Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο

Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο Facebook Twitter
8

Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά που είχε κάνει με την πρώτη σύζυγό του, την τραγουδίστρια Πάτι Πάλμερ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο διάσημος κωμικός στη διαθήκη του, την οποία επικαλείται το περιοδικό PEOPLE και απέκτησε από το The Blast, αυτό που επιθυμεί είναι τα έξι αυτά παιδιά του να μην κληρονομήσουν τίποτα από την περιουσία του μετά το θάνατό του. 

«Έχω ηθελημένα εξαιρέσει τους Gary Lewis, Ronald Lewis, Anthony Joseph Lewis, Christopher Joseph Lewis, Scott Anthony Lewis, Joseph Christopher Lewis και τους απογόνους τους από κληρονόμους της περιουσίας μου και είναι επιθυμία μου να μην επωφεληθούν με κανέναν τρόπο από αυτή», σημειώνεται στη διαθήκη, την οποία φέρεται να συνέταξε ο Τζέρι Λιούις το 2012.

Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο Facebook Twitter

Το έκτο παιδί του ηθοποιού, ο Joseph, πέθανε το 2009 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο Τζέρι Λιούς και η Πάτι Πάλμερ ήταν παντρεμένοι για 36 χρόνια, από 1944 ως το 1980. Ένα από τα παιδιά τους, ο Gary, έχει γίνει επιτυχημένος μουσικός.

Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο Facebook Twitter
Ο Τζέρι Λιούις με την Πάτι Πάλμερ και τον Ντιν Μάρτιν στο Λας Βέγκας.

Η φημολογούμενη αμύθητη περιουσία του ηθοποιού θα περάσει τα χέρια της χήρας του, SanDee Pitnick. Μετά δεύτερη στη σειρά για να κληρονομήσει την περιουσία του, αν κάτι συμβεί στην γυναίκα του, είναι η 25χρονη υιοθετημένη κόρη του, Danielle. Ο Λιούς παντρεύτηκε την Pitnick, που ήταν κάποτε χορεύτρια στο Λας Βέγκας, το 1983 και υιοθέτησαν την Danielle το 2012.

Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο Facebook Twitter
Ο ηθοποιός με την σύζυγό του SanDee Pitnick και την υιοθετημένη κόρη τους, Danielle.

Ο Τζέρι Λιούις πέθανε τον Αύγουστο από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 91 ετών. 

Πολιτισμός
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Όντως, κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται σε μια οικογένεια. Αλλά με παραξενεύει που αποκληρωσε ΚΑΙ τα 6 αγόρια του και τους απογόνους τους (εγγόνια). Εικαζω ότι ή 1) συνασπιστηκαν οι 6 γιοι υπέρ της μητέρας τους μετά το διαζύγιο είτε επειδή εκριναν ότι ο πατέρας δεν φερθηκε σωστά είτε επειδή τους επηρέασε η μητέρα τους 2) ή δεν συμπαθησε ποτέ τα αγόρια του γιατί ήθελε κόρη την οποία απέκτησε τελικά μέσω της υιοθεσίας. Πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι και τα 6 αγόρια του φερθηκαν λάθος χωρίς δική του ευθύνη και συμμετοχή.
Μέσα σε μία οικογένεια (έστω και διαζευγμένη) ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι μπορεί να συμβαίνει όταν κλείνουν οι πόρτες, Μόνο τα μέλη της γνωρίζουν. Γι αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις ας μην βιαστούμε να μέμψουμε την μία ή την άλλη πλευρά, αφ' ης στιγμής δεν είμαστε αυτόπτες ή αυτήκοοι μάρτυρες της συγκεκριμένης οικογένειας.
Δεν μπορει να ειναι απολυτο αυτο που λες...το να κανει ενας γονιος λαθη,θα συμβει κ στις καλυτερες οικογενειες,αλλα εχουμε δει ουκ ολιγες φορες,απο καταπληκτικους γονεις,που εδωσαν ολο τους το ειναι κ μεγαλωσαν πολυ καλα ενα παιδι,αυτο στην πορεια να εξελιχθει σε κατι που δεν εχει καμια σχεση με τις αρχες που πηρε.Απο αγκαθι βγαινει ροδο κ το αντιθετο,ελεγε ο σοφος λαος...