Βραβεία MTV: Η Μαντόνα προσπάθησε να τιμήσει την Αρίθα Φράνκλιν, αλλά όσα είπε δεν άρεσαν καθόλου

Βραβεία MTV: Η Μαντόνα προσπάθησε να τιμήσει την Αρίθα Φράνκλιν, αλλά όσα είπε δεν άρεσαν καθόλου Facebook Twitter
4

Στην τελετή απονομής των βραβείων MTV, η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή για να βραβεύσει κάποιον υποψήφιο και κλήθηκε να μιλήσει για την Αρίθα Φράνκλιν, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα.

Ήταν μια από τις σημαντικότερες και πολυαναμενόμενες στιγμές της βραδιάς και θα ήταν σπουδαία, αλλά δεν πήγε καθόλου καλά. Τουλάχιστον αυτή ήταν η γεύση που άφησε στο κοινό η Μαντόνα ολοκληρώνοντας την ομιλία της.

Το πρόβλημα ήταν κατά πολλούς το ότι η βασίλισσα της ποπ μίλησε περισσότερο για την ίδια, παρά για την βασίλισσα της σόουλ.

Η ιστορία που επέλεξε να αφηγηθεί ελάχιστη σχέση είχε με την Αρίθα Φράνκλιν, αλλά εστίασε κυρίως στο πώς η Μαντόνα έκανε τα πρώτα της βήματα στη Νέα Υόρκη, πώς εξελίχθηκε, ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε και γενικά την πορεία της.

Κάποια στιγμή αναφέρει βέβαια πως η Φράνκλιν ήταν πηγή έμπνευσής της και μιλά για ένα τραγούδι της που την έκανε να χάσει μια δουλειά σε οντισιόν, αλλά αυτό οδήγησε σε ένα άλλο βήμα.

Γενικά όμως η Μαντόνα μίλησε υπερβολικά πολύ για τον εαυτό της και όλο αυτό προκάλεσε αμηχανία και πολλά σχόλια που έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού και εγωκεντρισμό. 

Η τραγουδίστρια προσπάθησε να συνδέσει με μια δική της ιστορία τη σημαντική καριέρα της Φράνκλιν, αλλά απέτυχε να συγκινήσει και να περάσει το μήνυμα.

Το Twitter είναι πολύ αυστηρό στην κριτική του και κατακεραυνώνει την Μαντόνα.

Aυτά είναι ελάχιστα μόνοι σχόλια στο σύνολο όσων γράφονται εδώ και ώρες:

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ADD Festival παρουσιάζει το ACADDEMIA

Πολιτισμός / ACADDEMIA: Ξεκινούν στην Αθήνα οι δράσεις του νέου προγράμματος για τη σύγχρονη κουλτούρα

Ένα πλούσιο διαθεματικό, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δράσεων για την σύγχρονη κουλτούρα και τους ανθρώπους της σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα από τις 21 έως τις 25 Μαΐου.
THE LIFO TEAM
Το Ιδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Κατά την περίοδο της Κατοχής και της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το δαχτυλίδι εκλάπη από το Μουσείο, μαζί με εκατοντάδες αρχαιότητες, στην πλειονότητά τους νομίσματα και κοσμήματα, που ακόμα αγνοούνται.
THE LIFO TEAM
Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Πολιτισμός / Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοινό θα ενθαρρύνεται να δωρίσει λέξεις, αντικείμενα ή αναμνηστικά για να κοσμήσουν τους τοίχους και τους ενδιάμεσους χώρους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Σαν "ξενιτεμένη - καλλιεργημένη - αριστερή" μπορώ να σου κρατήσω θέση για να δεις την ενδυμασία μου στην απονομή του διδακτορικού μου τίτλου αφού κόπτεσαι τόσο πολύ. Θα σε απογοητεύσω πάντως γιατί θα είναι απλό ντύσιμο για την περίσταση. Τα μπιχλιμπίδια που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ στην καλύτερη ενώ άλλοι πεινάνε γυαλίζουν στους δεξιούς και σε υποτιθέμενους αριστερούς που έχει μπόλικους η χώρα μας. Οπότε κράτησε την πικρόχολη wanna be κριτική σου και αντί να σχολιάζεις όλη μέρα εδώ κάνε κάτι χρήσιμο για τον κόσμο.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