Σαουδάραβας πρίγκιψ τα βάζει με το Forbes επειδή τον έριξε χαμηλά στη λίστα των κροίσων

Σαουδάραβας πρίγκιψ τα βάζει με το Forbes επειδή τον έριξε χαμηλά στη λίστα των κροίσων Facebook Twitter
7

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε στο περιοδικό «Forbes» ο Σαουδαράβας πρίγκιπας Αλουαντίν Μπιν Ταλάλ επειδή δεν μέτρησε καλά την περιουσία του και τον «υποβάθμισε» στη λίστα με τους κροίσους του κόσμου, την οποία εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες.

Ο πρίγκιπας, κάνει λόγο για λανθασμένο υπολογισμό της περιουσίας του που το περιοδικό την υπολογίζει μόλις στα 20 δις ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι ανέρχεται στα 28 δις δολάρια, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στην 16η θέση των κροίσων αντί για την 10η.

Στη μάχη υπεράσπισης του Μπιν Ταλάλ, ο οποίος αισθάνεται ως «ξυπόλητος πρίγκηψ» έτρεξαν να προσφέρουν οι Φαινάνσιαλ Τάιμς που έγραψαν ότι πράγματι η περιουσία του είναι κοντά στα 28 δις. Το περιοδικό πάντως επιμένει, σύμφωνα με τα Νέα,  ότι αδικία προς τον πρίγκηπα δεν υπήρξε.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΛΗΓΜΑ CEO

Διεθνή / Η CIA πίσω από το πλήγμα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με το Associated Press 

Πρόκειται για την πρώτη γνωστή άμεση αμερικανική επιχείρηση σε έδαφος της Βενεζουέλας από τότε που η Ουάσινγκτον ξεκίνησε σειρά πληγμάτων σε διεθνή ύδατα στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της διακίνησης ναρκωτικών
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια