Δύο σούπερμόντελς και ένα μωρό - Η Κάια Γκέρμπερ συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία

Δύο σούπερμόντελς και ένα μωρό - Η Κάια Γκέρμπερ συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία Facebook Twitter
3
Δύο σούπερμόντελς και ένα μωρό - Η Κάια Γκέρμπερ συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία Facebook Twitter

Η 16χρονη σχεδόν κλώνος κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι το πιο συζητημένο πρόσωπο του Σεπτεμβρίου από το χώρο της μόδας.

Η Κάια Γκέρμπερ σάρωσε τα catwalks της Νέας Υόρκης και ήρθε αντιμέτωπη με τη διθυραμβική υποδοχή από τα μεγάλα περιοδικά μόδας ενώ την ίδια ώρα κατάφερε να κεντρίσει και το ενδιαφέρον όλων των ταμπλόιντ.

Μετά τους Calvin Klein και Alexander Wang στη Νέα Υόρκη συνέχισε την απόβασή της στην Ευρώπη με δεύτερο σταθμό το Λονδίνο και τον εμβληματικό οίκο Burberry.

opening @alexanderwangny last night. Alex was one of the first people to believe in me. your support means everything @alexwangny I LOVE YOU and cannot tell you how grateful I am ??#wangfest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

@voguemagazine link in bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


an amazing way to end NYFW... closing! always love being with my @marcjacobs family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

prep for fendi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

@prada... a huge goal of mine and I cannot tell you how honored I am to have been included in this incredible show. @ashleybrokaw thank you!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Μετά τους Calvin Klein και Alexander Wang στη Νέα Υόρκη συνέχισε την απόβασή της στην Ευρώπη με δεύτερο σταθμό το Λονδίνο και τον εμβληματικό οίκο Burberry.

Το αποκορύφωμα για φέτος έρχεται μάλλον καθώς κέρδισε την αποδοχή του απαιτητικού Karl Lagerfeld ο οποίος επέλεξε την Kaia για το άνοιγμα του Fendi show στο Μιλάνο, Και αυτό ίσως σημαίνει πως εξασφαλίζει και μια θέση για τον οίκο Chanel και το σόου στο Παρίσι.

#Repost @edward_enninful ・・・ Two supermodels and a baby... breakout star of Fashion Week @kaiagerber, mum supermodel @cindycrawford and auntie @iamnaomicampbell at dinner in Milan. Xoxo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις


H ξαφνική φήμη και υπερέκθεση της 16χρονης προκάλεσαν ωστόσο αντιδράσεις καθώς εκτός από τις κατηγορίες για νεποτισμό υπήρξε έντονη κριτική για το νεαρό της ηλικίας και την γνωριμία της έφηβης με τον σκληρό κόσμο της μόδας από τόσο νωρίς.

«Η μαμά Κρόφορντ δεν έγινε μοντέλο πριν περάσει τα 19» σχολιάζει με νόημα ο Guardian καθώς η μικρή κάνει το ντεμπούτο της και στην Vogue. Το περιοδικό την φωτογράφισε και την ακολούθησε στο backstage της Εβδομάδας Μόδας για να καταγράψει την ετοιμασία της και ένα μικρό κομμάτι της καθημερινότητάς της.

 

Πάντως κανείς δεν μπορεί να πει πως η Σίντι Κρόφορντ δεν είναι παντού και πάντα δίπλα στην κόρη της. Το θρυλικό μοντέλο φαίνεται πως παρακολουθεί στενά και στηρίζει την μικρή την οποία ακολουθεί σε όλες τις πασαρέλες και φροντίζει ώστε να φωτογραφίζεται πάντα προφανώς δηλώνοντας κάτι σαν « Η μαμά την παρακολουθεί...».

Και σήμερα έχουμε μια ακόμη δήλωση στήριξης από έναν δεύτερο θρύλο της μόδας. Η σέλφι της Ναόμι Κάμπελ με την Σίντι και την Κάια γράφει: Δύο supermodel και το μωρό...

#Repost @edward_enninful ・・・ Two supermodels and a baby... breakout star of Fashion Week @kaiagerber, mum supermodel @cindycrawford and auntie @iamnaomicampbell at dinner in Milan. Xoxo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια