Ο Χάρρυ Κλυνν στην διοίκηση της ΕΡΤ

Ο Χάρρυ Κλυνν στην διοίκηση της ΕΡΤ Facebook Twitter
3

Ο γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλυνν γίνεται μέλος του πενταμελούς ΔΣ της ΕΡΤ.

Τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Γιώργος Θαλασσινός ενώ όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών αναμένεται ακρόαση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής αυτή την Πέμπτη ώστε να σφραγιστεί και τυπικά ο διορισμός τους.

Η Αυγή έγραψε: «O δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και περφόρμερ, ταγμένος στην υπόθεση της Αριστεράς με συνέπεια και επιμονή επί σειρά ετών, ο Χάρρυ Κλυνν -πραγματικό όνομα: Βασίλης Τριανταφυλλίδης- τοποθετείται μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σε μία από τις δύο θέσεις που εχήρευσαν».

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει; 

Digital EU Forward / O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Ένας ειδικός αποκαλύπτει τι συμβαίνει και πώς μπορεί η ΕΕ να δράσει; 

Ο επικεφαλής της ειδικής ομάδας της ΕΕ για την παραπληροφόρηση, Lutz Güllner, σε μια συνέντευξη για τις διαδικτυακές επιθέσεις, τη στρατηγική παραπληροφόρησης της Ρωσίας, τη διάδοση των fake news και τα εργαλεία επαλήθευσης πληροφοριών.  Συνέντευξη στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

3 σχόλια
Χάρυ Κλυνν, εύχομαι να μην ανεχθείς - πολιτικά και αισθητικά - ρόλο "αριστερού προσηλυτιστή" και να μείνεις "τραμπάκουλας", αν και το βλέπω δύσκολο.Είναι πολλά τα τερατάκια του Λοχνές (της ΕΡΤ) και έχουν πριονωτά και δηλητηριώδη δοντάκια...Αποδεδειγμένα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