ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Χυδαιότητα από τη Ραχήλ Μακρή για τον Θεοδωράκη επειδή δεν έκανε την αφαίρεση όγκου σε δημόσιο νοσοκομείο

Χυδαιότητα από τη Ραχήλ Μακρή για τον Θεοδωράκη επειδή δεν έκανε την αφαίρεση όγκου σε δημόσιο νοσοκομείο Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
10

Αλγεινή εντύπωση και πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε το tweet της Ραχήλ Μακρή, λίγη μόλις ώρα αφότου ανακοινώθηκε πως ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου.

Η επέμβαση, που είχε προγραμματιστεί προ εβδομάδων, έγινε στο Metropolitan και αφορούσε την αφαίρεση ενός νεοπλάσματος (όγκου) στην κάτω κοιλία το οποίο διαγνώστηκε σε αρχικό στάδιο προ διμήνου στο Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Ο λόγος που επελέγη το Metropolitan είναι διότι το ρομποτικό μηχάνημα που απαιτείται για την εξειδικευμένη αυτή χειρουργική επέμβαση δεν υπήρχε σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο.

Ωστόσο η Ραχήλ Μακρή επέλεξε μέσα από το Twitter να γράψει σε ειρωνικό ύφος πως:«Μπα ο νεοφιλελέ ποταμάκιας δεν πηγαίνει στα νοσοκομεία μαζί με το πόπολο; όχι έ; βέβαια αφού δεν μπορεί μαζί με τους φτωχούς.»

Πολιτική
10

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Ειναι ΤΟΣΟ χυδαια αυτη και ολο αυτο που αντιπροσωπευει που το σουργελο, οπως ειδα στο τουιτερ και επιβεβαιωσα εδω ειχε κανει αντιστοιχη επεμβαση σε ιδιωτικη κλινικη το 2014. Συγννωμη για τη πηγη του λινκ αλλα δεν θελω να μεινει στονα ερα και μη επιβεβαιωσιμο: http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/cover-story/133782/%CE%B7-%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AE%CE%BB-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BFΤι να πεις. Χυδαιοι ανθρωποι χρυσαυγιτες σε νοοτροπια φιλοδοξια και συμπεριφορα.
Είστε σιχαμεροί ρε .Ακόμα και στο πρόβλημα υγείας κάποιου να στηθεί προπαγάνδα εντυπώσεων .Ας μας βρεί η κυρία Μακρή έναν πολιτικό ο οποίος είτε θα νοσηλευτεί είτε θα στείλει τα παιδιά του σχολείο με την πλέπα ..Αυτά είναι γνωστά πλεόν και εντάξει ναι τα βλέπουμε τα ξέρουμε.Αφήστε εμάς τον πόπολο ν αγανακτούμε και να έχουμε το δικαίωμα αν θέλουμε να προβούμε σε τέτοιες δηλώσεις ,μη μας κλέβετε ΚΑΙ αυτή τη χαρά .
Δεν καταλαβαίνω γιατι χρειάζεται να εξηγήσει κάποιος σε αυτό το ανθρωπάριο για ποιον λόγο κάποιος επιλέγει που θα κάνει και γιατί μια εγχείρηση? Λες και αυτή ή και τα άλλα μορφώματα του πολιτικού συστήματος που συμμετέχει ή συμμετειχε θα πηγαίναν σε δημόσιο νοσοκομείο. Ελπίζω οι Έλληνες, όταν έρθει η ώρα, να τους στείλουν στην αιώνια λήθη με την ψήφο τους. Αν και μάλλον ελπίζω πολλά.
Θλιβερή παρουσία, σιχαμερή προσωπικότητα, αξιολύπητη γελοιότητα.Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από το άτομο αυτό.Στάυρο Θεοδωράκη γρήγορα όρθιος ξανά, είσαι από τις λίγες φωνές λογικής στο πέλαγος του παραλογισμού και του λαϊκισμού
Η κυρία δείχνει το επίπεδό της.Αλλά εμμέσως αντιλαμβανόμαστε και το επίπεδο Τσίπρα, που επέλεξε και επέβαλε την Μακρή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015 - παρά τις εσωκομματικές αντιρρήσεις, αφού προερχόταν (είχε διαγραφεί) από τους ΑΝΕΛ.Σαματατζήδες να έχουμε και ας είναι πολιτικά οπορτσουνίστες και ελαφρείς, χωρίς πολιτικό έργο. Σαν ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.Και λίγα είπε για τον Θεοδωράκη, αφού, τώρα που έχει φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ λέει - προ μηνός - "σκοινί στον Τσίπρα"....................................................Δείτε συνοπτικά έκτοτε την πορεία της (για ενημέρωση μελλοντικών ψηφοφόρων) :- Αποχώρηση από ΣΥΡΙΖΑ- Ένταξη και υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα τον Σεπτέμβριο 2015. Δεν εξελέγη.- Ένταξη στην "Πλεύση Ελευθερίας" με θερμότατους εναγκαλισμούς και φιλιά με την Κωνσταντοπούλου.- Αποχώρηση από Π.Ελ. - χαρακτηρίζοντάς την ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - γιατί μάλλον η Ζωή την έβαζε να κάτσει προσοχή και δεν έδινε "ανάπαυση".- Δημιουργία δικού της κόμματος, του "Μετώπου Νίκης", όπου την αποκαλούν "Μπουμπουλίνα". - Προ μηνός, ενδεδυμένη με επαναστατική κατάλευκη φόρμα γυμναστικής και μαλλί στην τρίχα, ηγήθηκε αλλαλαζόντων οπαδών της σε γιουρούσι στην Βουλή, όπου το σύνθημα ήταν "σκοινί στον Τσίπρα".
Ετσι είναι, αφου ασχολειστε με τις δηλώσεις της, τον σκοπό της τον πέτυχε! Γιατι μας ενδιαφέρει τι λέει μια ασήμαντη αριβίστρια για οτιδήποτε? Γιατί το αναπαράγετε?