Αναδίπλωση Γεωργιάδη για το «Αγία Ζώνη» και τα περί στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου

Αναδίπλωση Γεωργιάδη για το «Αγία Ζώνη» και τα περί στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Σάλο προκάλεσε η πρόσφατη καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη περί υποβάθμισης του ναυαγίου του Αγία Ζώνη, επειδή στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου βρίσκεται και άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Δήλωση την οποία εν μέρει ανακάλεσε. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Σκάι και επικαλούμενος το διαδίκτυο, είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά. 

«Τι αποδεικνύεται στο διαδίκτυο. Στην ομάδα των διαχειριστών αυτού του πλοίου, υπάρχει κι ένα πρόσωπο. Αν θέλετε, το ονοματεπώνυμό του δεν θα το πω στον αέρα. Για λόγους ΕΣΡ. Αλλά αν θέλετε να το δώσω στην εκπομπή σας να το ψάξετε, πολύ ευχαρίστως. Αποτελεί από τους φανατικότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Τσίπρα προσωπικά. Με χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και του Κώστα Βαξεβάνη. Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. ««Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα. Όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Να πουν ότι δεν τρέχει τίποτα», σχολίασε μεταξύ άλλων. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ασκήσει από την πρώτη στιγμή δριμεία κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, στον οποίο και καταλόγισε «χυδαίες δηλώσεις». Σε σχετική του ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό», καθώς «σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην "ομάδα διαχείρισης" του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ».

Ο ίδιος ο Άδωνις αναδιπλώθηκε τελικά για τις περιβόητες δηλώσεις, αναγνωρίζοντας πως έκανε λάθος ως προς το ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε συγνώμη για την άδικη στοχοποίηση.

«Δεν έχω κανένα λόγο να μην πω δημοσίως ότι έκανα λάθος ως προς το ότι είναι στέλεχος του Σύριζα. Δεν είναι στέλεχος, ήταν ίσως οπαδός του την εποχή Σαμαρά/Βενιζέλου, αλλά αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του και δεν θα δώσει και λογαριασμό σε κανέναν. Εγώ δεν θα γίνω ποτέ Βαξεβάνης και δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου για πολιτικούς λόγους να βλάψω κάποιον. Αν και η άποψη ότι εκ παραδρομής ο κ. Βαξεβάνης τον απέκρυψε από την αρχική του ανάρτηση για την εταιρία, πράξη που ξεκίνησε όλη αυτή την ιστορία, δεν με πείθει, εν τούτοις δεν έχω κανέναν λόγο και καμία επιθυμία να στοχοποιείται ένας άνθρωπος χωρίς να φταίει. Στο μέτρο που εγώ τον έβλαψα του ζητώ συγγνώμη. Αντίπαλος μου είναι ο Βαξεβάνης και ο Σύριζα και όχι ένας πολίτης που ενεπλάκη σε αυτήν την ιστορία», δήλωσε εκ νέου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια