Λεβέντης για νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου: Δεν θα ψηφίσω κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω στη σύζυγό μου

Λεβέντης για νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου: Δεν θα ψηφίσω κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω στη σύζυγό μου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
6

«Δεν θα ψηφίσω κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω στη σύζυγό μου», σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τις έμφυλες ταυτότητες που θα τεθεί σε ψηφοφορία στη Βουλή.

«Με το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου πάμε κόντρα στον Θεό», επισήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον Σκάι, ο οποίος αναγνώρισε το δικαίωμα της κυβέρνησης να νομοθετεί αλλά πρόσθεσε ότι αυτό γίνεται πάντα  «υπό την αίρεση της έγκρισης από την κοινωνία».

Σημείωσε επίσης ότι «η Ορθόδοξη Εκκλησία δηλώνει ότι είναι προδοτική απόφαση και η κυβέρνηση οφείλει να ακούει», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση «ηθικά δεν έχει δικαίωμα» και ότι με αυτό το νομοσχέδιο «πάμε κόντρα στον Θεό».

«Δεν θα ψηφίσω κάτι στη Βουλή που δεν μπορώ να εξηγήσω στη σύζυγό μου» ξεκαθάρισε ο κ. Λεβέντης. 

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Δεν τον έβαλε ο θεός στη βουλή. Όταν πολιτικοί επικαλούνται θεούς και δαίμονες, είναι ξοφλημένοι. Δεν εχουν να προσφερουν τίποτα και πρεπει σύντομα να γυρισουν σπίτι τους. Ήδη το ανεκδοτο της ενωσης κεντρώων καταρρέει