Σεισμός

Συνέλαβαν τις γυναίκες που έριχναν λάδια στα μουσεία - Τις έπιασαν ενώ ετοίμαζαν και άλλο βανδαλισμό

Συνέλαβαν τις γυναίκες που έριχναν λάδια στα μουσεία - Τις έπιασαν ενώ ετοίμαζαν και άλλο βανδαλισμό Facebook Twitter
5

Συνελήφθησαν πριν από λίγο οι δύο γυναίκες που είχαν προβεί σε βανδαλισμούς σε μουσεία, ρίχνοντας λάδι σε εκθέματα.

Οι δυο γυναίκες, 48 και 51 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στο κτίριο της Παλιάς Βουλής και ενώ φέρονται να ετοιμάζονταν για έναν ακόμη βανδαλισμό.

Οι γυναίκες έγιναν αντιληπτές από τον φύλακα που υποπτεύθηκε τις κινήσεις τους. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο «εγκλώβισαν» τις δύο γυναίκες αποκλείοντας τις εξόδους διαφυγής.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο στις γυναίκες οι οποίες βρέθηκαν να έχουν μπουκάλι με λιπαρή ουσία στις τσάντες τους.

Συνέλαβαν τις γυναίκες που έριχναν λάδια στα μουσεία - Τις έπιασαν ενώ ετοίμαζαν και άλλο βανδαλισμό Facebook Twitter
Oι δύο γυναίκες τη στιγμή της σύλληψής τους σήμερα το πρωί

Οι γυναίκες εκτιμάται πως είναι οι ίδιες οι οποίες είχαν ρίξει λάδι σε εκθέματα του μουσείου Μπενάκη και στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Οι νεότερες πληροφορίες που καταφθάνουν από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκες Ρομά με καταγωγή από την Βουλγαρία. Oι γυναίκες είναι ηλικίας περίπου 50 ετών.

Οι γυναίκες αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ιδού τι είπαν για την πράξη τους>>> https://www.lifo.gr/now/greece/

Ελλάδα
5

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος..αυτές που έκαναν τους βανδαλισμούς στα μουσεία,ή η πρώην υπουργός πολιτισμού με τις απαράδεκτες δηλώσεις της!
Ένα μπράβο στον φύλακα που τις κατάλαβε πριν καταστρέψουν περισσότερα τεκμήρια της ιστορίας μας. Και φυσικά περιμένω με πολύ μεγάλη περιέργεια το σκεπτικό τους.
H ειδηση αφιερωμενη σε οσους υποστηριζαν οτι 20 φυλακες στο Βυζαντινο Μουσειο ηταν αδυνατο να παρουν χαμπαρι τους βανδαλισμους. Μπραβο στον φυλακα που εκανε σωστα την δουλεια που του εχουν αναθεσει.Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εχουν να πουν οι εν λογω κυριες μιας μιλαμε για οργανωμενες και στοχευμενες επιθεσεις.