Υπάρχουν κάποιες φωνές τόσο ταλαντούχες, που σε κάνουν να εκτιμάς ακόμα περισσότερο τη μουσική ειδικότερα όταν υποστηρίζονται από μία καλή μπάντα. Για να καταλάβεις όμως το πραγματικό μέγεθος και και την αξία μιας φωνής πρέπει να την απομονώσεις από τα υπόλοιπα μουσικά όργανα που την συνοδεύουν. Πράγμα που έγινε με την Lady Gaga, τον Freddie Mercury και πρόσφατα με τον τραγουδιστή των Pearl Jam τον Eddie Vedder. 

 

Χρησιμοποιώντας το NetMusic, ένα κανάλι του YouTube ειδικό για μουσικές ηχογραφήσεις χωρίς φωνητικά, κατόρθωσαν να απομονώσουν σε τρία κομμάτια του συγκροτήματος τα Alive, Black και Porch την ερμηνεία του Vedder. Χωρίς κανένα μουσικό όργανο να τον συνοδεύει, η φωνή του λάμπει και αποδεικνύει ότι τα καλά φωνητικά είναι ένα από τα δυνατότερα ατού ενός συγκροτήματος.

Καθένα από τα παρακάτω βίντεο είναι ένας συνδυασμός στούντιο ηχογραφήσεων και live. Χρησιμοποιώντας μια σχολαστική διαδικασία αντιστοίχισης, η NetMusic πήρε την πρωτότυπη στούντιο ηχογράφηση και τη συνδύασε με την ερμηνεία του Vedder καθώς είναι στη σκηνή και τραγουδά με τους θαυμαστές του. Ακούστε το εκπληκτικό αποτέλεσμα στα παρακάτω βίντεο:

 

Alive

 

Black

 

 

Porch