Σοκ στη Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό 18 μηνών από ναρκωτικό χάπι

Σοκ στη Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό 18 μηνών από ναρκωτικό χάπι Facebook Twitter
6

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μωράκι 18 μηνών, το οποίο κατάπιε ναρκωτικό χάπι  της ουσίας «Βουλμπεγκάλ». Το μωρό μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας η 17χρονη μητέρα του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της και έναν 23χρονο, γνωστό χρήστη ναρκωτικών ουσιών.  Στην έρευνα βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα επίμαχα χάπια που φέρεται να πήρε το μωρό.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα του παιδιού, το χάπι το έδωσε στο παιδί ο 23χρονος επειδή γκρίνιαζε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι εκείνος θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία παιδιά της επειδή είναι από άλλο πατέρα.

Αυτή τη στιγμή το 18 μηνών αγοράκι έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» καθώς χθες το απόγευμα υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Την ίδια ώρα η Ασφάλεια συνέλαβε τη 17χρονη μητέρα και τον 23χρονο με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Έχω μια απορία .Δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος γενικότερα που να τσεκάρει την καταλληλότητα κάποιων ανθρώπων για να γίνουν γονείς ?Εχουμε ενα 17χρονο και έναν τοξικομανή εδώ δηλαδή πόσες πιθανότητες υπήρχαν να μην γίνει κάτι τέτοιο ή και κάτι χειρότερο στο μωρό ?Αλλά εντάξει αφου δεν υπέπεσαν στην αμαρτία της άμβλωσης τη θέση στον παράδεισο δεν την χάνουν ...Τιμωρία στους και γονείς των ''γονιών'' .
Ποια τρία παιδιά της;Δηλαδή η μητέρα έχει 3 παιδιά στα 17 της χρόνια και το μικρότερο είναι 18μηνών;Έχω σοκαριστεί και για την ηλικία της μητέρας αλλά και για τον τρόπο που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά.
Είναι 17 με ένα 18μηνο μωρό. Και λέει ότι ο τοξικομανής θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία (3) παιδιά της;! Πότε δηλαδή τα έκανε τα άλλα δύο; Γιατί αν ξεκίνησε στα 12 υπάρχει κι άλλη είδηση εδώ.