Το ομοφοβικό παραλήρημα του Χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου κατά των ομόφυλων ζευγαριών

Το ομοφοβικό παραλήρημα του Χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου κατά των ομόφυλων ζευγαριών Facebook Twitter
6

Με χυδαιότητα, ρατσισμό και ομοφοβία αντιμετώπισε η Χρυσή Αυγή τη διάταξη για το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην αναδοχή παιδιών.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος χαρακτήρισε «βίτσιο» τον σεξουαλικό προσανατολισμό των ομοφυλόφιλων στην τοποθέτησή του προκαλώντας αντιδράσεις από τα άλλα μέλη της επιτροπής.

Συνεχίζοντας την ρητορική μίσους υποστήριξε ότι τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να πάρουν κατοικίδια και όχι παιδιά και έκανε λόγο για διάλυση της κοινωνίας.

«Η φύση έχει κάνει τον άντρα και τη γυναίκα και πάμε κόντρα για ένα βίτσιο κάποιων που θέλουν παιδιά», είπε σε άλλο σημείο.

 
Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Εγώ θα έλεγα: "Θα θέλατε κύριε και κυρία Τάδε, τα παιδιά σας να γεννιόνταν και να είχαν πατέρα όπως τον Ηλιόπουλο, να είχαν πατέρα έναν Χρυσαυγίτη ή να γίνονταν Χρυσαυγίτες; Να μη σας συμβεί ποτέ αυτό και εύχομαι από καρδίας να μη σας συμβεί ποτέ"...Γιατί όλοι όσοι είναι φασίστες και ομοφοβικοί θεωρούν ότι είναι ό,τι χειρότερο το παιδί σου να γίνει ομοφυλόφιλος; Είναι καλύτερο να είναι φασίστας, ρατσιστής ή εγκληματίας; Κάθε γονιός θέλει το παιδί του να είναι ευτυχισμένο στη ζωή του και αν είναι ευτυχισμένο με το να παντρευτεί ή να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με άτομο του ίδιου φύλου, τότε 100% να το κάνει! Γιατί αυτοί οι φασίστες θεωρούν ότι όλοι οι γονείς είναι σαν τα μούτρα τους;
Συνεντευξιαζόμενος ο Ηλιόπουλος:-"Σήμερα οικογένεια κάνουν και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και ξέρεις καλά ότι ο παραδοσιακός γάμος περνάει κρίση. Τι λες γι’ αυτό;"(...) Το παίρνεις από το μαιευτήριο χωρίς να το ρωτήσεις και το υποχρεώνεις να ζήσει σε μια ομοφυλοφιλική οικογένεια (...) Αν το κάνανε αυτό σε εμένα οι δικοί μου γονείς, θα τους ΣΚΟΤΩΝΑ.-"Αν έρθουν όμως στο μέλλον τα δικά σου παιδιά και έχουν κάνει την επιλογή της ομοφυλοφιλίας, τι θα πεις;"Τα δικά μου τα παιδιά, που δυόμισι χρόνων ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αν γίνουν ΕΤΣΙ, σημαίνει ότι έχω κάνει εγώ ΛΑΘΟΣ και καλύτερα να πάω να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ.....ειλικρινώς λυπάμαι για τα παιδιά και τα ανίψια του -ειλικρινώς- διότι δεν φταίνε σε τίποτε.
..Μιλάει ο άνθρωπος που βάφτισε το κοριτσάκι του με το όνομα Χρυσαυγή, προς τιμή της χα, που τα ανήψια του (ο αδερφός του είναι ...παπάς) εκτός από αυτοκόλλητα και λοιπά παιδικά, τα έχουν να παίζουν με όπλα. Μιλάμε για την μητέρα του, που παρότι ο δικός της πατέρας υπήρξε εξόριστος και μετά η ίδια υπηρέτησε επί σειρά ετών στο πασόκ (τα χρόνια των παχιών αγελάδων), τελικώς το έριξε στο χρυσαυγιτιλίκι για να κάνει πλάτες στο γιο. Το "άρρωστο" οικογενειακό πλαίσιο της οικογένειας Ηλιοπούλου ξετυλίγεται στο doc "τα κορίτσια της χρυσής αυγής" (http://m.lifo.gr/guide/culturenews/cinema/186703/to-polysyzitimeno-ntokimanter-ta-koritsia-tis-xrysis-aygis-provalletai-stin-athina). Αιδώς Αργείοι! Μιλούν όλοι, μιλούν και οι νεοναζί.