Στη φυλακή παραμένει η Ηριάννα - Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Στη φυλακή παραμένει η Ηριάννα - Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής Facebook Twitter
Aris Oikonomou/SOOC
40

Το Πενταμελές Εφετείο απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση αναστολής της ποινής της Ηριάννας Β.Λ., σύμφωνα με πληροφορίες, και η 29χρονη πρόκειται να επιστρέψει στη φυλακή.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ύστερα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση. Οι δύο δικαστές φέρεται να ζήτησαν την αποφυλάκιση υπό όρους, ενώ οι άλλοι τρεις επέμειναν στον εγκλεισμό στη φυλακή.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας τάχθηκε κατά της αναστολής της ποινής, κρίνοντας πως δεν στοιχειοθετείται η υπέρμετρη ανεπανόρθωτη βλάβη κατά τη φυλάκισή της ενώ κρίνεται, σύμφωνα με τον ίδιο, πιθανή η τέλεση νέων παρόμοιων αδικημάτων.

«Η μισή μου ζωή είναι η ακαδημαϊκή μου καριέρα και η άλλη μισή η εργασία μου. Διδάσκω και στο διδασκαλείο και στους πρόσφυγες. Εργάζομαι για το e-learning, ενώ είμαι εκπαιδεύτρια σε ξένους φοιτητές για εξ αποστάσεως εκμάθηση ελληνικών. Ήμουν έτοιμη να συνεχίσω να κατακτώ πράγματα, ώσπου όλα κόπηκαν. Λίγο πριν από την καταδίκη μου ήμουν έτοιμη να καταθέσω ένα πρόγραμμα για παιδιά. Ένα όνειρο που είχα από 19 χρόνων», τόνισε μιλώντας στο δικαστήριο η Ηριάννα.

«Την 1η Ιουνίου μου στερήθηκε η ακαδημαϊκή μου διαδρομή, η εργασία μου, οι φίλοι μου, η οικογένεια. Η απουσία μου από αυτήν την τάξη είναι σαν να μου στερούν 6 χρόνια μεταπτυχιακά. Είχα βεβαιότητα για την αθώωση μου, ήξερα ποια είναι η αλήθεια, και ξαφνικά όλα χάθηκαν. Αισθάνθηκα προσβεβλημένη», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η Ηριάννα καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δεκατρία χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 187Α για την τρομοκρατία. Είχε ζητήσει την αναστολή εκτέλεσης της πρωτόδικης ποινής, που την οδήγησε στη φυλακή, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Η 29χρονη Ηριάννα, υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, είχε συλληφθεί με την κατηγορία για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς» καθώς διατηρούσε σχέσεις με νεαρό που είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος με την οργάνωση. Παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο αθώωσε τον σύντροφό της, η ίδια με αφορμή τη σχέση της μαζί του και με μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο ένα δείγμα DNA, που έχει αμφισβητηθεί ακόμα και από ιατροδικαστή της ΕΛ.ΑΣ, καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό.

Ελλάδα
40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ηριάννα Β.Λ., ο Τάσος Θεοφίλου και οι Πυρήνες της Φωτιάς: Μια ενίοτε μεροληπτική δικαιοσύνη

Casus Belli / Η Ηριάννα Β.Λ., ο Τάσος Θεοφίλου και οι Πυρήνες της Φωτιάς: Μια ενίοτε μεροληπτική δικαιοσύνη

Το «πανηγύρι των τρελών» στο οποίο αναφέρεται η κρατούμενη στις φυλακές Ελαιώνα ακούγεται σαν τίτλος παραμυθιού, αλλά παραπέμπει στον διασυρμό, την ταλαιπωρία και τις δικαστικές περιπέτειες αληθινών ανθρώπων, των οποίων η ενοχή δεν είναι ακριβώς ακλόνητη
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
α και για να μην παρεξηγουσμαστε: δεν εχω τιποτα με το κρατος ουτε με το παρακρατος. αλλα απο το παρακρατος τον εξωδικαστικων εκτελεσεων χαμπιμπι προτιμω το κρατος τον δικαστηριων. Η αυτοαποκαλουμενη αντιεξουσια σας βρωμισε αιμα βια και εξουσια εδω και καιρο.
