Εισβολή του Ρουβίκωνα στη βρετανική ΜΚΟ Oxfam στην Αθήνα

Εισβολή του Ρουβίκωνα στη βρετανική ΜΚΟ Oxfam στην Αθήνα Facebook Twitter
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3

Περίπου δέκα μέλη της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν το πρωί στα γραφεία της βρετανικής ΜΚΟ Oxfam, που βρίσκονται στην οδό Πατησίων, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν ζημιές σε υπολογιστές, πέταξαν μπογιές στους τοίχους και έριξαν φέϊγ βολάν, ενώ στη συνέχεια έφυγαν. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Ο «Ρουβίκωνας» σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σχετικά με την σημερινή επίθεση, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «Τον τελευταίο καιρό η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί από ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες μέλη της Οxfam».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ελλάδα / Πλεύρης: Η Ελλάδα εξετάζει κέντρα επιστροφής μεταναστών «κατά προτίμηση στην Αφρική»

«Δεν μιλάμε θεωρητικά πια, μιλάμε πρακτικά», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα και άλλες τέσσερις χώρες της ΕΕ προχωρούν στη συγκρότηση των λεγόμενων return hubs
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
ειναι γνωστο οτι δεν εχουν καμια σχεση οι Ρουβικωνες με ανθρωπιστικες ΜΚΟ εκμεταλλευση ανθρωπων σε κριση ή εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο γενικα, οπως μπορει να πιστοποιησει και ο φιλος τους ο πρεσβης της Βενεζουελας, ή ο Μπερια που θαυμαζουν.