ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2018 | 01:12

Απόγνωση;

Νιώθω όμορφη με makeup, αλλά πάντα περνά από το μυαλό μου οτι δεν ειμαι ούτε με αυτο. Χωρίς ίχνος makeup δείχνω άσχημη! Παρόλο που οι περιγραφές μου ακούγονται συμπαθητικές, το μονο καλό πάνω μου είναι τα μάτια μου που είναι γαλαζοπράσινα! Τα μαλλια μου είναι σγουρά, όχι άσχημα αλλα όχι και τόσο δημοφιλή! Πιστεύω οτι αρέσω στους άλλους περισσότερο με ίσια, αλλα δεν θέλω να τα κάψω! Πολλές φορές μπαίνω στο τρυπάκι του να αρέσω στους άλλους και όχι στον εαυτό μου! Προφανώς θα μου πείτε, δεν είναι σωστό αυτο, αγάπησε τον εαυτό σου και πάψε να νοιάζεσαι τι θα πουν οι άλλοι! Δεν είναι τόσο εύκολο κύριοι όμορφοι! Πάντα θες να έχεις την επιβεβαίωση από άτομο του άλλου φύλου, οτι είσαι ελκυστική, οτι προσελκύεις κάπως ένα ενδιαφέρον!Προσέχω τον εαυτό μου, αλλα δεν μπορώ να βγω ποτέ έξω εάν το πρόσωπο μου δεν είναι καθαρό. Δεν έχω ακμή, απλώς πολλές φορές εμφανίζονται ανεποθυμητα σημάδια! Δεν ειμαι όμορφη, δεν έχω φυσική ομορφιά! Δεν έχω ούτε ωραιο σώμα και αυτο με τσακίζει! Δεν ειμαι υπέρβαρη, αλλα σίγουρα έχω τα κιλάκια μου! Έχω καμπύλες, αλλα τα πλαϊνά παχακια πάντα με ενοχλούν, όπως και το λίπος στα χέρια μου! Δεν είναι τόσο φοβερό, συγκριτικά πάντα μιλώντας, αλλά δεν μου αρέσω! Θα μου πεις κάνε κάτι να αγαπήσεις το σώμα σου, γυμνάσου! Έχω κανει απόπειρες, αλλα ποτέ δεν προσηλώνομαι, πάντα κάτι άλλο με κερδίζει! Η γυμναστική ποτέ!Ντρέπομαι να φορέσω σορτς, μη σχολιαστούν τα μπούτια μου ή η ελάχιστη κυτταρίτιδα!
5
 
 
 
 
σχόλια
Οι συμβουλές μου:1. Αν δεν θες τη γυμναστική, δοκίμασε κάτι άλλο. Πχ. ξεκίνα χορό, βόλεϊ, τένις, ή οτιδήποτε άλλο που σου αρέσει!2. Πάνε σε διατροφολόγο. Αυτός θα σου βγάλει πρόγραμμα διατροφής ειδικό για σένα, θα σε ελέγχει και επειδή θα τον πληρώνεις είναι πιο εύκολο να το ακολουθήσεις γιατί θα έχεις ένα είδος πίεσης που θα σε κινητοποιεί.3. Δοκίμασε αλλά χτενίσματα με τα μαλλιά αν δεν θες να τα κάψεις. Πχ. Δοκίμασε να τα πιάνεις κοτσίδα, πλεξούδα, βάλε αφρό για καλύτερη και φυσική μπούκλα, και ψάξε στο google διάφορα αλλά χτενίσματα! Όλο και κάποιο θα σου πάει!4. Για τα σπυράκια συμβουλεψου έναν δερματολόγο για να σου δώσει ειδικη κρέμα ή σαπουνακι για το πρόσωπο. 5. Προαιρετικά πάρε μάσκες ομορφιάς, κανε πιλινγκ, κλπ. 6. Φορα όμορφα ρούχα που θα κρύβουν τις ατελειες του σώματος σου αλλά θα τονίζουν τα προτερήματά του. Και ωραία ψηλά παπούτσια..7. Βαζε κοσμήματα για έξτρα λάμψη! Επίσης βαψε τα νύχια σου. Οτιδήποτε όμορφο έχεις πάνω σου (ακόμα και το πιο μικρό) ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου.8. Βρες το ιδανικό μακιγιάζ για σένα. Πειραματισου με διάφορα χρώματα σκιών, σχέδια αιλαινερ, μασκαρες, χρώμα κραγιόν κλπ. Αν αισθάνεσαι καλύτερα με κέικ απ' βαζε το αλλά όχι πάντα. Για παράδειγμα αν βγεις στη γειτονιά σου μην βάλεις αλλά σε ειδικές περιπτώσεις βαζε!9. Τελευταίο και σημαντικότερο: ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Προσπάθησε να αποκτήσεις μεγαλύτερη ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ,αφού πρώτα αποδεχτείς τα ελαττώματα σου. Όλοι μας έχουμε! Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου, συμβουλεψου κάποιον ψυχολόγο (αν έχεις και την οικονομική δυνατότητα).Αυτά από μένα. Ελπίζω να σε κάλυψα. :)
Aυτο που δεν αντεχεις ειναι η μετριοτητα σου.Το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων ειμαστε μετριοι.μιλαω παντα με γνωμονα τα μαλακισμενα σημερινα προτυπα που εχουν καταστρεψει κοσμο κ κοσμακη!Δε θα σε βοηθησει καμια συμβουλη τυπου αγαπησε τον ευατο σου.Για να το αντιμετωπισεις πρεπει να καλλωπισεις το μεσα σου σε μεγαλο βαθμο κ μετα να δεις τι ωραιο που θα σου φαινεται το εξω σου!Υγ.μαλλια σπαστα θαμνος εδω,με αποψη για ολες τις καιρικες συνθηκες,λιονταρινα με λενε κ δε θα τα αλλαζα με τιποτα στο κοσμο!
Κάθε μέρα τα ίδια.Ασχολείστε και με τιποτε άλλο εκτός της εξωτερικής εμφάνισης, όλα τα κοριτσάκια εκεί έξω; Έστω και για λίγο; Όχι τα αναγκαστικά (εργασία, σπουδες, οικιακες υποχρεώσεις κτλ). Κάτι άλλο;
Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Ποτέ κανένας δεν είχε τα ίδια γούστα με κάποιον άλλον... Προφανώς για να τα σκέφτεσαι αυτά έχεις θέματα με τον εαυτό σου, με το ποια είσαι και πως είσαι. Πρώτα ξεκίνα να τα βρίσκεις μαζί του και να τον αποδέχεσαι με τα θετικά του και τα αρνητικά του και γρήγορα θα καταλάβεις ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που θα τους αρέσει ακριβώς όπως είσαι! Με τα σγουρά μαλλιά σου, τα πλαϊνά παχάκια σου και τα χαζά σημαδάκια!