ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2018 | 03:06

Παρθενα

Ειμαι 21 ετων και ειμαι παρθένα. Ενιωθα πολυ ασχημα για αυτο. Η κοινωνια με κανει να νιωθω σαν σαπια, σαν μιασμενη. Σαν μπαζο, σαν προβληματικο, σαν κάποια που δεν αξιζει να αγαπηθει. Αλλα εκατσα σημερα και σκεφτηκα ΚΑΙ; ΓΙΑΤΙ να ειναι τοσο κακο που μεχρι στιγμης δεν ενιωσα ετοιμη; Γιατι να ειναι τόσο κακο που μεχρι στιγμης απο αυτούς που με πλησίασαν δεν ενιωσα με κανεναν ασφαλεια και οικειοτητα; Δεν ειμαι καμια τρελη που θελω να παντρευτώ αυτον που θα παει με εμενα ουτε ειμαι θρησκοληπτη. Απλα δεν ετυχε. Σε εσας αρεσει ολη αυτη η σεξομανια που επικρατει τριγυρω; Σας αρεσει πχ που υπαρχουν βιντεο σε ολο το γιουτιουμπ τυπου ΕΓΛΕΙΦΕΣ ΕΣΥ; ΕΓΛΕΙΦΕΣ; Σας αρεσει που εχει εκχυδαιστει ολο το συστημα και που ολα τα παρα φυσην εχουν γινει αποδεκτα, τυπου πρωκτικο; Μαθετε λοιπον οτι το σεξ ειναι ιερο. Οταν κανεις σεξ με καποιον δεν εκτονωνεις απλα τη σεξουαλικη σου ενεργεια. Γινεται ανταλλαγη ενεργειας του ενος με τον αλλον. Για αυτο μπορει να εχει θεραπευτικη δυναμη μπορει όμως να εχει και καταστροφικη. Δεν εχω νιωσει μέχρι στιγμης ανετα και ετοιμη και με ολον τον εκφυλισμο δεν ξερω ποτε θα νιωσω. Μεχρι που με τον τελευταιο που βγηκαμε μου κανει "μηπως εισαι λεσβια και δεν το εχεις παρει χαμπαρι; Γιατι μου φαινεται παραξενο!" Δηλαδη αν ειχα παει με τον καθε τυχοντα/κακομοιρη που μου την εχει πεσει θα θεωρούμουν φυσιολογικη ενω επειδη ακουσα το ενστικτο μου και ειπα οχι θεωρουμαι μπαζο-μιασμα ; Δεν μπορω να καταλαβω. Ειλικρινά. Σιγουρα με στεναχωρει το οτι δεν βρηκα καποιον ακομη να κανω κλικ αλλα οχι και να βλεπω οτι η κοινωνια με θεωρει αφυσικη η ελαττωματικη. Τοτε δε σας κρυβω οτι πεισμωνω περισσοτερο κ οσο βλεπω την λατρεια του σεξ τοσο πιο πολυ αηδιαζω. Ξερω οτι αν οχι οι περισσότεροι τουλαχιστον οι μισοι θα πειτε βλεπεσαι; Θα πειτε δες ψυχολογο. Και ολα αυτα ειναι επισης θλιβερα. Γιατι επιβεβαιωνεται ο κανονας της εποχης περι ρηχοτητας. Δεν πειραζει, πειτε. Αλλη μια σκληρη κριτικη θα την αντέξω.