ολο αυτο το θεατρο που βλεπουμε εδω με δηθεν αγανακτισμενα ακοαου ειναι ο χωρος τερατων που θα δικαιολογησει την επομενη βομβα σε καποιον. ωραια.
Έλα ρε μάγκα,και για τον Θεοφίλου τα ίδια έλεγες.5 χρόνια από την ζωή του θα τα δώσεις εσύ πίσω;Και επιτέλους μάθετε να αρθρώνετε κανά επιχείρημα πέρα από το να πετάτε εξυπνάδες.ΚΚΕ είμαι το έχω κάνει ξεκάθαρο εδώ και 2 χρόνια μπορεί και παραπάνω.Τι μπόμπες μου λες στην παρύσα φάση σαν να υποστηρίζω την ατομική τρομοκρατία; Νισάφι,ούτε να αρθρώσετε ορθό λόγο δεν μπορείτε,το παίζετε και δικαστές.
Η Δικαιοσύνη λειτουργεί και βάζει τάξη:-Μετά την επιτέλους αποφυλάκιση του Ακη-Μετά τη νομολογία ορίζει ότι "Η μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών ενός μισθωτού -ακόμα και μακροχρόνια- δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας". ΤΩΡΑ κρατάει προφυλακισμένη μια κοπέλα που φαίνεται να βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.Ξαναγράφω ότι κάποιοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους για να σώσουν το κύρος του λειτουργήματος και το δικό τους!
που προεκυψε οτι "Ως κι ο εμπειρογνώμονας της αστυνομίας κατέθεσε πως το dna δεν απέδειξε απολύτως τίποτα. Πηγή: www.lifo.gr"; για στειλε λινκ και αναλυσε το περισοτερο να μαθουμε.
@nitsa επειδη τα εχω ψαξει καλυτερα μαλλον αυτος που λες ειναι ο πραγματωγνομονας της οικογενειας. Της αστυνομιας λεει ακριβως τα αντιθετα. check your facts. εχουν διαφωνια οι δυο τους. αν θελεις να σου δωσω και την αξιοπιστη πηγη - διαθεσιμη δικτυακα ειναι.
@nitsa για να απαντησω εκτενεστερα:- αν κανει μου εχει κανει κακιστη εντυπωση απο την πρωτη στιγμη ειναι η προπαγανδα που εχει ασκηθει και τα fake news. δεν μπορεις να βρεις αξιοπιστη πληροφορια. εδω μεχρι και την ιδιοτητα της την ανεφεραν ως Πανεπιστημιακο ενω ηταν υποψηφια διδακτορας (και καλα κανει) αλλα οχι Πανεπιστημιακος (μελος πανεπιστημιακης κοινοτητας ναι). Αν σε κατι τοσο απλο επεσε τοση προπαγανδα...- β) μου παραθετεις το luben, το επισημο εγω δεν ψηφισα συριζα σαιτ εξαρχειων - ψυχικου. Ειναι πληρως στρατευμενο αρα δεν περιμενω να διαβασω τιποτα αντικειμενικο και επομενως θα σε εμπιστευτω απολυτα οταν γραφεις (λανθασμενα) οτι γραφει "Ως κι ο εμπειρογνώμονας της αστυνομίας κατεθεσε οτι το dna δεν απεδειξε τιποτα" το πιστευω οτι μπορει να υπαρχει αυτουσιο ετσι οπως το γραφεις εκει. Λυπαμαι επεσες θυμα παραπληροφορησης αν ειναι ετσι. Στην θεση σου θα θυμωνα.- Αυτο που εγινε πραγματικα ειναι οτι ο εμπειρογνωμονας της αστυνομιας με της οικογενειας διαφωνησαν καθετα. Η μοναδικη ψυχραιμε καταγραφη που εχω δει και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χρησιμη ως δημοσιογραφια ειναι εδω http://www.athensvoice.gr/politiki/ypothesi-irianna-giati-na-asholithoyme-mazi-tis Διαβαστε το αξιζει το κοπο.- Στην ουσια: αυτο που ρωτησα ειναι τι σημαινει οτι οι 5 απο τους 16 δεικτες ταυτιστηκαν; Αυτο σημαινει οτι υπαρχουν αλλα 25 ατομα στο κοσμο με τους ιδιους δεικτες (αρα η θεση της υπερασπισης δεν στεκει) ή 100.000 στην Ελλαδα οποτε ναι εχουν δικιο; Ρωταω με καθε ειλικρινια.- Δεν εχω αποψη για το DNA αν εξαντληθηκε και αν αυτο πραγματι συμβανει. Τι γινεται στο εξωτερικο; ρωταω ειλικρινα.- Αρα παμε στο επομενο ενδεχομενο, η εμπειρογνωμονας της αστυνομιας ή η αστυνομια εσκεμενα εχει κανει συνομωσια. Ο λογος της εναντι του λογου του χωρου. Τεινω να πιστεψω το λογο της δημοσιας υπαλληλου εναντι του χωρου που εχει αραδιασει ψεματα με τη σεσουλα, ακριβως επειδη θεωρει οτι βρισεκται σε πολεμο με το κρατος. Και αν καναν την συνομωσια στην ηριανα γιατι δεν την καναν στον συντροφο της που αθωωθηκε;- Αρα απο τα συμφραζομενα μαλλον ειναι δυσκολα μαχητο οτι δεν βρεθηκε γενετικο της υλικο πανω στο γεμιστηρα. Μπορει να βρεθει με καποιο αλλο μηχανισμο χωρις να τον ακουμπησει; Πολυ πιθανο. - Παμε στο μεθεπομενο που θα πεσει γελιο: ενταξει ενα γεμιστηρα καλασνικοφ ακουμπησε ειναι εγκλημα αυτο; αν το καλασνικοφ ειναι εγκληματικης οργανωσης ειτε Χαυγη ειτε Νουρ 1, ειτε ΣΠΦ ε μαλλον ναι ειναι σοβαρο. Αυτος ο γεμιστηρας ειναι μη αναλωσιμος (οχι οπως τα κουτια με πυρομαχικα που αναφερονται παρακατω) και αν ειχε δωσει πιθανες εναλακτικες για το πως μπορει το αποτυπωμα να ειχε βρεθει επανω ισως να μην ειχε καταδικαστει πρωτοδικα.
@βλαχακι το 2ο λινκ εχει ενδιαφερουσα επιχειρηματολογια και 1-2 παραπομπες. ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει και αντιλογος, οκ αλλα αυτο ειναι συζητηση που πρεπει να γινει.Οι "αλληλεγυοι" αντι να μιλανε για φυτευτα στοιχεια απο την αστυνομια θα ηταν πιο χρησιμο για την Ηρ. να μιλήσουν για δευτερογενη μεταφορα. Αλλα τοτε καποιος αλλος του κυκλου θα επρεπε να εχει ακουμπησει τους γεμιστηρες εκει οταν τους εθαβε. αλλα αυτο δεν θα βολευε τον "χωρο" και τους διαφορους παρακρατικους που εχουν κυρηξει το πολεμο στη πολιτεια. αντι για αυτο λοιπον η επιχειρηματολογια που ακουστηκε τοσο καιρο ηταν για το διδακτορικο για τη πουλημενη αστυνομια δικαιοσυνη κλπ κλπ. Παρομοια μορφή εχει το 1ο κειμενο αν το διαβασεις προσεκτικά, ταυτολογιες και qualitative μη επιστημονικες γνωμες πραγματικα φτωχο κειμενο για επιστημονες. αντι λοιπον να γινει μια σοβαρη συζητηση ποια ειναι τα ορια του dna εγινε ενα κυνηγι μαγισων απο τον "χωρο" για την αστυνομια, την καταδικη για σχεση με το φιλο της κλπ κλπ κλπ. παροιμοιωδης παραπληροφορηση...Οπως εγραψε και ο Τετραδης στο fb χεστηκαν για την Ηριαννα ολοι αυτοι, για αυτους ενα μεσο στο πολεμο που εχει εξαπολυσει το παρακρατος απεναντι στη πολιτεια ειναι.
