Το ομοφοβικό παραλήρημα του Χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου κατά των ομόφυλων ζευγαριών

Το ομοφοβικό παραλήρημα του Χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου κατά των ομόφυλων ζευγαριών Facebook Twitter
6

Με χυδαιότητα, ρατσισμό και ομοφοβία αντιμετώπισε η Χρυσή Αυγή τη διάταξη για το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην αναδοχή παιδιών.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος χαρακτήρισε «βίτσιο» τον σεξουαλικό προσανατολισμό των ομοφυλόφιλων στην τοποθέτησή του προκαλώντας αντιδράσεις από τα άλλα μέλη της επιτροπής.

Συνεχίζοντας την ρητορική μίσους υποστήριξε ότι τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να πάρουν κατοικίδια και όχι παιδιά και έκανε λόγο για διάλυση της κοινωνίας.

«Η φύση έχει κάνει τον άντρα και τη γυναίκα και πάμε κόντρα για ένα βίτσιο κάποιων που θέλουν παιδιά», είπε σε άλλο σημείο.

 
Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Εγώ θα έλεγα: "Θα θέλατε κύριε και κυρία Τάδε, τα παιδιά σας να γεννιόνταν και να είχαν πατέρα όπως τον Ηλιόπουλο, να είχαν πατέρα έναν Χρυσαυγίτη ή να γίνονταν Χρυσαυγίτες; Να μη σας συμβεί ποτέ αυτό και εύχομαι από καρδίας να μη σας συμβεί ποτέ"...Γιατί όλοι όσοι είναι φασίστες και ομοφοβικοί θεωρούν ότι είναι ό,τι χειρότερο το παιδί σου να γίνει ομοφυλόφιλος; Είναι καλύτερο να είναι φασίστας, ρατσιστής ή εγκληματίας; Κάθε γονιός θέλει το παιδί του να είναι ευτυχισμένο στη ζωή του και αν είναι ευτυχισμένο με το να παντρευτεί ή να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με άτομο του ίδιου φύλου, τότε 100% να το κάνει! Γιατί αυτοί οι φασίστες θεωρούν ότι όλοι οι γονείς είναι σαν τα μούτρα τους;
Συνεντευξιαζόμενος ο Ηλιόπουλος:-"Σήμερα οικογένεια κάνουν και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και ξέρεις καλά ότι ο παραδοσιακός γάμος περνάει κρίση. Τι λες γι’ αυτό;"(...) Το παίρνεις από το μαιευτήριο χωρίς να το ρωτήσεις και το υποχρεώνεις να ζήσει σε μια ομοφυλοφιλική οικογένεια (...) Αν το κάνανε αυτό σε εμένα οι δικοί μου γονείς, θα τους ΣΚΟΤΩΝΑ.-"Αν έρθουν όμως στο μέλλον τα δικά σου παιδιά και έχουν κάνει την επιλογή της ομοφυλοφιλίας, τι θα πεις;"Τα δικά μου τα παιδιά, που δυόμισι χρόνων ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αν γίνουν ΕΤΣΙ, σημαίνει ότι έχω κάνει εγώ ΛΑΘΟΣ και καλύτερα να πάω να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ.....ειλικρινώς λυπάμαι για τα παιδιά και τα ανίψια του -ειλικρινώς- διότι δεν φταίνε σε τίποτε.
..Μιλάει ο άνθρωπος που βάφτισε το κοριτσάκι του με το όνομα Χρυσαυγή, προς τιμή της χα, που τα ανήψια του (ο αδερφός του είναι ...παπάς) εκτός από αυτοκόλλητα και λοιπά παιδικά, τα έχουν να παίζουν με όπλα. Μιλάμε για την μητέρα του, που παρότι ο δικός της πατέρας υπήρξε εξόριστος και μετά η ίδια υπηρέτησε επί σειρά ετών στο πασόκ (τα χρόνια των παχιών αγελάδων), τελικώς το έριξε στο χρυσαυγιτιλίκι για να κάνει πλάτες στο γιο. Το "άρρωστο" οικογενειακό πλαίσιο της οικογένειας Ηλιοπούλου ξετυλίγεται στο doc "τα κορίτσια της χρυσής αυγής" (http://m.lifo.gr/guide/culturenews/cinema/186703/to-polysyzitimeno-ntokimanter-ta-koritsia-tis-xrysis-aygis-provalletai-stin-athina). Αιδώς Αργείοι! Μιλούν όλοι, μιλούν και οι νεοναζί.