Εισαγγελική παρέμβαση για το video με τον υποψήφιο της Χ.Α.

Εισαγγελική παρέμβαση για το video με τον υποψήφιο της Χ.Α. Facebook Twitter
17

Την παρέμβαση του εισαγγελέα και του τμήματος αντιρατσιστικής βίας προκάλεσε το video που προβλήθηκε από το Channel4 με τον υποψήφιο βουλευτή της Χ.Α. Λ. Πλωμαρίτη να εμφανίζεται να δηλώνει ότι οι μετανάστες πρέπει να γίνουν σαπούνια και λαμπαντέρ.  Μετά τις αντιδράσεις Κασιδιάρη το πρωί στον Σκάι, όταν ο βουλευτής της οργάνωσης εκνευρίστηκε ως συνήθως, μόλις έγινε ερώτηση για αυτό το video και μίλησε για υλικό που τραβήχτηκε παράνομα, τώρα και η Χ.Α., εξέδωσε ανακοίνωση για την επέμβαση της αστυνομίας. Στην ανακοίνωση αυτή κάνει λόγο για «ανυπόστατες κατηγορίες περί ρατσισμού» και αποκαλεί το τμήμα αντιρατσιστικής βίας, «λαγωνικά του Δένδια». Με ειρωνικό και οργισμένο  τρόπο δε, γράφει για μεθόδευση που συνιστά συνέργεια σε κακούργημα και για παρανόμως κτηθέν αποδεικτικό μέσο. Παράλληλα, για να δικαιολογήσει τα λεγόμενα του υποψήφιου βουλευτή της που προκάλεσαν σοκ, υποστηρίζει ότι πρόκειται για «παιγνιώδη συμπεριφορά των συμμετεχόντων σε κωμικό video.» Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον δημιουργό του ντοκιμαντέρ και όσα γράφει το βρετανικό δίκτυο, οι εικόνες μαγνητοσκοπήθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου βουλευτή της Χ.Α. κ. Πλωμαρίτη.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Η άνευ προηγουμένου μεθόδευση της παραπομπής του βίντεο με ειρωνική απάντηση στις ανυπόστατες κατηγορίες περί ρατσισμού που έλαβε χώρα σε καφενείο, στον Εισαγγελέα, μέσω της νεότευκτης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, συνιστά συνέργεια σε κακούργημα.

Τα «λαγωνικά» του Δένδια μυρίστηκαν «έγκλημα», το οποίο ανέσυραν από την προβολή ενός βίντεο σε ξένο τηλεοπτικό δίκτυο, χωρίς να λάβουν υπόψιν τους το κακούργημα που τέλεσαν οι ίδιοι και οι ηθικοί τους αυτουργοί! Τη χρησιμοποίηση ενός παρανόμως κτηθέντος αποδεικτικού μέσου, δηλαδή την παράνομη χρήση μιας προφορικής συνομιλίας μεταξύ τρίτων χωρίς τη ρητή συναίνεση των κρυφά βιντεοσκοπούμενων συνομιλητών, προκειμένου να ενοχοποιήσουν με την «πολυπόθητη» κατηγορία της «ρατσιστικής συμπεριφοράς» υποψήφιο του κόμματός μας.

Η καταφανώς παιγνιώδης συμπεριφορά των συμμετεχόντων στο κωμικό βίντεο, που χρησιμοποιούν οι εξίσου κωμικοί εμπνευστές του για να πετύχουν τους άνομους στόχους τους, θα καταπέσει. Όχι μόνο γιατί θα θεωρηθούν καταγέλαστοι από το πανελλήνιο για τις μεθοδεύσεις που μετέρχονται στη λυσσαλέα επίθεσή τους εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και επειδή θα λογοδοτήσουν σύντομα στη Δικαιοσύνη με την κακουργηματική κατηγορία του άρθρου 370Α παρ. 2 και 3 του Ποινικού Κώδικα.

17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόεδρος Βουλγαρίας για Βόρεια Μακεδονία: Δεν δεχόμαστε δηλώσεις που παραβιάζουν τις συνθήκες που έχουν υπογραφεί

Διεθνή / «Ράπισμα» και από Βουλγαρία για ατόπημα προέδρου Βόρειας Μακεδονίας: Δεν δεχόμαστε δηλώσεις που παραβιάζουν τις συνθήκες

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η Βόρεια Μακεδονία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, γεγονός που συνεπάγεται αντίστοιχες υποχρεώσεις και ευθύνες, τόνισε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ
NEWSROOM

σχόλια

14 σχόλια
Νομίζω οι χρυσαύγουλοι θα έπρεπε να κόψουν τα αραλίκια στα καφενεία και τις παπαρολογίες και στη θέση τους να αρχίσουν προπόνηση στο sprint, σύντομα προβλέπεται οτι θα τους χρειαστεί. Όταν ξεκινάς έναν κύκλο βίας, θα μείνεις κλεισμένος μέσα σε αυτόν μέχρι να σε καταπιεί, έτσι πάει.
μα γιατί ακόμα εκπλησσόμαστε?? ειλικρινά αναρωτιέμαι.οι άνθρωποι είναι νεοναζί/ νεοπαγανιστές/ φυλετιστές - αυτά πιστεύουν, αυτά πρεσβεύουν, αυτά συζητάνε μεταξύ τους, αυτά πράττουν και θα συνεχίσουν να τα πράττουν όσο κάποιοι εκπλήσσονται.
Ο άνθρωπος είναι ψυχασθενής και κάνει μπαμ από μακριά. Από το γέλιο του τρελλού και μόνο βγαίνουν συμπεράσματα για το πρόβλημά του. Παρόλα αυτά, στην περίπτωσή του δεν ισχύει η απαλλαγή λόγω βλακείας ή ψυχολογικού προβλήματος.
Αλήθεια, τι να 'γινε άραγε, με το παρακάτω;Στο δικαστήριο 39 των ΟΥΚ για τα ρατσιστικά συνθήματα στην περυσινή παρέλαση : http://www.lifo.gr/now/politics/2032Εδώ τα λένε στις παρελάσεις, ένστολοι και συντεταγμένα, στα καφενεία θα συγκρατιούνται;
το βιντεο στο συνολο του ειναι εμετικο..αλλα στο σημειο που εβαλαν τα παιδακια να ποζαρουν στο αρρωστημενο τους σεναριο ανατριχιασα!κατω τα βρωμοχερα σας ρε αλητες!!!
Είναι σιχαμένοι έτσι κι αλλοιώς, αλλά όταν αρχίζουν τα "μια πλακίτσα κάναμε" για να γλυτώσουν τις συνέπειες των απόψεών τους, ζαλίζομαι από τη σιχαμάρα.Τουλάχιστον παραδεχτείτε το δημόσια ρε ναζιστόπουλα της κακιάς ώρας. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι πείσατε τον 1 στους 10...
Αρνητικη διαφημιση, σερι προβολη της χα κλπ... Σιχαθηκα πια. Αν στις επομενες παει στο 20% μην αναρωτιουνται μερικοι δημοσιογραφοι εβαλαν κ αυτοι το χερακι τους..
Ο κ. Κασιδιάρης θα πρέπει μάλλον να διαβάσει ΑΥΤΟ το άρθρο: http://tinyurl.com/ckv9ea7 . Το βίντεο αυτό πρόκειται για μέρος πανεπιστημιακής εργασίας του Έλληνα φοιτητή Κωνσταντίνου Γεωργούση, το οποίο στάλθηκε και στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ - ΔΕΝ έγινε για λογαριασμό της βρετανικής τηλεόρασης δηλαδή, περισσότερα εδώ: http://tinyurl.com/b3uqjc2 - και γυρίστηκε με πλήρη επίγνωση της παρουσίας της κάμερας.Οι αντικρουόμενοι ισχυρισμοί της Χρυσής Αυγής απλά δείχνουν τι πραγματικά είναι. Είτε είναι εντελώς ηλίθιοι, είτε είναι πανέξυπνοι και μέσω ενεργειών που σοκάρουν τους απλούς και ευκολόπιστους, φωνάζοντας άφοβα ότι είναι φασίστες, έχουν βάλει σκοπό να βρεθούν στην εξουσία, γιατί ξέρουν ότι οι απελπισμένοι καιροί καλωσορίζουν απελπισμένες λύσεις. Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι και ποιο από τα δυο είναι χειρότερο. Αυτό που ξέρω είναι ότι φοβάμαι...
Κωμικό βίντεο ε; Δεν είναι ωραίο αγαπητά χρυσαύγουλα να λέτε πως οι ιδέες σας είναι κωμικές για να γλιτώσετε από το νόμο; Αυτοί είναι οι νταήδες που ψηφίσατε μερικοί για να ταράξουν τα νερά της πολιτικής σκηνής, τρομάρα τους.
να κανω μια ερωτηση? γιατι το χαρακτηριζουν παρανομο υλικο εφοσον το ηξεραν την ωρα εκεινη? μια χαρα ποζαρε ο χαυγιτης με τις κυριες απο το μπαγκλαντεζ χλευαζοντας στο τελος, αρα τι δεν ηξεραν?