Ο 22χρονος Tζίμι Μπένετ ο οποίος κατηγόρησε την Άζια Αρτζέντο ότι το 2013 του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εκείνος ήταν ανήλικος, έλυσε τη σιωπή του μετά τη διάψευση του περιστατικού από την ηθοποιό.

 

H υπόθεση έγινε γνωστή από δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, προκαλώντας αίσθηση καθώς η Αρτζέντο είναι ηγετική  προσωπικότητα του κινήματος #Μetoo και δίνει μάχες ώστε θύματα σεξουαλικών επιθέσεων να βγουν από το περιθώριο και να μιλήσουν ανοιχτά.

 

Αμέσως αφότου η ιστορία έγινε γνωστή, η Αρτζέντο διέψευσε πως πλήρωσε 380.000 δολάρια στον Μπένετ για να τακτοποιήσει αθόρυβα την καταγγελία του.

 

Στη συνέχεια είπε μάλιστα πως το έκανε, αλλά ότι ήταν μια πρωτοβουλία του Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος ως σύντροφός της φοβόταν την αρνητική δημοσιότητα και ήθελε το θέμα να τακτοποιηθεί πριν πάρει διαστάσεις.

 

Όμως χθες η υπόθεση πήρε νέες διαστάσεις καθώς το ΤΜΖ δημοσίευσε ντοκουμέντα που «καίνε» την Αρτζέντο και φέρονται να αποδεικνύουν ότι είχε κάνει σεξ με τον Μπένετ.

 

«Δεν είχα αρχικά σκοπό να μιλήσω για την ιστορία μου επειδή επέλεξα να το χειριστώ ιδιωτικά με τον άνθρωπο που διέπραξε το αδίκημα εναντίον μου» δήλωσε Μπένετ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το υποτιθέμενο περιστατικό έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της νότιας Καλιφόρνιας όταν εκείνος ήταν 17 ετών και η Αρτζέντο 37 ετών.

 

«Το τραύμα μου εμφανίστηκε ξανά καθώς εκείνη εμφανίστηκε ως θύμα. Δεν έκανα δημόσια δήλωση τις προηγούμενες μέρες και ώρες γιατί ντρεπόμουν και φοβόμουν την δημόσια εμπλοκή στην υπόθεση», αναφέρει.

 

«Ήμουν ανήλικος όταν έλαβε χώρα το γεγονός και προσπάθησα να αναζητήσω δικαιοσύνη με τρόπο που μου έδινε νόημα εκείνη τη στιγμή γιατί δεν ήμουν έτοιμος να ασχοληθώ με τις συνέπειες της ιστορίας μου αν αυτή γινόταν γνωστή», συνεχίζει ο Μπένετ στη δήλωσή του.

 

«Εκείνη την εποχή πίστευα ότι εξακολουθούσε να υπάρχει ένα στίγμα στην κοινωνία μας σχετικά με την εμπλοκή ενός άντρα σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν πίστευα ότι οι άνθρωποι θα καταλάβαιναν το γεγονός που έλαβε χώρα από τα μάτια ενός εφήβου», λέει.

 

«Έπρεπε να ξεπεράσω πολλές αντιξοότητες στη ζωή μου και αυτό είναι ένα ακόμη θέμα το οποίο θα αντιμετωπίσω» συνέχισε.

 

«Θα ήθελα να προχωρήσω πέρα από αυτό το γεγονός στη ζωή μου, και σήμερα επιλέγω να βγω μπροστά και όχι να σιωπώ».

 

Το τμήμα του σερίφη του Λος Άντζελες έχει δηλώσει ότι οι ερευνητές θα προσπαθήσουν να μιλήσουν με τον Μπένετ ή τους εκπροσώπους του για το υποτιθέμενο περιστατικό.