Γερμανία: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία - Δύο νεκροί (upd)

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία - Δύο νεκροί (upd) Facebook Twitter
5

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία της Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι νεκροί από την επίθεση είναι δύο.

Με τη σειρά τους, οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι ένας ύποπτος τραυματίστηκε σοβαρά σε ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 4.30 το πρωί τοπική ώρα.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στο νυχτερινό κέντρο. Ορισμένοι από τους θαμώνες κρύφτηκαν στο εσωτερικό της ενώ άλλοι έτρεξαν να βγουν έξω για να γλιτώσουν.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι γύρω από το μαγαζί αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης ήταν ιρακινής καταγωγής που έζησε στην χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.Δεν είχε αιτηθεί, ωστόσο, άσυλο.

«Τα κίνητρα του άντρα που έδρασε μόνος του, δεν έχουν διευκρινιστεί. Διεξάγουμε ακόμη έρευνες, αλλά οι καταστάσεις που εξελίχθηκαν στη ντισκοτέκ την βραδιά πριν από την επίθεση γίνονται πιο ξεκάθαρες κι αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ν' αποκλείσουμε κάποιο τρομοκρατικό υπόβαθρο», δήλωσε σχετικά με το περιστατικό ο Φρίτζ Μπεζικόφερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Κωνσταντία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM
Μπορείς να παραγγείλεις Diet Coke ή να βομβαρδίσεις το Ιράν: το νέο αντι-Trump arcade στο National Mall

Διεθνή / Να παραγγείλεις αναψυκτικό ή να βομβαρδίσεις το Ιράν; Το νέο αντι-Tραμπ παιχνίδι στην Ουάσινγκτον

Η Secret Handshake, η ανώνυμη ομάδα πίσω από τα σατιρικά γλυπτά του Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν, επέστρεψε στο National Mall με ένα κανονικό arcade παιχνίδι για τον πόλεμο με το Ιράν. Το Operation Epic Furious σατιρίζει μια κυβέρνηση που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, παρουσιάζει τη στρατιωτική βία σαν πολεμικό trailer από το Call of Duty.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η αιτία πράγματι μπορεί να βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, αν συνήγαγες κάτι τέτοιο από το παρόν κείμενο συνιστάται η άμεση αναστολή της χορήγησης lsd και οποιασδήποτε άλλης παραισθησιογόνας ουσίας. Κοινώς : ΚΟΦΤΑ!