Εισβολή του Ρουβίκωνα στη βρετανική ΜΚΟ Oxfam στην Αθήνα

Εισβολή του Ρουβίκωνα στη βρετανική ΜΚΟ Oxfam στην Αθήνα Facebook Twitter
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3

Περίπου δέκα μέλη της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν το πρωί στα γραφεία της βρετανικής ΜΚΟ Oxfam, που βρίσκονται στην οδό Πατησίων, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν ζημιές σε υπολογιστές, πέταξαν μπογιές στους τοίχους και έριξαν φέϊγ βολάν, ενώ στη συνέχεια έφυγαν. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Ο «Ρουβίκωνας» σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σχετικά με την σημερινή επίθεση, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «Τον τελευταίο καιρό η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί από ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες μέλη της Οxfam».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΤΗΣ ΖΑΜΠΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Ελλάδα / Μαθητής στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Είμαι ο Ζάμπι από το Πακιστάν και τα παιδιά στο σχολείο με κοροϊδεύουν

Όπως δήλωσε, όταν ενημερώνει τον διευθυντή για τη συμπεριφορά άλλων μαθητών, λαμβάνει διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρξει παρέμβαση, χωρίς όμως να διαπιστώνει κάποια αλλαγή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
ειναι γνωστο οτι δεν εχουν καμια σχεση οι Ρουβικωνες με ανθρωπιστικες ΜΚΟ εκμεταλλευση ανθρωπων σε κριση ή εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο γενικα, οπως μπορει να πιστοποιησει και ο φιλος τους ο πρεσβης της Βενεζουελας, ή ο Μπερια που θαυμαζουν.