ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Δύο σούπερμόντελς και ένα μωρό - Η Κάια Γκέρμπερ συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία

Δύο σούπερμόντελς και ένα μωρό - Η Κάια Γκέρμπερ συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία Facebook Twitter
3
Δύο σούπερμόντελς και ένα μωρό - Η Κάια Γκέρμπερ συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία Facebook Twitter

Η 16χρονη σχεδόν κλώνος κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι το πιο συζητημένο πρόσωπο του Σεπτεμβρίου από το χώρο της μόδας.

Η Κάια Γκέρμπερ σάρωσε τα catwalks της Νέας Υόρκης και ήρθε αντιμέτωπη με τη διθυραμβική υποδοχή από τα μεγάλα περιοδικά μόδας ενώ την ίδια ώρα κατάφερε να κεντρίσει και το ενδιαφέρον όλων των ταμπλόιντ.

Μετά τους Calvin Klein και Alexander Wang στη Νέα Υόρκη συνέχισε την απόβασή της στην Ευρώπη με δεύτερο σταθμό το Λονδίνο και τον εμβληματικό οίκο Burberry.

opening @alexanderwangny last night. Alex was one of the first people to believe in me. your support means everything @alexwangny I LOVE YOU and cannot tell you how grateful I am ??#wangfest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

@voguemagazine link in bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


an amazing way to end NYFW... closing! always love being with my @marcjacobs family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

prep for fendi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

@prada... a huge goal of mine and I cannot tell you how honored I am to have been included in this incredible show. @ashleybrokaw thank you!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Μετά τους Calvin Klein και Alexander Wang στη Νέα Υόρκη συνέχισε την απόβασή της στην Ευρώπη με δεύτερο σταθμό το Λονδίνο και τον εμβληματικό οίκο Burberry.

Το αποκορύφωμα για φέτος έρχεται μάλλον καθώς κέρδισε την αποδοχή του απαιτητικού Karl Lagerfeld ο οποίος επέλεξε την Kaia για το άνοιγμα του Fendi show στο Μιλάνο, Και αυτό ίσως σημαίνει πως εξασφαλίζει και μια θέση για τον οίκο Chanel και το σόου στο Παρίσι.

#Repost @edward_enninful ・・・ Two supermodels and a baby... breakout star of Fashion Week @kaiagerber, mum supermodel @cindycrawford and auntie @iamnaomicampbell at dinner in Milan. Xoxo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις


H ξαφνική φήμη και υπερέκθεση της 16χρονης προκάλεσαν ωστόσο αντιδράσεις καθώς εκτός από τις κατηγορίες για νεποτισμό υπήρξε έντονη κριτική για το νεαρό της ηλικίας και την γνωριμία της έφηβης με τον σκληρό κόσμο της μόδας από τόσο νωρίς.

«Η μαμά Κρόφορντ δεν έγινε μοντέλο πριν περάσει τα 19» σχολιάζει με νόημα ο Guardian καθώς η μικρή κάνει το ντεμπούτο της και στην Vogue. Το περιοδικό την φωτογράφισε και την ακολούθησε στο backstage της Εβδομάδας Μόδας για να καταγράψει την ετοιμασία της και ένα μικρό κομμάτι της καθημερινότητάς της.

 

Πάντως κανείς δεν μπορεί να πει πως η Σίντι Κρόφορντ δεν είναι παντού και πάντα δίπλα στην κόρη της. Το θρυλικό μοντέλο φαίνεται πως παρακολουθεί στενά και στηρίζει την μικρή την οποία ακολουθεί σε όλες τις πασαρέλες και φροντίζει ώστε να φωτογραφίζεται πάντα προφανώς δηλώνοντας κάτι σαν « Η μαμά την παρακολουθεί...».

Και σήμερα έχουμε μια ακόμη δήλωση στήριξης από έναν δεύτερο θρύλο της μόδας. Η σέλφι της Ναόμι Κάμπελ με την Σίντι και την Κάια γράφει: Δύο supermodel και το μωρό...

#Repost @edward_enninful ・・・ Two supermodels and a baby... breakout star of Fashion Week @kaiagerber, mum supermodel @cindycrawford and auntie @iamnaomicampbell at dinner in Milan. Xoxo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις

Πολιτισμός
3

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιερός μετεωρίτης των Μπουνουρόνγκ που κατέληξε σε πωλητήριο μουσείου στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Ο ιερός μετεωρίτης των Μπουνουρόνγκ που κατέληξε σε πωλητήριο μουσείου στο Λονδίνο

Ένας βράχος 3,5 τόνων που έπεσε από τα αστέρια, έγινε αποικιακό τρόπαιο, κατέληξε σε πωλητήριο μουσείου στο Λονδίνο και παραμένει για τους Μπουνουρόνγκ μια ανοιχτή πληγή στη γη τους.
THE LIFO TEAM
Το Μπάκιγχαμ ξαναγέμισε τους τοίχους του με Ρούμπενς, Βερμέερ και Ρέμπραντ

Πολιτισμός / Το Μπάκιγχαμ ξαναγέμισε τους τοίχους του με Ρούμπενς, Βερμέερ και Ρέμπραντ

