ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2017 | 18:20

Ζεϊμπέκικο και γυναίκες.

Είμαι γυναίκα 40+, και γενικά δεν μου πολυαρέσει ο χορός. Δεν το συζητώ για τσιφτετέλια, ούτε με σφαίρες. Άπειρες φορές έχω ακούσει να λένε πως ο ζεϊμπέκικος είναι αυστηρά ανδρικός χορός. Και, δεν λέω, ορισμένοι υποστηρίζουν με αρκετά πειστικά επιχειρήματα αυτήν την άποψη. Όμως είναι ο μόνος χορός που με εκφράζει και ο μόνος που χορεύω με μεράκι.Χαίρομαι λοιπόν κάθε φορά που τυχαίνει να χορέψω και βλέπω πως ενθουσιάζεται ο κόσμος μαζί μου. Τις προάλλες και ενώ ετοιμαζόμαστε να φύγουμε από ένα κέντρο, ξεκινάνε να παίζουν το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. Η πίστα άδεια. Χόρεψα όπως είχα καιρό να χορέψω, και όλος ο κόσμος χτύπαγε παλαμάκια. Οι άντρες μάλιστα σε κάθε φιγούρα σφυρίζανε εκκωφαντικά.Αλλά πιο πολύ χάρηκα για το τεράστιο χαμόγελο που εισέπραξα από τον άντρα μου, και για τα λόγια που μου είπε."Είσαι απίστευτο μαγκάκι, για αυτό σε αγαπώ".Εγώ να δεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο χορος δεν εχει ορια, ο χορος ειναι η κινηση της ψυχης οπως ελεγε μια καθηγητρια του μπαλετου μου. Ας λεει ο καθενας οτι θελει εσυ να κανεις αυτο που αγαπας, οσους τους ενοχλει γιατι ειναι "αντρικος" χορος παλι καλα το κεφαλακι στριβει και μπορουν να το γυρισουν απο την αλλη.
Χθες πήγα να δω τα ανίψια μου...ο μικρός μου χόρεψε την"μάντισσα" και η 17 μηνών υπερθεάρα μου,χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας... :P#ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟΕξομολογούμενη,στον χορό βάζουμε ψυχή...αν ζεϊμπέκικο λαχταρά η ψυχή σου,είθε να το χορεύεις όποτε σου έρχεται το μεράκι!