Απεργία την Πρωτομαγιά

Νέες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στην Ηριάννα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Νέες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στην Ηριάννα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Φωτογραφία από τη Θεσσαλονίκη. Πηγή: voria.gr
1

Νέες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στην Ηριάννα πραγματοποιούνται σήμερα, μετά τη χθεσινή  απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών να απορρίψει την αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της.

Στην Αθήνα, συλλογικότητες και οργανώσεις πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Παράλληλα, σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το voria.gr, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών.

Ελλάδα
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Υπάρχει λογικός άνθρωπος που πιστεύει ότι όλοι αυτοί κόπτονται για την δήθεν αθωότητα της? Να ελευθερωθεί θέλουν, [...]. Να την κάνουν και είδωλο, μια και ο Γρηγορόπουλος πλέον έχει παλιώσει και ξεφτίσει.Γιατί αν πραγματικά ενδιαφέρονται για την αθωότητα των συνανθρώπων τους, οριστε λίστες με αθώους που κατέληξαν άδικα στη φυλακή και δεν νοιάστηκε κανείς.Και δεν κουνήθηκε φύλλο. Φύλλο!https://www.madata.gr/epikairotita/social/47576.htmlhttp://www.newsit.gr/MelasBlog/Sygklonistikes-martyries-Oi-faltsetes-xaideyan-tis-karotides/693388http://www.eleftherostypos.gr/ellada/15523-apo-dis-isovia-gia-listeia-meta-fonou/