Γερμανία: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία - Δύο νεκροί (upd)

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία - Δύο νεκροί (upd) Facebook Twitter
5

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία της Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι νεκροί από την επίθεση είναι δύο.

Με τη σειρά τους, οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι ένας ύποπτος τραυματίστηκε σοβαρά σε ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 4.30 το πρωί τοπική ώρα.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στο νυχτερινό κέντρο. Ορισμένοι από τους θαμώνες κρύφτηκαν στο εσωτερικό της ενώ άλλοι έτρεξαν να βγουν έξω για να γλιτώσουν.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι γύρω από το μαγαζί αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης ήταν ιρακινής καταγωγής που έζησε στην χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.Δεν είχε αιτηθεί, ωστόσο, άσυλο.

«Τα κίνητρα του άντρα που έδρασε μόνος του, δεν έχουν διευκρινιστεί. Διεξάγουμε ακόμη έρευνες, αλλά οι καταστάσεις που εξελίχθηκαν στη ντισκοτέκ την βραδιά πριν από την επίθεση γίνονται πιο ξεκάθαρες κι αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ν' αποκλείσουμε κάποιο τρομοκρατικό υπόβαθρο», δήλωσε σχετικά με το περιστατικό ο Φρίτζ Μπεζικόφερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Κωνσταντία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Η αιτία πράγματι μπορεί να βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, αν συνήγαγες κάτι τέτοιο από το παρόν κείμενο συνιστάται η άμεση αναστολή της χορήγησης lsd και οποιασδήποτε άλλης παραισθησιογόνας ουσίας. Κοινώς : ΚΟΦΤΑ!