Μειώνεται η τιμή του ρεύματος στη Βουλγαρία

Μειώνεται η τιμή του ρεύματος στη Βουλγαρία Facebook Twitter
2

Με μειωμένη τιμή θα διατίθεται πλέον το ηλεκτρικό ρεύμα στη Βουλγαρία, μετά τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις των πολιτών που είχαν ως αποτέλεσμα μέχρι και την πτώση της κυβέρνησης. Από σήμερα η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι 6-7% φθηνότερη μετά από σχετική πρόταση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και Υδάτων της χώρας.

 Οι διαδηλωτές είχαν καταγγείλει  ότι οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος (του Ιανουαρίου 2013) ήταν αυξημένοι έως και 200% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα έγιναν το καλοκαίρι, όμως έγιναν ιδιαίτερα ασιθητές το χειμώνα, όταν οι Βούλγαροι αναγκάστηκαν να ξοδέψουν περισσότερο ρεύμα για να ζεσταθούν.

Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι των εταιρειών διανομής ενέργειας, μια τσεχική και μια αυστριακή εταιρία που ανέλαβαν μετά την ιδιωτικοποίηση, ανακοίνωσαν ότι οι επιχειρήσεις θα υποστούν τεράστιες ζημίες από τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

«Ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε 14. Σαράντα τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Κίεβο, 6 ακόμη τραυματίστηκαν στην Οδησσό» δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Ίχορ Κλιμένκο
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Διεθνή / Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ ανέφερε ότι «επιχειρεί για να αναχαιτίσει και να πλήξει εκεί όπου είναι απαραίτητο για να εξαλείψει την απειλή»
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Ο Λευκός Οίκος συζητά με το Ιράν την πιθανότητα να οργανωθεί συνάντηση εντός της εβδομάδας ανάμεσα στον ειδικό απεσταλμένο της προεδρίας των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ και τον ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια