Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά που είχε κάνει με την πρώτη σύζυγό του, την τραγουδίστρια Πάτι Πάλμερ.

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο διάσημος κωμικός στη διαθήκη του, την οποία επικαλείται το περιοδικό PEOPLE και απέκτησε από το The Blast, αυτό που επιθυμεί είναι τα έξι αυτά παιδιά του να μην κληρονομήσουν τίποτα από την περιουσία του μετά το θάνατό του. 

 

«Έχω ηθελημένα εξαιρέσει τους Gary Lewis, Ronald Lewis, Anthony Joseph Lewis, Christopher Joseph Lewis, Scott Anthony Lewis, Joseph Christopher Lewis και τους απογόνους τους από κληρονόμους της περιουσίας μου και είναι επιθυμία μου να μην επωφεληθούν με κανέναν τρόπο από αυτή», σημειώνεται στη διαθήκη, την οποία φέρεται να συνέταξε ο Τζέρι Λιούις το 2012.

 

Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο

 

Το έκτο παιδί του ηθοποιού, ο Joseph, πέθανε το 2009 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο Τζέρι Λιούς και η Πάτι Πάλμερ ήταν παντρεμένοι για 36 χρόνια, από 1944 ως το 1980. Ένα από τα παιδιά τους, ο Gary, έχει γίνει επιτυχημένος μουσικός.

 

Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο
Ο Τζέρι Λιούις με την Πάτι Πάλμερ και τον Ντιν Μάρτιν στο Λας Βέγκας.

 

Η φημολογούμενη αμύθητη περιουσία του ηθοποιού θα περάσει τα χέρια της χήρας του, SanDee Pitnick. Μετά δεύτερη στη σειρά για να κληρονομήσει την περιουσία του, αν κάτι συμβεί στην γυναίκα του, είναι η 25χρονη υιοθετημένη κόρη του, Danielle. Ο Λιούς παντρεύτηκε την Pitnick, που ήταν κάποτε χορεύτρια στο Λας Βέγκας, το 1983 και υιοθέτησαν την Danielle το 2012.

 

Ο Τζέρι Λιούις αποκλήρωσε και τα έξι παιδιά από τον πρώτο του γάμο
Ο ηθοποιός με την σύζυγό του SanDee Pitnick και την υιοθετημένη κόρη τους, Danielle.

 

Ο Τζέρι Λιούις πέθανε τον Αύγουστο από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 91 ετών.