Εφτά χρόνια κάθειρξης στον Άκη Τζοχατζόπουλο

Εφτά χρόνια κάθειρξης στον Άκη Τζοχατζόπουλο Facebook Twitter
14

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, επέβαλε σήμερα Δευτέρα, κάθειρξη επτά ετών συν ενός, στον πρώην υπουργό Άκη Τζοχατζόπουλο, καθώς και πρόστιμο 520.000 ευρώ με δήμευση του ακινήτου του στη Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Ο εισαγγελέας θεωρείσαι ότι ο Άκης Τζοχατζόπουλος απέκρυψε με δόλο περιουσιακά στοιχεία από το πόθεν έσχες του 2006.

Το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν στην παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων συνολικής αξίας περίπου 47.000 ευρώ. Αντίστοιχα, την παράλειψη δήλωσης το 2007 ποσών περίπου 33.000 ευρώ από καταθέσεις και επενδυτικά προϊόντα και το 2008 καταθέσεων 20.000 ευρώ.

Η ποινή αφορά μόνο την υπόθεση ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες». Ακολουθεί νέα δίκη για την υπόθεση των προμηθειών του Υπουργείου Άμυνας.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Ωραία, πάρτον μέσα πάλι. Μετράτε: Τσοχατζο, Γαβαλάδες, Παπαγεωργό, Λαυρεντιάδης, Καρούζος, Φλώροι, Ψωμιάδηδες κλπ. Μάλιστα, έστω ότιτους μαζέψαμε όλους (πες ότι τελειώνει κάποτε αυτό το saga) αυτή την δουλειά θα κάνουμε τώρα? Λύση βλέπει κανείς μαζεύόντας τους όλους εκεί ή πάλι μας δουλεύουν? Αστους ελεύθερους μαντάμ, υπό περιοριστικούς όρους/σε κατ'οίκον περιορισμό με τα βραχιολάκια τους ώστε και αυτοί να μπορούν να βρουν με ποιό τρόπο θα ξεπληρώσουν τα χρωστούμενα, και εμείς να μην έχουμε και το "βάρος" της συντήρησης του εκεί που τους βάλατε... Οχι τίποτα άλλο, αλλά τίγκαρε το πράγμα, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ πως να το κάνουμε? Γιατί εδώ που τα λέμε ίσα κι όμοια ο δολοφόνος με τον φοροφυγά, τον παιδόφιλο και τον περιστασιακό χρήστη καννάβης? Θα τρελλαθούμε δηλαδή?
το σημαντικο ειναι το προστιμο 520.000€ για τις ανακριβεις δηλωσεις και η δημευση περιουσιας! Τα 7 χρονια στην ουσια ειναι 7 χρονια τσαμπα φαγητο και υπνος..
Γιατι δημευση μόνο μέρους της περιουσίας του? Τα υπόλοιπα ειναι καθαρά και τα έχει κερδίσει με τον ιδρωτα του ε! Η για να έχει να ζήσει η γυναίκα του και να μη ταλαιπωρείται!