Ο Χάρρυ Κλυνν στην διοίκηση της ΕΡΤ

Ο Χάρρυ Κλυνν στην διοίκηση της ΕΡΤ Facebook Twitter
3

Ο γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλυνν γίνεται μέλος του πενταμελούς ΔΣ της ΕΡΤ.

Τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Γιώργος Θαλασσινός ενώ όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών αναμένεται ακρόαση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής αυτή την Πέμπτη ώστε να σφραγιστεί και τυπικά ο διορισμός τους.

Η Αυγή έγραψε: «O δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και περφόρμερ, ταγμένος στην υπόθεση της Αριστεράς με συνέπεια και επιμονή επί σειρά ετών, ο Χάρρυ Κλυνν -πραγματικό όνομα: Βασίλης Τριανταφυλλίδης- τοποθετείται μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σε μία από τις δύο θέσεις που εχήρευσαν».

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λογοτομή: Fake news και παραπληροφόρηση - Πού είναι η είδηση και πού το πρόβλημα

Digital EU Forward / Λογοτομή: Fake news και παραπληροφόρηση - Πού είναι η είδηση και πού το πρόβλημα

Ο παρουσιαστής και social media expert Άλεξ Κάβδας και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη συναντήθηκαν στα γραφεία της Lifo και συζήτησαν για την μάχη κατά της παραπληροφόρησης, τα fake news και την στρατηγική της Ευρώπης ενάντια στις μάχη της προπαγάνδας και την διαστρέβλωση των πληροφοριών
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Χάρυ Κλυνν, εύχομαι να μην ανεχθείς - πολιτικά και αισθητικά - ρόλο "αριστερού προσηλυτιστή" και να μείνεις "τραμπάκουλας", αν και το βλέπω δύσκολο.Είναι πολλά τα τερατάκια του Λοχνές (της ΕΡΤ) και έχουν πριονωτά και δηλητηριώδη δοντάκια...Αποδεδειγμένα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