Τι λένε οι ιατροδικαστές για τον θάνατο του 7χρονου Νουργιάν - Συνελήφθησαν οι γονείς

Τι λένε οι ιατροδικαστές για τον θάνατο του 7χρονου Νουργιάν - Συνελήφθησαν οι γονείς Facebook Twitter
1

Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα της εξέτασης που διενεργείται από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, ο θάνατος του 7χρονου προσφυγόπουλου από τη Συρία που εντοπίστηκε χθες νεκρό στη θαλάσσια περιοχή του Σκαραμαγκά, κοντά στον προβλήτα όπου είναι ο χώρος προσωρινής διαμονής των προσφύγων.

Η νεκροψία στο σώμα του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Οι γονείς του 7χρονου που συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Ελευσίνας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελία Αθηνών στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για το πώς το παιδάκι βρέθηκε στη θάλασσα καθώς και οι δύο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Λόγω της ηλικίας του παιδιού και τις ανησυχίες που προκαλούσαν οι συνθήκες εξαφάνισής του είχε εκδοθεί amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Τους στοιβάζεις δίπλα στην θάλασσα σε container που το παιδάκι μπορεί απλά να ανοίξει την πόρτα και να φύγει αν κοιμούνται οι γονείς, πνίγεται και μετά συλλαμβάνεις τους γονείς. Αψεγάδιαστη λογική.