32
 
 
 
 
σχόλια
Όχι γλυκιά μου δεν είσαι ούτε παράξενη ουτε τίποτα ...τα λες όλα πολύ σωστά ...και για μένα έτσι λέγανε όλοι ....πως είμαι μεγάλη και πρέπει κανονικά να έχω κάνει σεξ ...δεν άκουγα κανέναν φυσικά ..... Είχα πάντα αυτοπεποίθηση .... Και φυσικά δεν θα πήγαινα με τον κάθε άκυρο .....ήθελα έναν άνθρωπο να μη κάνει πάνω από όλα εμένα το κλικ και να ορίσω εγώ πως θα είναι ο κατάλληλος για εμένα ...έτσι λοιπόν πήγα πρώτη φορά στα 28 μισό κοντά 29 μου ..και δεν το μετανιώνω καθόλου που διάλεξα αυτόν τον άνθρωπο ....δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα ...όμως για ένα είμαι σίγουρη ...πως δεν πρόκειται να μετανιωσω λεπτό που περίμενα τόσο και έκανα σεξ με αυτόν τον άνθρωπο πρώτη φορά ...... Γι αυτό λοιπόν κοίταξε τη ζωή σου και μην ακούς τον κάθε άκυρο τι σου λέει ...:)
Εσύ πως ξέρεις οτι είναι ιερό αφού δεν έχεις κάνει? Δικαίωμα σου είναι να μην κάνεις σεξ εφόσον δε θέλεις, αλλά δε χρειάζεται όλη αυτή η πολεμική και οι βαρυγδουπες δηλώσεις, ειδικά αφου εχμμμ η γνώση περί του θέματος είναι απλά θεωρητική. Και επίσης μοιάζει βγαλμένη από ταινία ή άρλεκιν.Το σεξ μπορεί να είναι εξιταριστικό, απολαυστικό, επίπονο, βαρετό, έντονο, συναισθηματικό, αναζωογονητικό κτλ (και διάφοροι συνδυασμοί των παραπάνω) ανάλογα με την περίσταση. Και ναι δεν είναι κακή ιδέα να κυνηγάς το καλό σεξ κ να μη συμβιβάζεσαι με τον κάθε τυχόντα αλλά πως ακριβώς πιστεύεις οτι θα μπορέσεις να τα ξεχωρίσεις αν δεν έχεις εμπειρία?Κατα τ αλλα σταματα ν ασχολεισαι με το τι πιστευει ο κοσμος και ασχολησου με το τι πιστευεις εσυ!
Εισαι μικρη ακομα 21 ετων ,,,κοιτα να προβληματιστεις για πιο σοβαρα πραγματα κοπελια γιατι τωρα εισαι πολυ υπερβολικη.Εδω υπαρχουν κοπελες 30 χρονων και δεν εχουν ολοκληρωσει γιατι πολυ απλα η δεν εχει τυχει να βρουν καποιο που να τους κανει πραγματικα το κλικ που λεμε ή δεν ειναι πολυ του εξω για να γνωρισουν καποιο ή ειναι αρκετά εσωστρεφής και δεν τολμουν να κανουν το πρωτο βημα,,,και επειδη και οι αντρες εχουν γινει κοτες και δεν τολμουν να κανουν την πρωτη κινηση ,αν μια κοπέλα δεν ειναι πεταχτη και ολιγον τι προστυχη να παει να κανει πεσιμο πρωτη,μενει μονη δυστυχως !!!!!!! Ετσι εχουν τα πραγματα
Και εγώ μέχρι τα 21 μου ήμουν παρθένα και καταλαβαίνω την απόγνωσή σου. Και εμένα με σχολίαζαν απλά είχα επιλέξει να μην τους ακούσω. Και όχι δεν έχασα την παρθενιά μου με τον μεγάλο μου έρωτα. Απλά ήμουν με ένα παιδί (που τελικά καταλήξαμε να έχουμε τρία χρόνια σχέση και ακόμα επικοινωνούμε) και μέσα σε 5 μέρες το κάναμε επειδή ήθελα απλά να δω τι είναι "τούτο". Σίγουρα είναι κάτι το υπέροχο αν το βιώνεις με συναίσθημα, αλλά και το περιστασιακό έχει την πλάκα του. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνεις ότι θέλεις με το νινί σου. Ούτε deadlines έχεις, ούτε στόχους να πιάσεις!
Βασικα εσυ εισαι η φυσιολογικη της υποθεσης. Οι αλλες που το δινουν απο τα 13 τι εχουν καταλαβει δηλαδη περισσοτερο απο σενα; Αλλα εξηγησε μας γιατι δεν ηθελες να σε διακορευσει κανενας; Θελεις να σε αγαπησουν πρωτα;
Ο ερωτας ειναι ιερος.Το σεξ ειναι πραξη "βρωμικη" ωμη αλλα οχι με κακη εννοια.Γινεται και χωρις αισθηματα,μονο για ευχαριστηση και ανεβασμα του ηθικου οτι εισαι φακαμπλ.Αυτο σε καποιους αρεσει και σε αλλους οχι.Εσυ ζητας τον ερωτα για να προχωρισεις.Καλα κανεις και συμφωνω μαζι σου.Μη δινεις σημασια σε αυτα που σου λενε οι αντρες.Προσπαθουν να σου αλλαξουν μυαλα για να σε....you know what.
αυτό που θεωρώ εγώ προβληματικό είναι όχι να είσαι παρθένα μέχρι τα 21 ή τα 31 , αλλά να μην σου έχει δωθεί η ευκαιρία να πας με άντρα ή εσύ να μην έχεις ποθήσει να πας με κάποιον συγκεκριμένο εφόσων ξέρεις ότι θα ήθλες να κάνεις σεξ κάποια στιγμή
Συμφωνώ.Να προσθέσω ότι σίγουρα κάποιοι άνθρωποι θα σε κρίνουν τώρα επειδή δεν έχεις κάνει σεξ. Θα σε πουν ξενέρωτη, ξινή κτλ.Μετά, πάλι θα σε κρίνουν κάποιοι άνθρωποι, αυτή τη φορά επειδή έχεις κάνει σεξ. Θα σε πουν που*άνα, τσούλα κτλ.Γι ´ αυτό προσπάθησε να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να δίνεις σημασία στους άλλους. Γιατί, στο κάτω κάτω, σάμπως κι εσύ δεν κρίνεις τους άλλους; Αυτά τα "μάθετε ότι το σεξ είναι ιερό" υποδηλώνουν ότι όποιος πει το αντίθετο είναι λάθος.Επανερχόμαστε, λοιπόν, στο λογικό σχόλιο του/της Ύπαρξη Vol 1.
Γιατί αγχώνεσαι τόσο και νιώθεις μειονεκτικά; Αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός και δεν χτυπάμε κάρτα για το πότε θα κάνουμε σεξ και ούτε διαλαλούμε όταν το κάνουμε, θέτουμε όρια και υπάρχει διακριτικότητα. Εσύ το υπεραναλύεις και του δίνεις τρομακτικές διαστάσεις στο μυαλό σου. Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και ποσώς τον ενδιαφέρει αν είσαι παρθένα ή όχι.
Κοριτσάκι μου μακαρι όλες να ήταν σαν εσένα..16-17 χρόνων κοριτσάκια γαμιουνται επειδή ο άλλος έχει μια μερσεντές η θα την πάει κάπου καλά για ποτό το Σάββατο.. αξιοπρέπεια μηδέν οι πιτσιρίκες πλέον.. θα είναι πολύ υπερήφανοι οι γονείς τους με τα ξεφτιλίκια πιυ κάνουν.Και πάλι μπραβο κοπέλα μου
Δεν είναι περίεργο ούτε μη φυσιολογικό ούτε άσχημο το ότι στα 21 σου δεν έχεις κάνει ακόμα κάτι.Το άσχημο είναι ότι το ανάγεις σε πρόβλημα ενώ δεν είναι.Επειδή βρέθηκε ένας ανόητος που σε ρώτησε αν είσαι λεσβία (ό,τι να ναι) ή το ότι ζεις σε μια εποχή που συνηθίζεται η ολοκλήρωση να γίνεται πλέον σε μικρότερες ηλικίες ή επειδή τα διάφορα σκουπίδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προβάλλουν συγκεκριμένα πράγματα,δε σημαίνει ότι εσύ είσαι προβληματική.Έχω δυο φίλες που για διαφορετικούς λόγους η καθεμία στα 26 τους δεν έχουν πάει με κάποιον.Αυτό σε πληροφορώ δεν της καθιστά καθόλου προβληματικές ή μπάζα (όπως λες).Και να είσαι σίγουρη ότι εκείνος που θα σε θέλει πραγματικά δε θα σταθεί σε αυτό.
Ίσως να μη βλεπεσαι,ίσως και να χρειάζεσαι ψυχολόγο,ίσως και να είμαι ρηχός εγω ποιος ξέρει.Αλλα σε πολυ μεγάλο θέμα εχεις αναγάγει στο μυαλό σου ρε κοπελια τη παρθενια σου.Χαλαρωσε.
Εμένα μου φαίνεται ότι εσύ και μόνο έχεις το πρόβλημα και το κόμπλεξ και κάνεις άλλος.Δεν θεωρείσαι ούτε προβληματική ούτε μίασμα της κοινωνίας και στο κάτω κάτω κάνεις δε θα κάτσει να ασχοληθεί με το γεννητικό σου όργανο για να το πω κομψά.
Αγαπητή εξ,σέβομαι τις απόψεις σου,αλλά και την επιθυμία σου να κάνεις έρωτα με κάποιον που πραγματικά επιθυμείς.Μη γελιέσαι όλοι αυτό πραγματικά επιθυμούμε και αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές.Αυτο που με προβληματίζει είναι η ηλικία σου σε συνδυασμό με την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς σε πρόσωπο που να σου άρεσε ή να σου ξύπνησε την επιθυμία αυτή,αλλά δεν ήταν αμοιβαίο.Νομίζω αυτό πρέπει να σε προβληματίσει αρχικά.Επίσης, κάτι ακόμα που θα με προβλημάτιζε είναι η οπτική σου γύρω από το σεξ.Μου θυμίζει σεξ βγαλμένο απο "Αρλεκιν", που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.Τι θα πει είναι ρηχό; Στο σεξ δεν υπάρχουν κανόνες. Αν υπάρχει συναίνεση και των δυο μερών και είναι σε θέση να δώσουν τη συγκατάθεσή τους,τότε είναι οκ.
Δικαιωμά σου είναι να κάνεις ό,τι θες με το σώμα σου και είσαι και μικρή ακόμα. Αλλά όπως δεν σου αρέσει να σε κρίνουν, μην κρίνεις κι εσύ τους άλλους. Και κυρίως μην κάνεις μαθήματα, ειδικά όταν δεν ξέρεις. Πολλές φορές το σεξ είναι απλώς εκτόνωση και όχι, δεν είναι απαραίτητο να είσαι ερωτευμένος/ ερωτευμένη για να το κάνεις και να το ευχαριστηθείς κιόλας. Σε κάποιους αρέσει πολύ περισσότερο απ' ότι σε άλλους,κάποιοι το σκέφτονται συνέχεια και κάποιοι είναι asexuals. Μην κρίνεις, μην βάζεις ταμπέλες, μη θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο.
Το προβλημα δεν είναι ότι είσαι παρθένα. Το προβλημα είναι ότι σε απασχολεί η γνώμη των άλλων. Με αποτέλεσμα το "προβλημά" τους να γίνεται και δικό σου. Αλλιώς δε θα είχαμε το κατεβατό της γκρίνιας σου.Επίσης, ως μη έχοντας κάνει σεξ, καλό είναι να μην εκφράζεσαι για σεξουαλικές πράξεις που δεν έχεις κάνει. Δείχνει έλλειψη ανοιχτού μυαλού, το οποίο εμμέσως αποζητάς από τους κρίνοντες εσένα για την παρθενία σου.
Δεν είσαι και τόσο μεγάλη όσο το παρουσιάζεις. Δεν είναι ασυνήθιστο σε αυτήν την ηλικία, ούτε περίεργο. Και δε χρειάζεται να το λες παντού και να παίρνεις κριτικές (τί εννοείς ακριβώς κριτική;)Όμως τα "νεύρα" που βγάζεις εμένα μου βγάζει δύστροπο χαρακτήρα. Και έχεις μία επιθετική διάθεση.
Για κάτι τόσο προσωπικό, να μη σε νοιάζει η γνώμη του καθενός. Σεξ θα κάνεις όταν και αν θες. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σ' αρέσει και να του αρέσεις. Αν θες απλά να το κάνεις, η διαδικασία απλουστεύει. Αλλά δεν θα το χαρείς.