Πόσο κρίμα που ταλαιπωρείται. Μια νέα κοπέλα με θέληση να αλλάξει έστω και λίγο τον κόσμο (αν ισχύουν όλα αυτά που ανέφερε στην δική), καταδικάστηκε με μόνο στοιχείο μισό αποτύπωμα. Ο άμεσα εμπλεκόμενος αθωώθηκε. Εκείνη για υποψίες μέσα.Την ίδια στιγμή η δικαιοσύνη βγάζει απ την (κατα τα άλλα, πολυτελή) φυλακή, ενόχους με ισόβια, σε 4-5 χρόνια.Ουσιαστικά όσο μεγαλύτερο έγκλημα κάνεις, τόσο πιο γρήγορα θα βγεις. Όταν είσαι αθώος ή απλά είσαι ύποπτος, τότε θα φας τα χρόνια σου στο κελί. Τραγικό απλά.
@atman δεν έχει να κάνει με σωτήρες. Το θέμα είναι ότι οι χειρότεροι άνθρωποι δεν τιμωρούνται όσο πρέπει, ενώ άλλοι περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε.
καλη η κλαψα αλλα η δικαοσυνη βγαζει με βαζει τους νομους που ψηφιζει η βουλη. πχ ο ακης πχ ο δολοφονος και βιαστης της κοπελας στην γερμανια που βγηκε εδω μετα απο λιγο χρονικο διαστημα αν και ειχε αποπειραθει να δολοφονησει αλλη κοπελα στην Κερκυρα(;) Αποφασιστε αν θελετε τα ισοβια να ειναι ισοβια και οχι 25 12 ή 5 χρονια και τα λεμε ξανα. οπως και να αποφασισετε τι ειδους dna δειγμα θελετε και τα λεμε ξανα. Οπως ξαναεγραψα μεσα σε αυτη την ιστορια της αφορητης προπαγανδας αναμεσα στο κρατος και το παρα κρατος δεν εχω αποψη αλλα: στο ΗΒ στην Ολλαδνια και στη Γερμανια εκει που τοσοι Ελληνες εχουν μεταναστευσει θα καταδικαζοταν ή οχι η γυναικα αυτη με αυτα τα στοιχεια;Ειναι ειλικρινης απορια δεν προβοκαρω. Και για την ακριβεια μονο τις τελευταιες μερες στο τουιτερ ειδα να γινεται ουσιαστικος διαλογος για αυτο.Δεν μπορουμε να λεμε οτι επειδη το κρατος ειναι απεναντι στο παρακρατος των δηθεων αντιεξουσιαστων να επιλεγουμε απλα πλευρα.Οι νομοι υπαρχουν για να εφαρμοζονται για ολους οχι αναλογα με τι πλευρα εχει επιλεξει ο καθενας να υποστηριζει στυλ ποδοσφαιρου.Για αυτο δεν εχω ακουσει καμια απαντηση.
@atman όσον αφορά το μεγάλο σχόλιο έχω να πω το εξής: Δεν ξέρω αν θα καταδικάζονταν στην Γερμανία ή το ΗΒ, αλλά ξέρω ότι δεν θα βάζανε κάποιον φυλακή με ελλειπή στοιχεία (ειδικά όταν ο ίδιος ο ιατροδικαστής το θεωρεί άκυρο στοιχείο), αλλά ούτε θα αφήνανε ελεύθερους ανθρώπους που κλέψανε εκατομμύρια από δημόσιο χρήμα ή που κλείνανε συμφωνίες και εν τέλει πήγαιναν τα λεφτά αλλού. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πλην εξαιρέσεων, υστερεί. Με τόσους νόμους που πολλές φορές ο ένας αναιρεί τον άλλον, και με δικαστές και αστυνόμους να λαδώνονται κατά κόρον, είναι λίγο δύσκολο να λειτουργήσει η δικαιοσύνη σωστά. Αυτά δεν τα συναντάς τόσο εύκολα στην Γερμανία ή ΗΒ. Τα συναντάς σε χώρες όπως η Τουρκία και Ρωσία όπου με την υποψία ότι εμπλέκεσαι κάπου, σε χώνουν μέσα (βλ. Τουρκία και πραξικόπημα).Δεν είμαι αναρχικός και πολλές φορές εναντιώνομαι σε αυτή την ιδεολογία, αλλά σε αυτή την περίπτωση, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για κενό της δικαιοσύνης. Ειδικότερα, όταν ο ΑΜΕΣΑ εμπλεκόμενα ύποπτος, είναι τελικά αθώος.Δεν επιλέγω πλευρά σύμφωνα με το τι υποστηρίζω. Επιλέγω το δίκαιο.Απ' την άλλη, ίσως όντως να είναι αυτό που πολλοί λένε ότι είναι, και τελικά μελλοντικά να κάνει κάτι κακό. Αλλά μέχρι την απόδειξη του εναντίου, δεν μπορούμε απλά να της επισυνάπτουμε κατηγορίες που δεν ξέρουμε αν ισχύουν.
Το δειγμα ήταν ελάχιστο , δεν υπάρχει άλλο, πολλοι γενετιστές έχουν γράψει πως δεν επαρκει και βεβαια δεν ταυτοποιήθηκε παρά σε ελάχιστο του τμήμα που κστά πολλούς δε συνηστά εοαρκές δείγμα και απόδειξη. Ο δε εισαγγελέας σήμερα που υποστήριξε τη συνέχιση της φυλάκισής της είναι ο ίδιος που αιτήθηκε την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και Παπά...
τα δειγματα dna συνοδευονται απο μια πιθανοτητα πχ 5 δεικτες στους 16 ειναι 70% 80% ή 99% ; δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν το ειδα πουθενα να δηλωνεται αυτο.επισηςοτι ισχυει εδω πρεπει να ισχυσει γενικα ειναι αυτη η πρακτικη - εξαντληση δειγματος- αποδεκτή γενικά όχι; τι σημαινει για ηδη καταδικασμενους ανθρωπους; θα δουμε τον βιαστη της παρου ή τον βιαστη της τριπολης (αυτον που πεταξε ζωντανο ενα παιδι στο πηγαδι) να εχουν την ίδια αντιμετωπιση στις υποθεσεις τους;
O Mιχαλολιάκος και ο Παππάς αποφυλακίστηκαν γιατί παρήλθε το 18μηνο. Δεν θα μπορούσε ο εισαγγελέας να προτείνει τίποτα άλλο σύμφωνα με τον νόμο. Και παρόλα αυτά ζήτησε και καταβολή εγγύησης 125.000 ευρώ και περιοριστικού όρους. Μη δημιουργείς λοιπόν λανθασμένες εντυπώσεις, προκειμένου να αποδείξεις την άποψή σου.
Sophist Φάνεται ότι η διαδικασία για τη δίκη των δύο της ΧΑ δε μπορούσε να κινηθεί γρήγορα .... τόσο γρήγορα που κινήθηκε το σύμπαν στην υπόθεση του διαγωνισμού των καναλιών. Εκεί όμως ήταν πολλά τα λεφτά (των εξεχόντων ενδιαφερομένων)!
O ιδιος ήταν ήταν που είχε χορηγήσει αναστολή στην υπόθεση για τα δομημένα ομόλογα με καθείρξεις 23 χρόνια, και είχε ακόμη καθυστερήσει αρκούντως τις διαδικασίες στην υπόθεση της Siemens με συνέπεια την παραγραφή. Και βεβαια να ζητας εγγύηση απο πλούσιους είναι απλα προδανες ηλίθιο ή ότι άλλο αφού εχουν χρήνατα...
Θα πρέπει να τροποποιηθεί ο νόμος ωστε όσοι κάνουν μεταπτυχιακά να χρειάζεται δύο και παραπάνω δείγματα DNA προκειμένου να καταδικάζονται. Και επίσης οι δικαστές θα πρέπει με νόμο (ή έστω με τροποποίησή του) ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΏΝΟΝΤΑΙ να νοιώθουν, να αισθάνονται, να ακούνε τον λαό (μέσω του Τύπου και των κοινωνικών δικτύων), ή τουλάχιστον να αφήνουν τον εαυτό τους να επηρεάζεται και λίγο απο τις φωνές, τον ντόρο, τη φασαρία, τις διαδηλώσεις με λίγα λόγια να συμβαδίζουν με την θέληση της κοινής γνώμης που - όπως ξέρουμε καλά - δέν κάνει ποτέ λάθος και είναι ο ανώτερος κριτής όλων.
Ενώ η δικαιοσύνη δεν κάνει ποτέ λάθη,οπότε ας κλείσουμε μέσα έναν άνθρωπο με βάση υπόνοιες,αλλά ας αφήνουμε έξω άλλους που έχουν αποδειχθεί εγκληματίες. Αναλόγως τις κολλεγιές καθενός.
Δεν είναι καν σίγουρο ότι είναι δικό της και για αυτό γίνεται ο ντόρος ακόμα και από ανθρώπους που δεν είναι κοντά στον αναρχικό χώρο ούτε κατά διάνοια,ο άλλος το έβγαλε πιστοποιημένο. Εμμονικοί καταντάτε.
ενταξει η αμφισβητηση συλληψης ανθρωπου που ειναι ενταγμενος στον αυτοαποκαλουμενο εξουσιαστικο χωρο ειναι σα να κλεβεις εισητηρια απο εκκλησια μεγαλη παρασκευη, κανεις δεν βγηκε χαμενος ή διωγμενος με τετοιου ειδους συμπαρασταση. οχι απο το 74 και μετα ατ λιστ.
Αμφισβητειται ευρεως απο δεκαδες ειδικους το κατα ποσο ηταν "πιστοποιημενο". Αυτο το γεγονος και τα λογικα κενα στην υποθεση (γιατι αθωοθηκε ο συντροφος της που ηταν δηθεν ο αμεσα εμπλεκομενος) ειναι που καθιστουν την καταδικη της σκανδαλο και τη σημερινη αποφαση βαθια προβληματικη.Στην ιδια πολη ζουμε και γνωριζουμε ποσο συχνα η αστυνομια φυτευει σακιδια με μολοτοφ ή αστυνομικοι ψευδομαρτυρουν εναντιον αθωων οι οποιοι τελικα καταδικαζονται με αναστολες. Ας εχουμε εμπιστοσυνη σε αστυνομια κ δικαιοσυνη αλλα οχι τυφλη και απροϋποθετη...
δεν ηταν ο αμεσα εμπλεκομενος δεν βρεθηκε δικο του γενετικο αποοτυπωμα πανω στο γεμιστηρα. αν αυτο αρκει για να δειξει οτι ειχε πιασει το γεμιστηρα ανοικτο ερωτημα-ειλικρινα. παντως δεν κατηγορειται η κοπελα οτι ηταν φιλη του ταδε.
Δεν ήταν πιστοποιημένο. Ακόμα και ο ιατροδικαστής της ΕΛΑΣ το έβγαλε άκυρο γιατί δεν ήταν επαρκές στοιχείο. Είναι μέχρι να τον στριμώξουν και αυτόν να χαντακωσει τη κοπέλα.
Με τόσες νομικές γνώσεις εδω μεσα, δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουμε δικαστές. Αφού αποφάνθηκατε μέσω social media οτι ειναι αθώα, δεν υπάρχει λόγος να κρατείται η κοπέλα, τι να ξέρουν τωρα οι δικαστές και οι εισαγγελείς απο δικογραφίες, πειστήρια, πραγματογμωμονες, μαρτυρίες, διαδικασία, ολοι στο fb θα κρίνονται πλέον. Για να λεει ο Μανωλάκης απο κάτω Πετράλώνα οτι είναι αθώα, ετσι θα ειναι.