ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Ο Ερντογάν εμφανίζεται με παραλλαγή και στέλνει μήνυμα στον Τσίπρα: Mου υποσχέθηκε να παραδώσει τους «8»

Ο Ερντογάν εμφανίζεται με παραλλαγή και στέλνει μήνυμα στον Τσίπρα: Mου υποσχέθηκε να παραδώσει τους «8» Facebook Twitter
15

Σε στελέχη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη μεθοριακή περιοχή Χατάι μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, φορώντας στρατιωτική περιβολή.

Ο Ερντογάν εξαπέλυσε βολές εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης κάνοντας λόγο για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ενώ αναφέρθηκε και στους Έλληνες στρατιωτικούς.

Ο Ερντογάν εμφανίζεται με παραλλαγή και στέλνει μήνυμα στον Τσίπρα: Mου υποσχέθηκε να παραδώσει τους «8» Facebook Twitter

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ANT1 στην Τουρκία, ο Ερντογάν τόνισε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, του είχε υποσχεθεί ότι το θέμα με τους «8» θα το διευθετούσε σε 15 μέρες. «Πέρασαν μέρες μήνες και ακόμα να παραδοθούν οι 8 Γκιουλενιστές» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να συνδέσει το εν λόγω θέμα με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

 

Και πρόσθεσε: «Πριν από λίγες ημέρες πιάσαμε δύο Ελληνες που παραβίασαν τα σύνορα. Ξεσηκώθηκε όλη η Δύση. Μας είπαν είστε μεγάλο κράτος, δώστε το σε εμάς. Αυτή η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη. Ό,τι αποφασίσει η δικαιοσύνη. Σταματήστε. Για αυτούς τους τρομοκράτες δεν κάνατε τίποτα. Για αυτούς δεν είπατε τίποτα στον Τσίπρα».

Τέλος, ο Ερντογάν χαρακτήρισε τρομοκράτες τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έλαβαν άσυλο από την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά η οποία εκτιμάται πως θα απαντήσει.

Πολιτική
15

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια ξαναρωτά: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Πολιτική / Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια θέτει ξανά το ερώτημα: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Η αθώωση του Γιόργκεν Φένεκ στη Μάλτα προκαλεί νέα οργή και ξαναφέρνει στο κέντρο την υπόθεση της δολοφονημένης δημοσιογράφου ως σύμβολο για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη.
THE LIFO TEAM
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM