Οι Dolce & Gabbana περνούν στην αντεπίθεση για την κριτική λόγω Μελάνια και καλούν σε μποϊκοτάζ των ρούχων τους!

Οι Dolce & Gabbana περνούν στην αντεπίθεση για την κριτική λόγω Μελάνια και καλούν σε μποϊκοτάζ των ρούχων τους! Facebook Twitter
1

Από τότε που οι Dolce & Gabbana δήλωσαν δημοσίως πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ντύνουν την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, έχουν αποκτήσει πάρα πολλούς haters που διαφωνούν έντονα με την απόφασή τους και το εκφράζουν με κάθε ευκαιρία μέσω των social media. 

Το διάσημο δίδυμο της μόδας, Dominico Dolce και Stefano Gabbana, αποφάσισαν τώρα να περάσουν στην αντεπίθεση μέσω μιας νέας καμπάνιας που απευθύνεται σε όλους όσοι τόσον καιρό τους κατακρίνουν για την στάση τους και την συμπάθειά τους απέναντι στην Μελάνια. Για τον σκοπό, κυκλοφόρησαν ένα λευκό T-shirt που γράφει πάνω την επωνυμία του οίκου μαζί με το hashtag #Boycott και μια μεγάλη κόκκινη καρδιά. Το μπλουζάκι κοστίζει περίπου 217 ευρώ. 

Ο Stefano Gabbana, που από την πρώτη στιγμή δεν δίστασε να κρύψει πως ντύνει την Μελάνια ούτε να απαντήσει στις κριτικές, δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο και μια φωτογραφία από την νέα καμπάνια στον λογαριασμό του στο Instagram.

All the lovers and all the #HATERS Reliving #boycottdolcegabbana ?????❤️❤️❤️❤️❤️????????#realpeople

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

#boycottdolcegabbana ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️???????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

Το ίδιο συνέβη και στον επίσημο λογαριασμό του οίκου μόδας, με παρόμοιες φωτογραφίες συνοδευμένες με τον σχόλιο: «Οι Dolce & Gabbana μποϊκοτάρουν τον εαυτό τους».

Dolce&Gabbana boycotts itself. #BoycottDolceGabbana t-shirts available from tomorrow on our Online Store. Photo by Nello Esposito

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις


The #BoycottDolceGabbana t-shirt is now on our online store. Link in Bio. #DGWomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις


Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Λευκός Οίκος είχε δημοσιεύσει τον πρώτο επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ να φορά ένα μαύρο σακάκι με την επωνυμία του ιταλικού οίκου μόδας. Τότε ο Stefano Gabbana είχε αναδημοσιεύσει την φωτογραφία στο Instagram, ευχαριστώντας την Μελάνια για την επιλογή της. 

#DGWoman BEAUTIFUL ❤❤❤❤❤ #melaniatrump Thank you ??❤❤❤ #madeinitaly?? Thanks to all those who appreciate our work ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις


Στην συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, η Μελάνια, που τον συνόδευε, είχε επιλέξει επίσης να φορέσει μια δημιουργία του συγκεκριμένου οίκου μόδας, ένα μαύρο φόρεμα από δαντέλα μαζί με ασορτί πέπλο. Παρόλο που πάρα πολλοί σχεδιαστές αρνήθηκαν να ντύσουν την Πρώτη Κυρία λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων του συζύγου της, οι Dolce & Gabbana όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα αλλά νιώθουν και πολύ περήφανοι σχετικά, κοινοποιώντας πολύ συχνά φωτογραφίες της να φορά ρούχα τους. Μάλιστα δεν παραλείπουν κιόλας να υπενθυμίζουν στους επικριτές τους να μποϊκοτάρουν τον οίκο μόδας.

@flotus ❤❤❤❤ #melaniatrump ❤❤#DGWoman THANK YOU ❤ Haters!!!! Remember #boycottdolcegabbana please ??? remember the post Previous one

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

@flotus ❤❤❤❤ #melaniatrump ❤ #DGWoman #DGStyle ❤❤❤???? THANK YOU #boycottdolcegabbana please ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το λεσβιακό Παρίσι στους Δελφούς: η Εύα Πάλμερ-Σικελιανού, η Σαπφώ και η Νάταλι Μπάρνεϊ

Πολιτισμός / Η queer ζωή της Εύας Πάλμερ πριν από τον Σικελιανό και τις Δελφικές Εορτές

Το «Memory Rehearsal» της Ελένης Σικελιανού παρουσιάζεται σήμερα στη Νέα Υόρκη και επιστρέφει στα χρόνια που η Εύα Πάλμερ Σικελιανού ζούσε ανάμεσα στη Νάταλι Μπάρνεϊ, τη Σαπφώ και τις πειραματικές παραστάσεις ενός πρώιμου λεσβιακού μοντερνισμού.
THE LIFO TEAM
Ο Τζεφ Κουνς βγάζει στο σφυρί έργα από τη συλλογή του αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων

Πολιτισμός / Ο Τζεφ Κουνς βγάζει στο σφυρί έργα από τη συλλογή του αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων

Τέσσερα έργα του Πικάσο, ένα παστέλ του Μανέ και έργα Παλαιών Δασκάλων περιλαμβάνονται στη δημοπρασία. Πολλά από αυτά παραπέμπουν σε θέματα που συναντά κανείς και στη δουλειά του Κουνς.
THE LIFO TEAM
Η γενιά του scrolling πάει σινεμά

Πολιτισμός / Η γενιά του scrolling πάει σινεμά

Με προβολές, δράσεις, πρεμιέρες ταινιών, ένα αφιέρωμα στον Τιμ Μπάρτον και ειδικό πρόγραμμα για βρέφη, το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιστρέφει στην Αθήνα. Ξεχωρίσαμε τέσσερις ταινίες που αξίζει να δείτε μαζί με τα παιδιά σας.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Το κοστούμι του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Skyfall» βγαίνει στο σφυρί

Πολιτισμός / Το κοστούμι του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Skyfall» βγαίνει στο σφυρί

Το γκρι κοστούμι Tom Ford της εναρκτήριας καταδίωξης εκτιμάται έως 40.000 λίρες. Στη δημοπρασία βρίσκονται ακόμη το φόρεμα της Άνα ντε Άρμας, σπάνιες αφίσες και 14 βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ σε πρώτη έκδοση και πρώτη εκτύπωση.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Γκάρφιλντ για τον Σαμ Άλτμαν: «Στην αρχή μού φαινόταν γαμάτος. Και μετά μαθαίνεις περισσότερα»

Πολιτισμός / Ο Άντριου Γκάρφιλντ για τον Σαμ Άλτμαν: «Στην αρχή μού φαινόταν γαμάτος. Και μετά μαθαίνεις περισσότερα»

Στην πρεμιέρα του «Artificial», ο Άντριου Γκάρφιλντ μίλησε για το πώς άλλαξε η γνώμη του για τον Σαμ Άλτμαν και για την εξουσία που παραχωρούμε στους ανθρώπους της τεχνολογίας.
THE LIFO TEAM