχύ οι κατάρες ή πότε θα υπάρξουν αποτελέσματα, απάντησαν «το συντομότερο δυνατό», ενώ πρόσθεσαν: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με αυτά τα πράγματα».

Ήδη από την Παρασκευή η συνεργάτιδα της Μπρασιάλε, η Μελίσα Μάνταρα, είχε καταγγείλει ότι είχε λάβει απειλές για τη ζωή της ενόψει της τελετής, κάτι που όμως δεν την εξέπληξε.

Εξάλλου περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι που είχαν δει την προώθηση του γεγονότος μέσω Facebook είχαν εκφράσει την επιθυμία να είναι παρόντες στην τελετή. Τελικά δεν έγινε γνωστό πόσοι παρέστησαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters

Διεθνή
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια