Γερμανία: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία - Δύο νεκροί (upd)

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία - Δύο νεκροί (upd) Facebook Twitter
5

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία της Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι νεκροί από την επίθεση είναι δύο.

Με τη σειρά τους, οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι ένας ύποπτος τραυματίστηκε σοβαρά σε ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 4.30 το πρωί τοπική ώρα.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στο νυχτερινό κέντρο. Ορισμένοι από τους θαμώνες κρύφτηκαν στο εσωτερικό της ενώ άλλοι έτρεξαν να βγουν έξω για να γλιτώσουν.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι γύρω από το μαγαζί αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης ήταν ιρακινής καταγωγής που έζησε στην χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.Δεν είχε αιτηθεί, ωστόσο, άσυλο.

«Τα κίνητρα του άντρα που έδρασε μόνος του, δεν έχουν διευκρινιστεί. Διεξάγουμε ακόμη έρευνες, αλλά οι καταστάσεις που εξελίχθηκαν στη ντισκοτέκ την βραδιά πριν από την επίθεση γίνονται πιο ξεκάθαρες κι αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ν' αποκλείσουμε κάποιο τρομοκρατικό υπόβαθρο», δήλωσε σχετικά με το περιστατικό ο Φρίτζ Μπεζικόφερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Κωνσταντία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΤΡΑΜΠ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Διεθνή / Σε αδιέξοδο ο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: Γιατί είναι «πολύ επικίνδυνο» το σχέδιό του για πολεμικά πλοία

Τα προβλήματα στα Στενά του Ορμούζ ξεκίνησαν μετά την 28η Φεβρουαρίου και τις αμερικανο-ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, ξεκινώντας τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, φτάνοντας στην τρίτη εβδομάδα του
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ουκρανία θέλει χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια στη Μέση Ανατολή

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι η βοήθεια που έχει σταλθεί «δεν πρόκειται για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ιράν»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Axios: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μετρούν ήδη δύο εβδομάδες και συνεχίζουν. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις στο Ιράν θα διαρκέσουν 4 με 6 εβδομάδες. Γιατί όμως όλοι προβλέπουν μια μακροχρόνια κρίση;
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η αιτία πράγματι μπορεί να βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, αν συνήγαγες κάτι τέτοιο από το παρόν κείμενο συνιστάται η άμεση αναστολή της χορήγησης lsd και οποιασδήποτε άλλης παραισθησιογόνας ουσίας. Κοινώς : ΚΟΦΤΑ!