Απεργία της ΓΣΕΕ

Βραβεία MTV: Η Μαντόνα προσπάθησε να τιμήσει την Αρίθα Φράνκλιν, αλλά όσα είπε δεν άρεσαν καθόλου

Βραβεία MTV: Η Μαντόνα προσπάθησε να τιμήσει την Αρίθα Φράνκλιν, αλλά όσα είπε δεν άρεσαν καθόλου Facebook Twitter
4

Στην τελετή απονομής των βραβείων MTV, η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή για να βραβεύσει κάποιον υποψήφιο και κλήθηκε να μιλήσει για την Αρίθα Φράνκλιν, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα.

Ήταν μια από τις σημαντικότερες και πολυαναμενόμενες στιγμές της βραδιάς και θα ήταν σπουδαία, αλλά δεν πήγε καθόλου καλά. Τουλάχιστον αυτή ήταν η γεύση που άφησε στο κοινό η Μαντόνα ολοκληρώνοντας την ομιλία της.

Το πρόβλημα ήταν κατά πολλούς το ότι η βασίλισσα της ποπ μίλησε περισσότερο για την ίδια, παρά για την βασίλισσα της σόουλ.

Η ιστορία που επέλεξε να αφηγηθεί ελάχιστη σχέση είχε με την Αρίθα Φράνκλιν, αλλά εστίασε κυρίως στο πώς η Μαντόνα έκανε τα πρώτα της βήματα στη Νέα Υόρκη, πώς εξελίχθηκε, ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε και γενικά την πορεία της.

Κάποια στιγμή αναφέρει βέβαια πως η Φράνκλιν ήταν πηγή έμπνευσής της και μιλά για ένα τραγούδι της που την έκανε να χάσει μια δουλειά σε οντισιόν, αλλά αυτό οδήγησε σε ένα άλλο βήμα.

Γενικά όμως η Μαντόνα μίλησε υπερβολικά πολύ για τον εαυτό της και όλο αυτό προκάλεσε αμηχανία και πολλά σχόλια που έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού και εγωκεντρισμό. 

Η τραγουδίστρια προσπάθησε να συνδέσει με μια δική της ιστορία τη σημαντική καριέρα της Φράνκλιν, αλλά απέτυχε να συγκινήσει και να περάσει το μήνυμα.

Το Twitter είναι πολύ αυστηρό στην κριτική του και κατακεραυνώνει την Μαντόνα.

Aυτά είναι ελάχιστα μόνοι σχόλια στο σύνολο όσων γράφονται εδώ και ώρες:

Πολιτισμός
4

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η Μαντάνα ντύθηκε κόρη-καλλιεργημένης αριστερής, σε μπαρ στα Εξάρχεια, κρατήστε σημειώσεις για το επερχόμενο Halloween φίλες ξενιτεμένες-καλλιεργημένες-αριστερές.
Σαν "ξενιτεμένη - καλλιεργημένη - αριστερή" μπορώ να σου κρατήσω θέση για να δεις την ενδυμασία μου στην απονομή του διδακτορικού μου τίτλου αφού κόπτεσαι τόσο πολύ. Θα σε απογοητεύσω πάντως γιατί θα είναι απλό ντύσιμο για την περίσταση. Τα μπιχλιμπίδια που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ στην καλύτερη ενώ άλλοι πεινάνε γυαλίζουν στους δεξιούς και σε υποτιθέμενους αριστερούς που έχει μπόλικους η χώρα μας. Οπότε κράτησε την πικρόχολη wanna be κριτική σου και αντί να σχολιάζεις όλη μέρα εδώ κάνε κάτι χρήσιμο για τον κόσμο.