Σοκ στη Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό 18 μηνών από ναρκωτικό χάπι

Σοκ στη Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό 18 μηνών από ναρκωτικό χάπι Facebook Twitter
6

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μωράκι 18 μηνών, το οποίο κατάπιε ναρκωτικό χάπι  της ουσίας «Βουλμπεγκάλ». Το μωρό μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας η 17χρονη μητέρα του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της και έναν 23χρονο, γνωστό χρήστη ναρκωτικών ουσιών.  Στην έρευνα βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα επίμαχα χάπια που φέρεται να πήρε το μωρό.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα του παιδιού, το χάπι το έδωσε στο παιδί ο 23χρονος επειδή γκρίνιαζε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι εκείνος θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία παιδιά της επειδή είναι από άλλο πατέρα.

Αυτή τη στιγμή το 18 μηνών αγοράκι έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» καθώς χθες το απόγευμα υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Την ίδια ώρα η Ασφάλεια συνέλαβε τη 17χρονη μητέρα και τον 23χρονο με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Έχω μια απορία .Δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος γενικότερα που να τσεκάρει την καταλληλότητα κάποιων ανθρώπων για να γίνουν γονείς ?Εχουμε ενα 17χρονο και έναν τοξικομανή εδώ δηλαδή πόσες πιθανότητες υπήρχαν να μην γίνει κάτι τέτοιο ή και κάτι χειρότερο στο μωρό ?Αλλά εντάξει αφου δεν υπέπεσαν στην αμαρτία της άμβλωσης τη θέση στον παράδεισο δεν την χάνουν ...Τιμωρία στους και γονείς των ''γονιών'' .
Ποια τρία παιδιά της;Δηλαδή η μητέρα έχει 3 παιδιά στα 17 της χρόνια και το μικρότερο είναι 18μηνών;Έχω σοκαριστεί και για την ηλικία της μητέρας αλλά και για τον τρόπο που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά.
Είναι 17 με ένα 18μηνο μωρό. Και λέει ότι ο τοξικομανής θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία (3) παιδιά της;! Πότε δηλαδή τα έκανε τα άλλα δύο; Γιατί αν ξεκίνησε στα 12 υπάρχει κι άλλη είδηση εδώ.