Ο Τζιτζικώστας σχεδιάζει ζωολογικό κήπο εκτός Θεσσαλονίκης- Διαφωνεί κάθετα ο Μπουτάρης

Ο Τζιτζικώστας σχεδιάζει ζωολογικό κήπο εκτός Θεσσαλονίκης- Διαφωνεί κάθετα ο Μπουτάρης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ/Κ. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ)
2

Τη δημιουργία Ζωολογικού Κήπου εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, στα πρότυπα των Σπάτων Αττικής, σχεδιάζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, λέγοντας ότι βρίσκεται σε αναζήτηση ιδιωτικών κεφαλαίων.

Στο μεταξύ, εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη διατύπωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του υφιστάμενου Ζωολογικού Κήπου της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του περιαστικού δάσους Σέιχ - Σου, απάντησε λέγοντας: «Όσο είμαι εγώ δήμαρχος στην πόλη κάτι τέτοιο δεν θα το δεις».

Ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε ότι ο Ζωολογικός Κήπος αποτελεί όνειδος για την πόλη, τόνισε ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη έκταση για να υλοποιηθεί κάτι σωστό και υπενθύμισε ότι ο χώρος, όπου είναι σήμερα εγκατεστημένος, ανήκει στο δασαρχείο.

Μάλιστα, επισήμανε ότι θα προέκρινε, στον υφιστάμενο Ζωολογικό Κήπο, να μεταφερθεί το 2ο Σχολείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της πόλης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια