Μειώνεται η τιμή του ρεύματος στη Βουλγαρία

Μειώνεται η τιμή του ρεύματος στη Βουλγαρία Facebook Twitter
2

Με μειωμένη τιμή θα διατίθεται πλέον το ηλεκτρικό ρεύμα στη Βουλγαρία, μετά τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις των πολιτών που είχαν ως αποτέλεσμα μέχρι και την πτώση της κυβέρνησης. Από σήμερα η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι 6-7% φθηνότερη μετά από σχετική πρόταση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και Υδάτων της χώρας.

 Οι διαδηλωτές είχαν καταγγείλει  ότι οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος (του Ιανουαρίου 2013) ήταν αυξημένοι έως και 200% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα έγιναν το καλοκαίρι, όμως έγιναν ιδιαίτερα ασιθητές το χειμώνα, όταν οι Βούλγαροι αναγκάστηκαν να ξοδέψουν περισσότερο ρεύμα για να ζεσταθούν.

Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι των εταιρειών διανομής ενέργειας, μια τσεχική και μια αυστριακή εταιρία που ανέλαβαν μετά την ιδιωτικοποίηση, ανακοίνωσαν ότι οι επιχειρήσεις θα υποστούν τεράστιες ζημίες από τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια