Οι κλούβες των ΜΑΤ φεύγουν από το κέντρο - Έρχονται άλλες «καλύτερης αισθητικής»

Οι κλούβες των ΜΑΤ φεύγουν από το κέντρο - Έρχονται άλλες «καλύτερης αισθητικής» Facebook Twitter
8

Θα απομακρυνθούν οι κλούβες της αστυνομίας από το κέντρο της Αθήνας και από φυλασσόμενες περιοχές, όπως το Μαξίμου αλλά θα έρθουν άλλες πιο σύγχρονες, χωρίς κάγκελα και με αντοχές στη ρίψη αντικειμένων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Έθνους», η κυβέρνηση θέλει να βάλει τέλος στην εικόνα της αστυνομοκρατούμενης Αθήνας αντικαθιστώντας τις υπάρχουσες κλούβες των ΜΑΤ με καινούργια λεωφορεία «καλύτερης αισθητικής».

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΛΑΣ θα προμηθευτεί 21 λεωφορεία θα οποία δεν θα φέρουν κάγκελα, θα έχουν όμως μεγάλες αντοχές στη ρίψη αντικειμένων. Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί για την αγορά αυτών των λεωφορείων ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, πρόκειται να τοποθετηθούν βυθιζόμενες μπάρες στα πεζοδρόμια κεντρικών δρόμων όπου συνήθως υπάρχει πολύς κόσμος, ώστε να καταστεί δύσκολο να υπάρξει κάποια τρομοκρατική ενέργεια.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
"η κυβέρνηση θέλει να βάλει τέλος στην εικόνα της αστυνομοκρατούμενης Αθήνας αντικαθιστώντας τις υπάρχουσες κλούβες των ΜΑΤ με καινούργια λεωφορεία «καλύτερης αισθητικής» "Μονο οι Συριζαιοι θα σκεφτοντουσαν αυτο ως λυση του προβληματος... Και θα μας χρεωσουν 2 εκ ευρω, λες και μας περίσσευαν και δεν θα μπορουσαν να πανε καπου αλλου αυτα τα χρηματα.
Μήπως να κρατούσαν τις παλιές και αντιαισθητικές (!!!) κλούβες που φυλάνε την φιλολαική κυβέρνηση από τις εκδηλώσεις μεγάλης λατρείας του λαού και να δίναν αυτά τα δύο εκατομμυριάκια στα νοσοκομεία ας πούμε , μπας και παίρνανε κανένα σεντόνι, κανένα αναλώσιμο κάτι βρε αδερφέ να καλύψουν τις ατέλειωτες ανάγκες που δημιούργησαν αυτοί και οι προηγούμενοι αυτών ?
Στην γερμανια οταν εχουν καποιο γεγονος Που θα μαζευτει κοσμος βαζουν οτι εχουνΓιγαντοσακους με αμμοΕκχιονιστικαΦορτηγαΟτι βρουν ελευθεροΕμεις γιατι πρεπει να εχουμε γ@ματα οχηματα για προστασια;Πεταμενα λεφτα.Ας κανουν συντηρηση στα οχηματα εκτατης αναγκης και να αφησουν της μπούρδες.
Αχ, τι ωραία, χρυσή μου, αυτή ήταν η αλλαγή που χρειαζόμασταν: καινούργιες κλούβες που να ανταποκρίνονται στο ανεπτυγμένο αισθητικό μας κριτήριο! Στο ίδιο πνεύμα, προτείνω ροζ κράνη/σκουφιά για τους κουκουλοφόρους, αλλά και μεγάφωνα που θα παίζουν τον Ζορμπά καθώς γίνονται τα επεισόδια, ώστε να συμμετάσχουν και οι τουρίστες (μα πότε θα γίνω κι εγώ σύμβουλος στην κυβέρνηση;)