Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν Ηριάννα και Περικλής

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν Ηριάννα και Περικλής Facebook Twitter
24

Η Ηριάννα και ο Περικλής κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως.

Οι δύο νέοι, που είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα με ποινή κάθειρξης 13 ετών, ύστερα από ένα χρόνο εγκλεισμού βγαίνουν από τη φυλακή.

«Η κατάθεση Παπαλάμπρου ελέγχεται σοβαρά για την αξιοπιστία της. Τα στοιχεία δεν έδειξαν τίποτε. Δεν αποδείχτηκε παράνομη δραστηριότητα. Οι κοινωνικές συναναστροφές δεν ποινικοποιούνται. Το DNA είναι εργαλείο εντόνως αμφισβητούμενο», είπε ο πρόεδρος σχετικά με την απόφαση, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως ανακοίνωση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και συγκίνηση από το κατάμεστο ακροατήριο.

Να σημειωθεί πως η εισαγγελέας Έδρας εισηγήθηκε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων την ενοχή της Ηριάννας και του Περικλή, όπως και πρωτόδικα, δηλώνοντας πεπεισμένη πως οι δύο κατηγορούμενοι είναι μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η εισαγγελέας Αναστασία Μασούρα διατύπωσε τη θέση της ότι η 29χρονη διδακτορική υποψήφια στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο 34χρονος πτυχιούχος Γεωπονικής «έχουν σφικτό εναγκαλισμό» με «μέλη και ηγετικά στελέχη των Πυρήνων».

Σύμφωνα με την ίδια, τα ευρήματα του εργαστηριακού ελέγχου της ΓΑΔΑ είναι απολύτως αξιόπιστα και υποδεικνύουν «άμεση επαφή» με οπλισμό που είχε βρεθεί στην Πανεπιστημιούπολη, βάσει του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 29χρονης και του 34χρονου συγκατοίκου του συντρόφου της.

Οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής τον Μάρτιο του 2011 ύστερα από έφοδο στο σπίτι του συντρόφου της Ηριάννας, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, ο οποίος συγκατοικούσε με τον Περικλή, σπίτι όπου κοιμόταν και η ίδια.

24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Με όλο το θάρρος αγαπητέ, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι όσο αυτόκλητοι μπορούν να θεωρηθούν οι νομικοί, βιολόγοι κ.λπ. που είχαν ταχθεί υπέρ της πρωτόδικης απόφασης και της καταδίκης της Ηριάννας, άλλο τόσο αυτόκλητοι θα μπορούσαν να θεωρηθούν και οι αμφισβητούντες την πρωτόδικη κρίση . Γενικώς, οποιοσδήποτε μη έχων πρόσβαση στη δικογραφία, οποιαδήποτε θέση και αν υποστηρίζει, αυτόκλητος είναι. Ούτε θεωρώ ασφαλές επίσης να μιλάει κανείς έτσι αόριστα για κοινή λογική, αγνοώντας τα συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, τις κείμενες νομικές διατάξεις κ.λπ. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, δεν θα σάπιζε ο κώλος μας 5 χρόνια στη Νομική, θα γινόμασταν όλοι δικηγόροι και δικαστές με μοναδικό όπλο και εφόδιο την κοινή μας λογική. Ακόμη δε πιο επικίνδυνο είναι (κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη) ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας να σχολιάζει ανοικτά δικαστικές αποφάσεις, μιλώντας για ανάσα του Κράτους Δικαίου και κάνοντας για μία ακόμη φορά σμπαράλια (όπως φυσικά έχει κάνει επανειλημμένως και όλο του το υπουργικό συμβούλιο, Κοντονής, Πολλάκης κ.ο.κ.) τη θεμελιώδη για κάθε ευνομούμενη κοινωνία αρχή της διάκρισης των εξουσιών. Και για να μην παρεξηγούμαι, θα πω κι εγώ ένα μεγάλο "μπράβο" στην αθώωση της κοπέλας, όχι όμως επειδή η κοινή λογική επέβαλε την αθώωση αυτή, αλλά επειδή το αποφάσισε η ίδια η δικαιοσύνη, ως μόνη αρμόδια να κρίνει και να αποφανθεί επί του θέματος.
Το θέμα κατά την απονομη της δικαιοσύνης είναι να καταδικάζετε κάποιος ΜΟΝΟ όταν υπάρχουν αποδείξεις που δεν χωράει αμφισβήτηση. Κανείς μας δεν ξέρει αν και τι πραγματικά εχει κάνει η Ηριαννα. Ούτε αυτοί που είναι σίγουροι ότι είναι τρομοκράτης ούτε αυτοί που τρέχουν να την υπερασπιστούν παρουσιάζοντας την σαν την πιο αγνή και αθώα γυναίκα του κόσμου. Αφού δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις είτε επειδή κάλυψε τα ίχνη της είτε επειδή ποτέ δεν υπήρχαν γιατί δεν έκανε κάτι, τότε κακώς πέρασε έστω και μια μέρα στην φυλακή. Τα υπόλοιπα μονοπάτια είναι πολύ επικίνδυνα.
Αναρωτιέμαι όλοι όσοι βρίσκαν ότι η ελληνική δικαιοσύνη μεροληπτεί υπέρ της ακροδεξιάς θα βγουν να πουν να πουν ότι μεροληπτεί υπέρ της ακροαριστεράς;Οι αποφάσεις των δικαστηρίων επιδέχονται κριτικής λόγω του αιτιολογικού/σκεπτικού τους. Όχι λόγω της ιδεολογίας μας. "Οι δικαστές" δεν είναι ένας άνθρωπος. Δεν έχουν μία δικανική σκέψη ούτε μία ιδεολογία.Αναμένω δηλώσεις επανόρθωσης από όσους βάλλουν συστηματικά κατά της δικαστικής εξουσίας (πχ Πολάκης). Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι η βούλησή μας δεν είναι υπεράνω θεσμών και διαδικασιών. Αν αυτό ίσχυε τότε θα είχαμε μια απολυταρχία.Προσωπικά μιλώντας αν δεν δω το σκεπτικό της απόφασης δεν μπορώ να την κρίνω.
Επιτέλους αθώα.Έπρεπε να περάσει ολο αυτον τον γολγοθά η κοπέλα για να αποδείξει το αυτονόητο.Η εισαγγελέας της έδρας πρέπει να σκίσει το πτυχίο της μετα την πρόταση της.
Ε αφού διαφωνεί μαζί σας πρέπει να σκίσει το πτυχίο της.Μετά από υπουργούς χωρίς πτυχίο, είμαστε έτοιμοι και για εισαγγελείς χωρίς πτυχίο ,αρκεί να συμφωνούν με τις θέσεις της κυβέρνησης.Χωρίς μόρφωση ,αλλά πραγματική αριστερή καλλιέργεια και ευαισθησία.
Η αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή είναι νίκη της δικαιοσύνης και των αρχών της (μένει ασφαλώς σε εκκρεμότητα η αποζημίωση των δύο νέων που επιβάλλεται για τόσους μήνες ζωής που έχασαν μέσα στη φυλακή).Η έκφραση όμως ότι οποιοσδήποτε εισαγγελέας ή άλλος λειτουργός της δικαιοσύνης, όπως και αν είναι (δεξιός, προκατειλημμένος, ομοφοβικός - έχει πολλούς), "πρέπει να σκίσει το πτυχίο του" ανοίγει το δρόμο στην αντίδραση που μπορεί να ζητά να σκίσουν το πτυχίο τους οι δικαστές των οποίων δεν της είναι αρεστές οι αποφάσεις τους ...
Επειδή σας βλέπω λίγο μπερδεμένους με την εισαγγελέα να σας ενημερώσω ότι δεν μιλάμε για τον οποιοδήποτε αλλά για μία συγκεκριμένη που δεν είχε βρει τίποτα μεμπτό ούτε στο βιβλίο του Πλεύρη γιατί λέει δεν καταφέρεται εναντίον του απλού Εβραίου αλλά κατά της Εβραιομασονιστικής (!) συνωμοσίας που θέλει να βλάψει τη χώρα! Αναζητήστε τη δήλωση της κατά τη διάρκεια εκείνης της δίκης! Ανεξάρτητα από το αν έχετε δίκιο γενικότερα για το ότι οι δικαστές δεν πρέπει να άγονται και να φέρονται από πολιτικά τερτίπια, εδώ μιλάμε για περίπτωση, κάτι που φάνηκε και από τους διαλόγους που έβγαιναν προς τα έξω στη συγκεκριμένη δίκη.
@ seth13Ααααααα, γι'αυτό γι'αυτή έχουμε ονοματεπώνυμο ενώ για την κοπελιά που υπήρχε dna της σε γεμιστήρα καλάσνικοφ ξέρουμε μόνο ότι είναι "υποψήφια διδάκτωρ"; Για να μπορέσει ο Ρουβικωνας να βρει τη διεύθυνση της.Εμμένω ότι δεν έχω δει ούτε ένα αναρχοχαρουμενο να βγάζει διθυράμβους για το πόσο ακριβοδικαιη είναι η αστική δικαιοσύνη.Λες και η Ηριαννα αθωώθηκε από κάποιο λαϊκό δικαστήριο.Περιμένω άρθρα της lifo για το τι δημοκρατική και άψογη αντιμετώπιση έχουν οι ακροαριστεροί από τη δικαιοσυνη, δηλώσεις Πολακη που να συνδέουν την αθώωση της Ηριαννας με τις ψευδομαρτυριες για το ΚΕΕΛΠΝΟ, δήλωση μεταμέλειας του Θανάση Παπακωνσταντίνου, όλοι οι τραγουδιστές και οι αθλητές που ήταν υπέρ της Ηριαννας να βγουν και να κάνουν μια συναυλία για την τόνωση του ηθικού των δικαστών που βρίζονται και στοχοποιούνται αδίκως.
@ Seth131 29.6.2018 | 01:51 Κι επειδή με τα μισόλογα έχουν γίνει πολλά σε αυτή τη χώρα (θυμάται κανείς τις προκηρύξεις της 17Ν που λέγαν ό,τι νάναι αλλά οι ΜΛούδες συμφωνούσαν;), η εισαγγελέας Μασούρα έχει εκθειαστεί κατά το παρελθόν από τον Ριζοσπάστη για τον ρόλο της στο ναυάγιο του ΔΥΣΤΟΣ: https://www.rizospastis.gr/story.do?id=619656Η εισαγγελέας Μασούρα είχε εμπλακεί και σε άλλη δίκη "συντρόφων", αναφορικά με το σχέδιο Φοίνικας, όπου πρότεινε αθωώσεις και μετατροπή σε ελαφρύτερες κατηγορίες κατάδικων του ΣΠΦ:http://www.bloko.gr/2016/07/blog-post_3362.htmlΓια να έχει άλλη άποψη εδώ ίσως έχει λόγους. Όχι ιδεολογικούς.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ.Και μ' αρέσει που συμφωνούνε όλοι όντας επίσης ανίδεοι... Έρε για τσάμικα στο Σύνταγμα θα είμαστε μια ζωή!!Τσίπρας ισόβιος πρωθυπουργός!!ΥΓ Αυτό που είχε πει η Μασούρα στη δίκη του Πλεύρη απευθυνόμενη προς τους μηνυτές του Πλεύρη ήταν: «Γιατί λοιπόν όλοι εσείς, οι οποίοι είστε αντίθετοι με αυτά τα οποία λέει, δεν γράψατε ένα σύγγραμμα όπου μέσα να τον κατακεραυνώνετε και να τον διαλύετε επιστημονικά;»Η δε εφέτης Παγουτέλη είχε πει: «Δικάζουμε ένα βιβλίο! Δεν με ενδιαφέρει αν απ' τη μια πλευρά είναι ο ναζισμός ή ο εβραιοσιωνισμός. Και ούτε τασσόμαστε από τη μία ή από την άλλη πλευρά. Μας ενδιαφέρει ένα βιβλίο! Ενας άνθρωπος έγραψε κάποιες απόψεις. Κατακριτέες για τους μεν, θετικές για τους δε!»ΠΗΓΗ: http://www.iospress.gr/ios2008/ios20081123.htmΝα πούμε ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί ο Πλεύρης σε φυλάκιση 14 μηνών και αθωώθηκε στην κατ' έφεση δίκη.Αν κάποιον τον ενδιαφέρει η ελεύθερη σκέψη οφείλει να τον ενδιαφέρει και η ελεύθερη έκφρασή της. Η ελεύθερη έκφραση της αλήθειας και όχι παραποιημένων ή ψευδών γεγονότων.
Αφού λέτε ότι γράφω μισές αλήθειες γιατί δεν παραθέτετε όλες τις φράσεις της συγκεκριμένης εισαγγελέως για εκείνη τη δίκη; Ή συμφωνείτε με φράσεις όπως ''ανταρτομάνα Θεσσαλία'' για την τωρινή; Άλλωστε, δεν διατύπωσα καμία θέση υπερ της κυβέρνησης σε αντίθεση με εσάς που εκφράζετε τις ιδεοληψίες σας για τον Τσίπρα και τον κάθε Τσίπρα. Προσωπικά, δεν πιστεύω στην ελέυθερη έκφραση ρατσιστικών ιδεών. Είναι διαφορετικό πράγμα να έχει κάποιος διαφορετική άποψη για την πολιτικοκοινωνική κατάσταση και άλλο πράγμα να είναι ρατσιστής δημιουργώντας συνεχόμενα παράδοξα της δημοκρατίας. Το αν εσείς επιμένετε να το παίζετε ''ακραίο κέντρο'' ως δήθεν ''δημοκράτης'' παίζοντας με τις λέξεις για να αποτελέσετε δεκανίκι των κορώνων που ακούγονται ''καλά'' στα αυτιά σας είναι άλλο θέμα συζήτησης.
@ seth131Α. Τα links είναι όλα εκεί.Β. Συγγνώμη που μεγάλωσα με το moto του Διαφωτισμού "διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίζομαι ακομα και με τη ζωή μου το δικαιωμά σου να τα λες".Αυτά που λες. Δεν υπερασπίζομαι το δικαίωμα κανενός να χουφτωνει καλάσνικοφ ή ανθρώπους χωρίς να συναινούν. Δεν υπερασπίζομαι πράξεις, μονο έκφραση ιδεών, άσχετα αν συμφωνώ με αυτές όχι. Όλες οι ιδέες υπόκεινται σε κριτικη.Το παράδοξο της δημοκρατίας αφήνει ελεύθερο και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. Αλλά έτσι είμαστε εμείς οι δημοκράτες... large!
Ωπ, χρησιμοποείς μια φράση που γράφτηκε από βιογράφο του Φρανσουά Μαρί Αρουέ τον 20ο αιώνα και ποτέ δεν έγραψε ο ίδιος ως μότο του Διαφωτισμού; Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από σένα.
Ως γνήσιος μπαλαδορος εξέδρας πιάνεσαι από τη λέξη. Κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος. Μότο του Διαφωτισμού είναι αυτό που συνοψίζει το πνεύμα του. Ποτέ δεν είπα ότι είναι μότο διαφωτιστή.Θες να γίνει η συζήτηση κουβέντα αποδυτηρίων (ποιος τόχει μεγαλύτερο) ή θες να μείνεις συγκεντρωμενος;Εγώ υποστηρίζω την ελευθερία της έκφρασης ως μέσο έκφρασης της ελευθερίας της σκέψης. Αυτό ενέχει την ανεκτικότητα έναντι της σκέψης τόσο του αναρχικού και όσο του φασίστα. Αυτό δεν με κάνει αναρχικό ούτε φασίστα.Δεν έχω καμία ανεκτικότητα έναντι αυτού που με όπλα προσπαθεί να αλλάξει το πολίτευμα που του επιτρέπει να σκέφτεται ό,τι θέλει.Αν κυβερνούσαν οι ΠΦ πολλοί από εμάς δεν θα ζούσαμε. Τόσο απλά. Μπορείς να το πεις αυτό; Μπορείς να το καταλάβεις;Η Ηριαννα άσχετα αν είναι αθώα ανήκει στον ιδεολογικό κύκλο της μη ανοχής. Η αναρχία δεν ανέχεται διότι δεν έχει θεσμούς. Είναι θυμικη κατάσταση. Μόνο η δημοκρατία ανέχεται, όσο ελαττωματικά κι αν το κάνει, διότι δεν βασίζεται σε διαδικασίες και θεσμούς.Focus κι άσε τα περιστέρια ήσυχα. Μην τους πετάς την μπάλα.
Τουλάχιστον έμαθες και κάτι καινούργιο σήμερα. Το πόσο μεγάλος ''Διαφωτιστής'' είσαι, φάνηκε, άλλωστε, από το πρώτο σου μήνυμα. Συνέχισε να αποτελείς δεκανίκι του δημοκρατικού δικαιώματος στον ρατσισμό. Υπερασπίσου το δικαίωμα στο ρατσισμό με τη ζωή σου ως γνήσιος ''Διαφωτιστής''. Αυτό το πράγμα γράφεις σε τόσα μηνύματα. Το να θεωρείς κατώτερους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος, το να θεωρείς ανώμαλους τους ομοφυλόφιλους είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα διαφορετικής άποψης. Αν είναι να θυσιάσω κάποτε τη ζωή μου, προτιμώ να το κάνω με πιο χρήσιμο τρόπο από το να υπερασπίζομαι αντιλήψεις άλλων εποχών με δήθεν πρόσχημα κατασκευασμένα τσιτάτα του Διαφωτισμού.
Ρε seth131, ειλικρινά κουβέντα με επιχειρήματα όλοι εσείς δεν μπορείτε να κάνετε;Κουβέντα που να μην τελειώνει στο "είσαι φασίστας" ή στο "θα κρατήσω την αναπνοή μου"; Βαρέθηκε η ψυχή τη ρηχοτητα αυτού του τρόπου σκεψης. Πέρα από πέντε συνθήματα και τρεις μισές αλήθειες δεν πάτε ρούπι...Εντυπωσεις, συνθήματα, μισόλογα και λίγη ειρωνεία άμα στριμωχτουμε. Over.Κάποτε οι αριστεροί ήταν οι πιο οξινοες, τώρα είναι διανοητικά τεμπέληδες. Δεν πάνε παραπέρα από πέντε τσιτατα.Εξάλλου περί θυσίας, ξέρουμε... Γιωταδες, τάχα μου αρνητες, όλοι. Συνδικαλιστές, τάχα μου αγωνιστές, όλοι. Πίσω στον Τζερεμε και στου Χασάν, πίσω. Για μπυριτσα και φραπέ. Αφηστε την σκέψη την βαριά.
Όπως λέει και η αγαπημένη σου εισαγγελέας: ''Αφού δεν καταδικάζεις, συναινείς''. Μιλάς εσύ για βαριά σκέψη με το να αποτελείς δεκανίκι ρατσιστικών ιδεολογιών με το πρόσχημα της ελεύθερης έκφρασης. Μιλάμε για πολύ επίπεδο. Το ποιός άρχισε να χρησιμοποιεί συνθήματα και μάλιστα κατασκευασμένα φαίνεται από τα παραπάνω μηνύματα. Το τι ήταν πάντα οι δεξιοί και τι παραμένουν, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσω. Μείνε στις ιδεοληψίες σου και στις δήθεν ίσες αποστάσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις όσο προχωράει η ''κουβέντα''. Νομίζετε ότι γεννηθήκαμε χθες και δεν κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.
@ Seth131 30.6.2018 | 23:34 Και επειδή καλό στη ζωή είναι να υπάρχουν συμπεράσματα, πέραν των προσωπικών αντεγκλήσεων: η Μασούρα τόσο στο ναυάγιο του ΔΥΣΤΟΣ όσο και στην υπόθεση Φοίνικας που αφορούσε μέλη του ΣΠΦ είχε "αριστερές" θέσεις.Υπάρχει πιθανότητα να παρουσιάζεται ως "δεξιά" στην υπόθεση της Ηριάννας και του Πλεύρη να είναι προϊόν μη γνώσης της δικογραφίας κάθε υπόθεσης ή απλής προκατάληψης ακροαριστερών;Το ότι τα δικαστήρια αθώωσαν Σίψα, Θεοφίλου, Ηριάννα, Σερίφη ενώ έχουν στείλει μέσα Κορκονέα και Ρουπακιά λέει τίποτα για την ποιότητα λειτουργίας των θεσμών ή όχι;Θα έχουμε για πάντα σετ απόψεων που δεν θα αλλάζει με τίποτα ή θα μπορέσουμε κάποτε να δούμε την πραγματικότητα ως έχει;Το ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη στην Ευρώπη σε αριστερή τρομοκρατία λέει τίποτα ή το προσπερνάμε ως προπαγάνδα; Ειλικρινά αυτές είναι θεμελιώδεις απορίες...
Ένα μεγάλο μπέρδεμα ήταν και είναι με πολιτικές προεκτάσεις κιόλας. Μπορεί και να έχει δίκιο η Εισαγγελέας. Σχέσεις μαυτούς πιστεύω και εγώ πως είχαν. Ωστόσο δεν προκύπτει κάποια συμμετοχή σε αξιόποινη πράξη. Πολλά μπορούμε να λέμε αλλά άνευ αποδείξεων λίγα να κάνουμε. Ο κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι την απόδειξη του αντιθέτου. Η βασική αρχή στην δικαιοσύνη. Και φαίνεται κάποιοι δικαστικοί την αγνόησαν παντελώς. Τα στοιχεία με τα οποία τους φυλάκισαν ήταν ελάχιστα και αμφίβολα. Ήταν σαν με το ζόρι να θέλανε να τους βάλουν μέσα. Τώρα ποιοι το θέλανε αυτό και σε τι αποσκοπούσε όλη αυτή η υπόθεση, άγνωστο. Ή αυτό, κάποιοι είχαν συγκεκριμένο σκοπό ή μιλάμε για ανίκανους δικαστικούς λειτουργούς που μόνο για εντυπώσεις κάνουν. Ελπίζω το πρώτο...
Η εισαγγελέας Μασούρα στη δική του Πλευρη το 2008 ζήτησε αθώωση του κατηγορουμένου αλλα τελικά κηρύχθηκε ενοχος 14 μήνες και στην περίπτωση της Ηριαννας ζητησε την ενοχή της αλλα αθωώθηκε ομοφωνα.Αποτυχία 2 στα 2.