Αίσθηση και μεγάλες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα με την οποία σχολιάζει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη.

 

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν» έγραψε χθες στο προφίλ του στο facebook και συμπλήρωσε: «Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα». έγραψε ο πρώην διεθνής άσος.

 

 

Η απαράδεκτη ανάρτηση με τους συμψηφισμούς που έκανε ο ποδοσφαιριστής έγινε viral καθώς προσέλκυσε πολλά αρνητικά σχόλια.

 

Ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε σήμερα στο θέμα χωρίς να έχει απολογητική διάθεση και απάντησε σε όσους του επιτέθηκαν πυροδοτώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης.

 

Η ανάρτηση (διατηρείται η ορθογραφία):

 

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια εχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να εχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».