Το Μπάκιγχαμ εγκαταλείπει την αραιή, μοντέρνα μουσειακή παρουσίαση και γεμίζει ξανά την Picture Gallery με 120 πίνακες, από Ρούμπενς και Ρέμπραντ μέχρι Βερμέερ και Καραβάτζο, σε ένα θεαματικό κρέμασμα που θυμίζει 19ο αιώνα.
THE LIFO TEAM
Τα μουσεία ξαναγράφουν τους ηθικούς τους κανόνες ύστερα από 22 χρόνια

Πολιτισμός / Τα μουσεία ξαναγράφουν τους ηθικούς τους κανόνες ύστερα από 22 χρόνια

Τι οφείλει να κάνει ένα μουσείο με λεηλατημένες αρχαιότητες, ανθρώπινα λείψανα, εικόνες που αναπαράγονται από την τεχνητή νοημοσύνη και χορηγούς που ζητούν ανταλλάγματα; Ο νέος διεθνής κώδικας δεοντολογίας επιχειρεί να απαντήσει σε έναν κόσμο που άλλαξε πολύ από το 2004.
THE LIFO TEAM
Το σπίτι που έσωσε 45 ανθρώπους επιστρέφει στην πατρίδα του ύστερα από 134 χρόνια

Πολιτισμός / Το σπίτι που έσωσε 45 ανθρώπους επιστρέφει στην πατρίδα του ύστερα από 134 χρόνια

Χτίστηκε ως μαορί οίκος συνάντησης, άντεξε μια φονική ηφαιστειακή έκρηξη και πουλήθηκε για 50 λίρες σε έναν βρετανό αριστοκράτη. Για τους απογόνους της, όμως, η Hinemihi δεν είναι κτίσμα ούτε έκθεμα. Είναι μια πρόγονος που ετοιμάζεται να επιστρέψει.
THE LIFO TEAM
Πώς ο Κρίστοφερ Νόλαν κατασκεύασε τη δική του αρχαιότητα για την «Οδύσσεια»

Πολιτισμός / Πώς ο Κρίστοφερ Νόλαν κατασκεύασε τη δική του αρχαιότητα για την «Οδύσσεια»

Πραγματικά πλοία, ανοιχτές θάλασσες, έξι χώρες και 91 ημέρες γυρισμάτων: ο Κρίστοφερ Νόλαν μετέτρεψε το ομηρικό ταξίδι σε κινηματογραφική δοκιμασία απορρίπτοντας παράλληλα όλα όσα το Χόλιγουντ μάς έμαθε να θεωρούμε «αρχαία Ελλάδα».
THE LIFO TEAM
Ο πιανίστας που μίλησε για τη Γάζα έχασε τη δικαστική μάχη με τη Συμφωνική της Μελβούρνης

Πολιτισμός / Ο πιανίστας που μίλησε για τη Γάζα έχασε τη δικαστική μάχη με τη Συμφωνική της Μελβούρνης

Ο Τζέισον Γκίλαμ μίλησε από τη σκηνή για τους Παλαιστίνιους δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα. Η ορχήστρα ακύρωσε την επόμενη εμφάνισή του και το δικαστήριο έκρινε ότι είχε δικαίωμα να προστατεύσει τη φήμη της.
THE LIFO TEAM
Η Γαλλία επέστρεψε στη Συρία 23 αρχαιότητες που έμειναν στο Παρίσι επί 15 χρόνια

Πολιτισμός / Η Γαλλία επέστρεψε στη Συρία 23 αρχαιότητες που έμειναν στο Παρίσι επί 15 χρόνια

Πήγαν στο Παρίσι για μια έκθεση λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, 23 συριακές αρχαιότητες επέστρεψαν επιτέλους στη Δαμασκό , εκεί όπου ανήκαν εξαρχής.
THE LIFO TEAM
Η Ινδία λογόκρινε ταινία και τα χωριά του Παντζάμπ έκαναν τους ναούς κινηματογράφους

Πολιτισμός / Η Ινδία λογόκρινε ταινία και τα χωριά του Παντζάμπ έκαναν τους ναούς κινηματογράφους

Η Ινδία λογόκρινε μια ταινία για τις εξαφανίσεις και τις μυστικές αποτεφρώσεις στο Παντζάμπ. Εκείνη βγήκε από την πλατφόρμα, πέρασε από χέρι σε χέρι και τώρα προβάλλεται στις αυλές των σιχικών ναών, μπροστά σε οικογένειες που ακόμη πενθούν.
THE LIFO TEAM
Η Ταπισερί της Μπαγιέ έφτασε στο Βρετανικό Μουσείο έπειτα από μυστική επιχείρηση μέσα στη νύχτα

Πολιτισμός / Η Ταπισερί της Μπαγιέ έφτασε στο Βρετανικό Μουσείο έπειτα από μυστική επιχείρηση μέσα στη νύχτα

Σχεδόν χίλια χρόνια μετά τη Νορμανδική Κατάκτηση, η Ταπισερί της Μπαγιέ πέρασε ξανά τη Μάγχη μέσα στη νύχτα, σε μια μυστική έντεκαωρη επιχείρηση που θύμιζε κινηματογραφική ταινία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια