ΝΔ: Κατάφωρη παραβίαση κάθε ηθικής δεοντολογίας ο διορισμός του Στέλιου Παππά

ΝΔ: Κατάφωρη παραβίαση κάθε ηθικής δεοντολογίας ο διορισμός του Στέλιου Παππά Facebook Twitter
3

Συνεχίζεται η κόντρα της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση στη σκιά του διορισμού του πάτερα του υπουργού Ψυφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στον ΟΑΣΘ.

Σε νέα της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας πολιτικής και ηθικής δεονοτολογίας.

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σημείωσε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το 2012, με το άρθρο 6 του Ν. 4079/2012, θεσμοθέτησε ως κώλυμα τη συγγένεια α' και β' βαθμού για το διορισμό μετακλητών υπαλλήλων, ειδικών συμβούλων και συνεργατών στα πολιτικά γραφεία των μελών της Κυβέρνησης και των Υφυπουργών.

Όπως πρόσθεσε: Δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί τότε ότι μια επόμενη Κυβέρνηση το βαθμό συγγένειας θα τον καθιέρωνε ως απαραίτητο προσόν διορισμού για τις διοικήσεις των νομικών προσώπων του Δημοσίου, των Οργανισμών και των Ανώνυμων Εταιριών δημοσίου συμφέροντος.

«Προφανώς η επιλογή αυτή είναι η απάντηση της κυβέρνησης στην ανάγκη για αποκομματικοποίηση του κράτους.Το μόνο που απομένει είναι να συμπεριλάβουν και επίσημα την κομματική ιδιότητα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και την συγγένεια με τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ως απαραίτητο προσόν για κάθε διορισμό. Η αξιολόγηση μπορεί να περιμένει...», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ντόρα Μπακογιάννη και υπουργούς: Δικιά μου ευθύνη να αξιολογώ ατομικές συμπεριφορές

«Ο λόγος μας δεν οφείλει να είναι μόνο πειστικός, πρέπει να είναι και μετρημένος, ενιαίος και ακριβής» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
THE LIFO TEAM
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πολιτική / Κώστας Μπακογιάννης: «Ο Δήμος Αθηναίων έχει αφεθεί στον αυτόματο»

«Δεν βγαίνουν τα μηχανήματα για το αντί-γκράφιτι, που να πούμε ότι ο Δήμος έχει ειδικά μηχανήματα, είχαμε πάρει ένα μηχάνημα για κάθε διαμέρισμα. Δεν βγαίνει το μηχάνημα για να καθαρίζουν τις τσίχλες. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν βγαίνει» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Ο κ. Φλωρίδης οφείλει να παραιτηθεί σήμερα. Kι αν δεν το κάνει, ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να τον αποπέμψει»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. σχολίασε τη σημερινή απόφαση για την παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των Τεμπών
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Εγώ ήμουν ο πρωθυπουργός που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και αποκατέστησε την αξιοπιστία της στις αγορές»

Το σχέδιο της ΕΛ.Α.Σ. για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια